Отвори му тема за книги, филмови, шетања,... Ако не знае ништо освен тетовипротеиникреатинистероиди, откачи го
Funny you should mention that, тој прв ми почна муабет на една од овие теми. Знам дека имаме заеднички теми за муабет, но проблемот е што не знам како да го иницирам тоа. Поминати се неколку месеци, не знам ни дали се сеќава на мене. Незгодно ми е некако...
Тој што не пробал не знае.Секако не губиш ништо...И да не се сеќава нр значи дека нема да се заинтересира.Ама нема шанси да не се сеќава.
Ejjj kako si, pomina dosta vreme otkako se sretnavme/vidovme. Sto ima novo?? (potoa pocni tema za nekoi zaednicki temi kako sto rece) I to e to.
Јас би му кажала.Не е голема работа, зошто да не му кажеш кога ти ништо не си направила. Според мене дечко ти може ќе се почувствува убаво дека си искрена со него за нешто кое си можела и да го прескокнеш. И ќе му кажеш дека ќе го блокираш секаде
Дали е ниско, да речам, ако му кажеш на машко индиректно дека му се свиѓаш? А, потоа директно, бидејќи не сфатил претходно?
Еве три чекори како да привлечеш машко во 2 секунди. 1-Насмевни му се 2-Намигни му 3-Сериозен израз на лице, замини си После ова 50% е твој совет од искусен дечко имаш. На такво шармирање нема промашај.
Хахахахаххаха ме изнасмеа бре ,нема промашај да мисли дека и фали нешто у главата , јас би ти рекла попаметно признај си отворено отколку да се бламираш со советот Киану што ти го даде да се понашаш ко ретардирана.
Што има ретардирано во тоа што го напишав? Тоа го прават само умни и храбри девојки, дали значи дека тие се ретардирани? Не реков да се соблече гола фала богу.
Па баш ако е храбра девојка ќе признае и ќе каже без ретардирани постапки. Со намигање бегање трескање од земја хахахаха ало не е ова америчка романса ,ќе му намигнам па ќе избегам па не знам ти што, многу глеаш романтични филмови бе срце врати се во реалноста.
Ај признај дека да го пишеше некој друг истото јас што го пишав, ќе му дадеше лајк и ќе поштедеше од глумење паметњак, ај гестикулациите што можат, зборови никогаш. Ние ѝ дадовме мислења, на неа е да одлучи. Сѐ ќе ѝ пропадне единствено само ако момакот е заљубен во друга.