Ако е лепотица со погледот треба да е спрегната исклучиво кон дечкото ( препорачливо е да и се прикачи она како на коњите што им клаваат, да не гледа лево десно ) А ако е не толку убава кхм кхмм грда - слободно нека прај муабет со кој сака, што има везе, нек се дружи.
Не те можам бе хахахаххаа,ај банирајте ја оваа Стоунд сикс пекс од смеење ќе напраам ради неа па презгоден ќе бидам на плажа летоска ќе ми праи љубоморни сцени лепша полоЈна
Лепота е стварно @eliesaab, сум ја видела и потврдувам Добредојде назад Инаку сериозно, нема што да ја бараш грешката во себе Ели, љубомората е дел од (незрел и несигурен) карактер, на погрешни момци налетуваш очигледно...
@Someonespecial Spoiler Фала ти! Си се вратив пак на старото, добро место Инаку, баш мислам дека е некако испреплетено (дел несигурност и дел минати искуства), најверојатно затоа и е така како што е. Затоа за наредно, ќе прашувам дали е емоционално стабилна личноста
Со дечко ми извесен период пробуваме да имаме односи, но штом го става кондомот нему му паѓа.. значи постојано си има ерекција се до тој момент.. не сакам да го изгубам заради сексот. Како да постапам и дали да разговарам со него за ова?
Некој од машките да ми каже дали навистина повеќе сакате да ви пријде некоја во живо одколку на социјалните мрежи?И како да ви пријде,а да не речите дека е затрескана во вас?
Секако дека во живо сакаме повеќе, исто како и вие што сакате во живо. Треба да пријдеш и да се поставиш таква како што си, без глумење лудило.
да ама веднаш си ја кревате цената и мислите дека можите да не имате кога сакате само ако ви пријдеме први е такви сте....
Па треба да му дадеш на знак дека иако си му пришла прва, не си лесна за освојување. Не може сите машки да се исти и да "им рипа цената". Треба од око да процениш кај кого да одиш.
Не треба да му пријдеш на некој за да "си ги крене акциите", тој можеби е сигурен во себе и нема потреба да "крева акции" ако знае што може да понуди кога седнува на маса. Не се замарај со тоа, гледај да си најдеш некој што ти одговара и да учиш се повеќе и повеќе за себе, да си ја зајакнеш сигурноста во себе.