Од сношти е упорен. Таман со тебе ќе излеземе сега. Не знам дали потајно е очаен. Нит го знам нит го познавам. Не сакам да испаднам лесна женска.
Не е упорен можеби му се свиѓаш,ти се пушта. Ете тој испаѓа очаен,а ти драматизираш дека ако излезеш со него ќе бидеш лесна девојка. Незнам од кај ви се вртат овие мисли во глава. Лесна девојка сешто.
Од слика, му свиѓам? Тој можи си пробува со сите така. Адднува и ги прашува за излегување. Манијачки ми делува.
Незнам може. Можно е да пробува. Ако ти делува не излагај и тоа е тоа. А и да излезеш излези некаде каде ти мислиш дека е безбедно за тебе. Би ти препорачал на некое место каде има гужва. Отварајте очи лошо време дојде.
Не, не излегувам, страв ми е. Не знам ни кој, ни што е, ни каков е. Ниту знам некој кој го познава. А, ако излезам, од каде знаам штом ќе се случи ако е некој ко што не треба.
Не смее да те пипне на јавно место. Прст на дланка не смее да ти стави, ич да не се плашиш. Дури и да проба нешто, чашата од глава удри му ја и готово. Нема што да стоите како потресени, не сме дванаести век. Излезе ли, што направивте?
Од едно кафе нема да испаднеш лесна женска. Не мора ништо друго да правиш со него ако не сакаш... едно кафе само и тоа во јавност како што напишаа погоре, денски, да видиш како ќе ти оди муабетот, како размислува и сл.
Не удирајте корпи на првпат Не дозволувајте да ве искористи мангупот Не оставајте seen секогаш на пораки Бидете комуникативни Не давајте никаков знак дека сте заинтересирани за некого само поради страст Бидете пристојни, прибрани, дамици со еден збор
-Удирам корпи веднаш кога: 1.Имам дечко. 2.Далеку е и не сум за такви врски па нема потреба од губење време. 3.Премногу е стар за мене. -На секого може да му се случи да биде искористен.Сите може да потпаднеме под влијание некогаш -Нормално дека не оставувам.Ако некој ти оставува само сеен размисли дали треба да продолжиш да пишуваш. Не е секој комуникативен. -Со ова се согласувам. -Не мора да значи дека секоја девојка сака да биде дама.Исто прибраноста и пристојноста не градат карактер на девојка.Девојќи бидете само свои. @Keanu_R.Wick извини но морав да прокоментирам.
Pocnav da pisuvam so eden tip, I vaka na muabet okej bese otpocetok. Se ova se odvivase na socijalnite mrezi. No sme od razlicni gradovi, I toa daleku. No jas studiram vo negoviot grad. I tipot mi vika epa ajde ko ke doagas, cekam da mi pisis. I taka ni zavrsi muabetov. Toa se sluci pred 1ipol nedela. Sto mislite glupo e ako mu pisam? Dali sakase taka da me otkaci? Ili nejka da pisa pred da me zapoznae. Sto da pravam spored vas
Пиши му ако сметаш дека е океј, излезете на денско кафе, кажи му дека имаш за учење и тоа ќе биде набрзина, колку да се запознаете. Ако не друго, барем ќе имаш познаник во градот каде што си привремено
Другар се скара со женската, идеа 6 години. Не се заедно веќе 2 месеци. Сега тој, идеше Ск и ајде да се видиме. А, претходно се ми раскажа што му се случило со неа. Ми вели сакам да дојдам со спиење. Мислам дека имам чувство за него, а исто и тој. Со женска му се знаевме и сега ептен не ми е пријатно од неа.
Прифати го ама во друга соба, твојата заклучена, никако контакт до утрото. Постои можност да се смират, причекај, не прави ништо избрзано.
Eden tip so koj se gledam mi rece deka izgledam poubavo so shminka. T.e. deka sum bila ubava I bez ama deka sum poubava so shminka vo sekoj slucaj. Iskreno cudno se pocustvuvav. Me interesira mashka perspektiva na ova rabota no I generalno mislenje.