Јас само не сфаќам зошто секој со кој ќе се запознаете мора да ви е кандидат за сериозна врска? Као, ниедно девојче не сака забава и само да си помине убаво или тие шо сакаат така се друга планета?! Опуштете се малку...
Prasaj go koja e negovata greska so saka da ja ispravi, da vidis dali mislite isto, i so mu tekna posle tolku vreme.iki mu zdosasilo desaka sakic?
Ne be luge, ne otidov. Mu rekov deka ic ne sum mu luta, ama ja nemam zelbata da go vidam. Mnogu mi e cuden forumot I realniot svet. Tuka site reagiraat uctivo I kako so treba. Nikoj nejka zabava, odman vrska. A vo realnosta druga prica. Sepak fala za sovetite, mi pomognaa.
на крај сепак сама одлучуваш за се. можеш да ги сослушаш чим веќе прашуваш и тоа е тоа. исто е сегде иначе, триста луѓе триста чуде што би се рекло.
Пред неколку месеци ме адна еден на фб и не помислив ништо посебно.сеа пред некое време му го отворив профилот и ми се засвиѓа убавв е и мој тип (малку сталкав морав) сега проблемот е што сакам да му пишам а не е на моја возраст 3 години е поголем. Плус до сеа никад немам на машко пишано прва,знам дека ќе ми падне круната и можда преувеличувам али знам како идиотски се понашаат другари кога ќе им пише девојче друго ептен сум горделива и многу се мразам ради тоа али просто ми е страв од луѓе кога ќе видам што се не им се има случено на тие околу мене во врска со овие работи ептен ми е непријатно. Не сакам да испаднам лесна ама ич
Нема разлика дали ќе пише прво машко или женско.Твоите пријатели очигледно се премногу конзервативни и ако и тој се испонаша како нив(конзервативно)секако не ти треба таков во животот. Мене ми е многу поубаво кога јас ќе пишам прва... За почеток немора многу можеш само едно здраво
Дали ако на некое машко му се свиѓа некоја девојка и подолго време не можат да се видат ќе го изгуби интересот за неа?
Зависи и од самото машко, дали е искрен во намерата да бидат заедно и покрај пречката што ја има, дали ја гледа како девојка со која што би сакал да биде во озбилна љубовна врска итн. Сепак постојат исклучоци, машки кои денес повеќе ги има и кои би го изгубиле интересот во дадениот случај, и ендемски вид на машки кои не би го изгубиле.Се зависи и од поединецот.
Искористив шанса и му пишав па сеа ќе видиме ако врати, ако не ова е последниот пат што правам вакво нешто пошто се ставам ја на срце фала ви на ситее многу за советите