@Yeeah kolku e vremenskiot period so se gledate? I dali se gledate kontinuirano ili? Dali za toj period se povrzavte na nekakov nacin, ili se sveduva na formalnost. Kako nema obvrska, bas pocetokot e najbiten. Ako ne se postavat dobro rabotite na pocetokot jbg. Site stapuvame vo kontakt zasto nesto ocekuvame od licnosta sproti nas. E sega zavisi kolku vreme se gledate?
Па не се заедно за да има тој некаква обврска кон неа. Разбирам што сакаш да кажеш ама зависи дали искрено има планови за во иднина со неа. Таа се гледа дека сака да биде со него. Ама ако тој уште од сега ја запоставува и нема време за да се видат, а од друга страна по цели денови е со другарите, не знам колку е така како што вели. Баш бидејќи е почеток треба многу полесно да течат работите.
Прво многу се сакаат, колку е тоа многу за еден месец? Второ не рече дека он мањачи други, не преовеличувај. Трето воопшто не значи дека ја посакува ако и ставил лајк на една. Мој совет е зголемување на сопствената самодоверба пошо само тоа ви предизвикува проблем со љубомора. Нека ми љубомори дечкото од само 1 месец за лајк, големо црвено знаме би ми било со каков искомплексиран тип си имам работа
Ми треба мислење од машка страна. Не знам колку е соодветно за темава, затоа ако има некој слободно време нека пише.
Зошто кога некој ми кажува дека не му се свиѓам, значи сме пријател само, ако му пишам прва, ми праќа негови слики?
Какви слики? Ако е нешто уз муабет, на пример еве во сити мол сум и ти праќа селфи на ескалатор кај шо слегува, тогаш океј, во склоп на муабетот се сликите. Ама од нигде не повикан ако ти праќа слика, прашај го што му е финтата со сликите, зошто ти ги праќа?
Ме интересира од машка страна, зошто бившиот со кој раскинавме пред еден месец заследува мои другарки а мене па ни ми лајкува, ни стори не ми отвора, предходно отвораше а сега веќе не, а знам дека во првите му излегувам? Од инает да ме нервира или? Тој ми раскина, причината не беше неверство туку друго, да не објаснувам сега, само ме интересира ова конкретно?
Можда за него немат значење кај шо лајкнал, ама имат кај таја шо лајкнал. Дек утре ко ќе ги видит по пат ќе речит со неа е, а мене ми лајквит. Така да мислам не се работит за немање самодоверба, туку за зачувување гордост.
И јас мислам дека сака да предизвика нервоза кај тебе.Но штом ти раскинал...Мој совет е да не се амараш многу оти само ќе те влече надолу и надолу
Не ми е воопшто самодовербата до дно, ама сто пати се погодило да слушнам таков муабет, така да знам каков ни е менталитетот
Класичен тиквар. Ич немој да му се замараш, удрете му игнор сите заеднички па нека остане со прстот у раката дон Жуанот. Ова секако, ако другарките ти, го немаат прифатено.
Какво зачувување гордост жити бога. Гордоста е само одбранбен механизам кога од нешто се плашиш. А ако си самоуверен уопште нема да се плашиш на која и лајкнал. Зарем за тоа некој се лути не ми се верува. Гордост било. Еве сега мене нечиј дечко да ми лајкне слика и утре кога ќе поминат по улица ќе речам јас леле види ја оваа греота со неа оди мене ми лајкна слика. Циркуз жив. Никој не се замара со вас. После луѓето плачат за здрави и долги врски. И сигурни во себе дека имаат право да се лутат за ваква глупост. Ова не е менталитет туку ствар на 0 самодоверба и се' друго е обид да се прикаже ситуацијата на поприфатлив начин. Демек не сум љубоморна, гордост ми е.
Во виртуелната реалност, лајковите и емотиконите си имаат свое значење, колку сакаш негирај. Kолку и да ти изгледа безопасен лајкот, сепак ја исполнува својата првобитна намера, дека тоа нешто што го лајкуваш ти се допаѓа !!! Од една особа кон друга, кои не се на пријателско тло, најчесто означува иницијатива за флерт, посебно кога се прави толку тенденциозно како во горниот случај. Едноставно е така.
Јас не негирам дека имаат значење, му се допаѓа сликата и ја лајкнал чекај болна ќе паднам сега јас. Ненормалното во ситуацијава е што толку се замарате што идаш на форум да се жалиш. Еве јас лајкнав денеска на 3ца, да ги видам со сите тројца ќе флертувам жал ми е искрено што се чувствувате така. Самодоверба малку повеќе и ќе видиш како врската ќе ти стане поубава