Nema znaci ednas da ne se odgovori ironicno ... mozi normalno da razgovarame ili ne ? Ok znam deka jas se izjasnav taka kako sto se izjasnav ,no zosto toj se odnesuvase taka cudno uste pred da go kazam toa?
Зашто немате храброст да признаете кога некој ви се свиѓа, сами без посредници. Затоа секое понашање ви е чудно, затоа милион пати преипитувате ситуации, зашто се плашите. Ете затоа.
Ne sum sakala jas da imam posrednici ,sami si se vmesaja .Kako i da e ,prasanjeto ne mi bese toa .. tuku sakav da ja razberam situacijata i sto toj misli za mene .
Затоа што се срамел. А сигурна си дека он те свиѓаше тебе? Ти требало да бидеш храбра и да му кажеш да ми се свиѓаш. Ако избега, зошто ти е таков, така само прават деца, не прават зрели мажи. Ако не избега, супер ќе ви биде. Во двата случаи ти добиваш
Pa na pocetokot bev sigurna .No sega veke ne sum... Nekako nemav sansa da zboruvam so nego ...A i mi izgledase deka mi se podsmeva koga dozna deka mi se dopaga od drugite. Ne sum sigurna i odredeni osobi sto mu zboruvaa za mene. A zosto sega bega koga ke me vidi i izbegava da se sretnime ... Ne znam sto mu znaci toa . Dokolku ne go interesiram bi se odnesuval normalno mislam .
Да кажеме дека му се свиѓаш. Зошто би те интересирал некој кој бега ако му се свиѓаш? Нели е незрело?
Па нели имаш пишано дека: Мене ме збуни другите не знам Ама знам дека и двајцата не знаете што сакате. Кое оделение сте во школо?
Ќе ти раскажам една моја ситуација.... Ми се допаѓање една девојка па после 300 маки едвај дојдов до неа се запознавме и почнавме да излегуваме. Нормално цело време и давав знаци дека ми се допаѓа. Таа не реагираше на тие мои "знаци" а чуствував дека и пријаа тие мои додворувања. Една вечер бевме излезени и таа ме запозна со нејзина другарка. Таа вечер почнав да флертувам со другаркаи но кога таа го забележа тоа буквално застана помеѓу нас. Излеговме уште два три пати и исто. Потоа јас се оддалечив и ја оладив ситуацијата.... за после извесно време да добијам "абер" од заедничка пријателка дека требало да бидам поупорен е дека сватила дека и таа чуствува нешто. Но сепак веќе јас ја изгубив желбата и одбегавав секаков контакт.
Па искрено се чувствував изморено од тоа да не покаже барем малку дека е заинтересирана и незнаев до каде ке тера таа со нејзиното игнорирање.
stvarno nema potreba od takov komentar iskreno a btw za odgovor za toj sigurno nekoj ili nekoja od posrednicite istresol nesto sto mu zasmetalo spored mene
Од инат беше или реши да пробаш и со другата? Не знам кое е полошо искрено. Извини ама многу плитко ако е второто.
Можеби да видам како ке реагира, дали ке биде љубоморна ма да што и не планирав да и се додворувам цела вечност ако таа не покажуваше заинтересираност. Во случајов другаркаи веднаш покажа интерес
Зборуваме со другар. Ми вели дека бил Ск на плоштад со некое девојче, сами двајцата. Но, не му значела ништо. Ми велам јас да сум така, ќе се навредам. Ми се смее, ми вели дека многу сум чувствителна. Демек во ред е да се има некој со кој ништо не ми значи. Ис дис нормал?
Да. Кој, како прифаќа. За некој му е во ред да биде со некого денови, месеци, години и да не му е ништо. За некого не е. Сепак мислам има нешто во сето тоа. Разгледано од психолошка старана. Да сум со некој, и нишѕо да не ми е. Си има некој проблем тука во себе м