Леле како мене не ми се погодил ваков некој бе. Односи само без заштита сакал, значи во превод не сака да има секс уопште пошо нема да го има без заштита.
Ако пред ова ти викав раскини му, сега ти викам РАСКИНИ МУ И УНИШТИ ГО златно девојче. Ќе морам ова да го пишам: Одјеби го, брутално, моментално, без "анестезија", без милост, без жал. Без ронка жал! Нека си е*е мозокот ретардиран. Убав ден ти посакувам, шетни си денес, не должиш никому ништо
Е ај нека се утепа ...ако има храброст ! Најниско ниво на уцена ! @Keanu_R.Wick уште мислиш дека пријателпт има две чисти во паметот ? Не нема да го уништи ќе си најде нова жртва и пак во круг
Си запнала другарот па другарот, дечкото испари. Толку го нема и нема што да правиш муабет со него, тој не сака да прави муабет и ко што гледам по твојот муабет тој се држи подалеку. А со дечко ти треба да му раскинеш. Самата кажа интересно ти било, веќе не ти е.
Лудаков сака намерно да те забремени, зошто осеќа дека му се отргнуваш од контрола. Идеално би било уште сега да му раскинеш ама штом бараш совети на форум, веројатно уште не си спремна. Во случај да имате секс, обавезно заштита и тоа кондом кој сама ќе си го купиш и донесеш. Другарот го гледаш како бегство, како „спасител“ од сегашната грда ситуација, но ретко кој другар би се сплеткал со девојка на другар. Би ти рекла да ја баталиш таа симпатија сега-засега, и да гледаш да го решиш проблемот со дечко ти. Односно, да му раскинеш
И мене ова ми фати око. Не дека дечко и не е freak и треба под хитно да раскине, т.е требала одамна да стави крај на таа врска, ама она еве и покрај сите совети како и да не сака баш баш да раскине. Wonder why... Единствен нормален во ситуацијава е другаров што си седи на страна.
Добро бе девојче,абе што бараш со лудаков,дај жити се објасни ни,пошто почна веќе ова сериозно да станува,еве објасни што бараш со ваков психопат?па згора на се односи да имаш понатака со него,мај дај те молам.Купи му еден вибратор и нека си го брца у гз без заштита жити се.Бегај со време,слушај што ти кажуваме,тука има многу по искусни од тебе и ти кажуваат отворено,бегај додека не ти го УНИШТИЛ СКРОЗ животот твој и на твоите родители,бери памет,ке се каеш за цел живот ако останеш со ваков.
Deckoto koj pocnav da se gledam se pocesto stanuva potencijal za nesto poveke. No jas sum ljubonorna kucka koga se zatreskuvam vo nekoj I nemozam da se kontroliram. Ke pocne da raboti so negovata bivsa koi odele 2ipol godini, a raskineti se samo 4 meseci. Ke imaat zaedno nokni smeni, ke bidat kolegi. Iako ne pokazuvam pred nego, mene ne mi e seedno, samata se oddalecuvam od nego I se ponasam detski. Mi treba malo sovetuvanje, dali ste imale vakov slucajj
Па штом се уште нема ништо меѓу вас нема ни зошто да го преувеличуваш сето ова. Дај време, сам ќе ти покаже дали е заинтересиран и колку. И стварно не ми е јасно како е можно толку љубомора и недоверба да се има. Ќе пробаш, ќе видиш што ќе испадне. Љубомора само укажува на мала самодоверба, ништо друго.
Ти биди со него какошто треба ако биде нешто со таа бивша откачи го од кај знаеш можеби нема да се погледнуваат ја со мои бивши средно одев у ист клас па како другари беме ништо апсолутно. Зависи до човеко
Ја разбирам твојата загриженост, меѓутоа единствено нешто што можеш во случајот е да дадеш време за да видиш како ќе се одвиваат работите. Ако тој сака да биде повторно со неа, твојата љубомора и контрола нема да го спречи тоа. Целта е да му ја дадеш целата слобода, за сам да ти покаже дека сака да биде само со тебе. Ако досега не ти дал никаква причина за да не му веруваш, не гледам зошто би се оддалечила и не би дала шанса.
Што совети да ти дадеме пак ќе се осеќаш така. Оди на терапевт, љубомората не поминува со совет на форум, и тешко дека некогаш ќе имаш среќна врска дури не си го решиш тој проблем.
Pocnav da se gledam so eden tip koj na pocetok si rekov,, I ne e bas moj tip,, taka edna vecer izlegov I toa nase izleguvanje prodolzi cel mesec. Da si priznam sama sebe se zatreskav vo nekoj posle 2godini. Mozam da go osetam toa. Tipot me iznenaduva, doaga vo posleden moment, vozi 2saati do vamu kaj so ziveam momentalno. No custvuvam deka si igra toplo ladno so mene. Na primer vikendot si dojdev doma, celo vreme pisuva so mene a vo 5 za 12 se dogovara za izleguvanje. Epa nemoze taka brat. Mu kazav, a toj me pravi budala. Deka ne e taka. A znam deka e. Koga sakas so nekogo vistinski da se vidis nema taka. Gi nauci tie igri. Maka mi e od takvi maski. Mi doaga da se preselam I da otidam nekade daleku, da se posvetam na karierata I nieden da ne mi se priblizi. Mozda I ne zasluzuvam sovet, no mi trebase da se ispukam
Помачи го, колку и да ти е пријатно со него. Многу од нас машките глумат лудило и планирано топлоладно за да бидат посакани од женска. И знај дека потребен е излез со другари само да не почне да пие, тогаш пропаѓа сѐ. Ти кажал како си поминале некогаш?
Си пишувам пак со едно машко што се видовме неколку пати. Ми вели што ќе ми е жена само дс ме нервира. И ми вели се зезам само. Има 34, очекував позрело размислување. Не знам дали претерувам и сум сериозна што очекувам посериозно размислување.
Хехе тоа се тие мачо досетки, жените се овакви онакви и не му требаат, а веројатно на секој начин има пробано за да дојде до една.
Мачо досетки Не знам зашо мислат дека ќе се улета некоја кога ќе кажат такво нешто, демек глумат лоши момци не ми е јасно што е филмот?
Јас па се прашував кој верува во она тинејџерското "девојките сакаат лоши момци" Па уште 34 имал. Ах бе, ах...