Надвор од тема. Wondering... Вас не би ви сметало ако дечкото/мажот ви е би, и го делите со друг маж?
На дечко и' еве, не му сметало. Би ја делел он со девојка.... сигурна сум и дека би сакал и да се придружи.
Е ај сега и ти.. ако се лижиш ти со некоја не е бљак, анален на женско не е бљак, ама анален на маж е бљак?
Би ми сметало да го делам со било кого, без разлика дали женско или машко, затоа што не сакам да делам некој што би требало да ми е дечко. Дали би ми сметало ако имал машки партнер пред тоа? Апсолутно не. Без разлика дали било за една ноќ или врска од 10 години.
fala bogu jas so deckovcite sum nemala takov problem..ne mi e bljak hahaha t.e i mi e i ne mi e.. za analot zboram...
Ај ако може некој совет. Има еден колега на факс го свиѓам мнногу скоро 2 години еве. Пред неколку месеци јас го додадов на инстаграм, па после цел месец ми лајкна една слика, и шо ми стави лајк скоро пред некоја недела беше. Јас за да му дадам до знаење дека ми се бендисува дури му лајкна в слика од пред една година демек да забележи дек му го разгледувсм профилот. Дури на стори кога става несто она со voting шо е му кликам. Ама он ни да напише ни ништо. Во живо немаме контакт бидеќи не иде на факс, само за време на испити е па и тие ни се во различно време. Е сеа женска нема, да сум грда не сум, хаха мислам не сум ни мис ама просек она и тој и јас. Зашто уште не ми ни пишал? Ај дајте мислење плис дечки
Го знаеш она ,,Ќе ми пише, не го свиѓам, не ми пише, го свиѓам"? Ја досеа прца сум пишала секогаш, сум дала до знаење дека ми се свиѓа, следно е тој да пише, јас никогаш повеќе
А зошто не му пишеш нешто туку чекаш телепатски да прочита што мислиш? Пиши нешто на заебанција на сторињата и ќе почнете муабет
Девојки и момци ми треба ваше мислење, дали е во ред машкото да не и вели те сакам ниту еднаш ниту никогаш туку само и покажува дека ја барат и се прае за неа?
За мене поважно е некој преку дела да покаже љубов, грижа, почит кон партнерот. Отколку со збор. Не знам, ама денес ,,Те сакам" не би ми значело многу, бидејќи некако како да почнаа многу лесно да го кажуваат тоа, ми изгуби на вредност. Затоа подобро да почувствувам (преку делата на партнерот), отколку да слушнам (,,Те сакам" кажано од него).
Јас досега ,,Те сакам" не сум кажала ни еднаш. Љубоморни биле до сега сите на мачорот зашо 5 пати на ден го ловкам него и јазично и практично
Ова е многу подобро од те сакам. Иако јас сум таква што кога знам дека некого сакам, сакам постојано да го кажувам тоа. Ама и да не го чујам а да го почувствувам е доволно.
Здраво, ми треба мислење од машките членови.Пред околу еден месец запознав еден дечко, преку заеднички пријатели, бевме на кафе заедно во поголемо друштво. Типот ми се виде интересен, па испитав терен, го додадов на фб. Од заедничките пријатели дознав дека покажал интерес, меѓутоа долго време бил сам, повлечен, срамежлив, па му требало време за да го преземе првиот чекор.Собрав храброст и му пишав на фб, меѓутоа не ми врати ме интересира мислење од машките, можно ли е да е толку повлечен или воопошто не е заинтересиран ни да се запознаеме подобро. Инаку од различни градови сме, па комуникацијата на фб е единствената опција засега.