Не треба да дојде до тоа ти да дозволиш или не. Зафатен човек нема што да пишува со други лица (секако освен пријателски разговор со лица кои ги познава). Сам треба да е свесен и да го почитува партнерот. Кога си во успешна врска, брак, во која има љубов и почит, се фокусираш на партнерот а не на некој трет. Ако стигнеме до забрани и проверувања, ништо не сме постигнале. Ако сака тој да ја исконтактира бившата, па ти и да го натераш да избрише инстаграм и секој профил што го има, пак ќе најде начин. Таквите ништо не ги спречува. Се надевам хипотетички разговараме и само дискутираме. На крај на денот, секој најдобро си знае со каков партнер е во брак или врска.
Не, на таков коментар со таков тон се враќа. Инаку нормално дека имам доверба. Порано му правев рутински проверки, признавам. Ама сега кога ми е маж нема поента. Имам пристап до се, ама бирам да му верувам. И контактира некогаш со бившата, ми кажува.
Занесена сум во типот страшно ... Не знам како да пробам со него зошто тешко достапен е и повлечен, а и често ми паѓа филмот зошто би одел тој со мене.
Како тешко достапен? А на прашањето зошто би одел тој со тебе (претпоставувам се сметаш за помалку привлечна), зошто би одела ти со него само ради излед без да знаеш каков е?
Нее, го познавам. Срамежлив тип е и несакајки бега од сите при разговор. Но знам дека има добра душа.
Не, не врати. Туку ме копка тоа што брзо ми прости и се однесуваше како ништо да не се случило после.
Те сака и мисли дека шамар од девојка не е ништо и сигурно си ја прифатил грешката поради која во лутина не си се исконтролирала.
Po mene ova e nepocituvanje, nezrelost i nedovolna psihicka stabilnost. Koj bi odbil vakov koktel? Moze on da ima pogreseno gadno, ama nikako ne se resava vaka situacija zatoa sto ne e 17. vek. A toa sto brzo ti prostil moze da e poradi negova griza na sovest od prethodno.