А оти секогаш мислиш дека само тој ја барал, а таа прифаќала, зошто не го земиш тоа како балансирано и взаемно задоволство и договарање? И кога веќе не ти одговара зборуваш јасно и директно.
Да, дефинитивно е заедничко задоволство. Не велам дека неа не и одговарало или дека не го барала. Ама кога таа почнува да има чувства кон него, а тој кон неа не, е проблем. Тогаш е најдобро да се повлечи, со цел да се заштити да не биде повредена.
На прв поглед? Цицки, гз, нозе, hourglass figure, фаца. In no particular order. Има едно добро видео на Joe Rogan на тема beauty vs hotness.
Fala na site na mislenjava. Sega gledam. Znaete deka se dogovoriv, I ete vo posleden moment se predomisliv I mu otkazav. Vo toj moment kako da ja nemav taa ista zelba, ni da go prasam kako se custvuva, ni da bidne nesto poveke. Sfativ deka ednostavno rabotite se postavuvaat uste na samiot pocetok, za da bide nesto vistinski. Isto kako so treba da se postavat dobi temeli na edna kuka, taka I so vrskive. Sekako deka I jas go barav,se bese vzaemno, no godina ipol ne e malce. Ne e na pocetok za jas taka da go smenam mislenjeto. Pomina mnogu. A da toj sigurno me bara, zasto nemoze ni da najde nekoj ko mene. A kojznae isto vremeno na kolku pisuva, pa kaj koj ke upali. Nekogas boli realnosta, kasno, ama sepak go preboliv.
Не ми се вррува дека толку не знам да размислувам кога станува збор за мои проблеми, али here we go. Која е разликата помеѓу срамежлив (повлечен) и незаинтересиран дечко?
Samiot govor na telo nekogas kazuva mnogu ako znaeme da citame. Sramezliviot decko, barem do dosegasnive moi slucki, ke te bara, kolku I da e sramezliv nema da dozvoli da izgubite kontakt. Samo rabotite koi ke gi pravi ke gi pravi so doza nesigurnost kako rezultat od sramezlivosta. Po samoto negovo ponasanje ke svatis, koga e so tebe, dali te gleda u oci ili taka sramezlivo ti go izbegnuva pogledot, dali e smiren ili celiot vozbuden so e do tebe. Dodeka nezainteresiraniot ednostavno ne mu e gajle za tebe. Ne prasuva, ne saka da znae nisto. Ne inicira dejtovi, ne ti pisuva. Seedno mu e dali ke te vide ili ne. Eden den e tuka, drugiot den go nema. I taka vo krug moze da se vrti dodeka nekazes kraj.
Sega sakam I ja edno prasanje. Dali treba da se zamaram ako deckoto so koj se gledam mesec dena, skoro 2 povremeno adnuva devojki na insta I po nesto im lajknuva. Sto mislite za toa? Zatoa sto vo denesnovo moderno vreme se se odviva na soc.mrezi.
Тоа е непочитување според мене, а ако ти пречи тоа кажи му, дали ќе се смени откако ќе му кажеш ќе видиш сама. Ако продолжи така си бара друга, а ти како опција да му бидеш.
Istiot ovoj se ponasa super so mene, super ni se odviva odnosot kon nesto poveke. Kako da kazam ej, jas te manjacav, idev vo tvoite prijateli I gledav deka imas adnato devojki pritoa lajknuvas? So ova so ke go kazam ke mu go podignam egoto prenogu. Uste na pocetok.
Se ponasame kao da bidne nekoja potencijalna vrska. Izmegu faza sme. Imame kontakt od prviot den koga se vidovme. No na dalecina sme. Se gledame 1,2, preku nedela. Toj raboti, jas studiram. Znaci ne sme vo oficijalna vrska.
Немој да бидеш од тие што праат драми за еден лајк, прво дефинирајте на што сте ова лајкувањево е најмал проблем.
Јас сум во врска скоро две години и никогаш не сум замерила ако фолни некоја или стиска лајкови, не се опседнувај со социјалните мрежи само во заблуди не ставаат, гледај како се понаша со тебе односот е најбитен што го има спрема тебе во овие два месеци