sega mi e mnogu dosadno a i me interesira kako e tamu ova so virusot ama i bez mobilen sum sega nevozmozno e ..dosadno mie da kucam na forum poubavo e na viber .. ustvari neznam ni zosto mi tekna na nego hahaha si znam ama dosadnopa i vikam aj da prasam hahaha
Од сите начини на утепување досада баш на таков начин најде? да прашаш како е ситуацијата во Германија?
Го читам постов како и првичниот и не знам дали да се смеам или да плачам. А зошто фино лепо не си му кажеш дека ти треба само другарче за допишување, наместо да се замараш да го лутиш секој пат кога сака да се запознаете? Мислам многу полесно ќе ти биде отколку да смислуваш начини како да го налутиш.
Шо да го прашам? шо сака од мене? да бидам нападна? хахаха Понекогаш постапките покажуваат поише од зборовите..
Мудра особа ќе знае како индиректно да го праша тоа и да добие одговор. А ако веќе постапките ти кажале, тогаш не гледам поента зошто сеуште му враќаш. Како и да е, одговор на форумов нема да најдеш, а и самата знаеш што треба да направиш ако толку сакаш да го добиеш.
Таман работа јас одговорот го знам го најдов и не го барам..едноставно сакам да чујам разни мислења зашто да не, секој различно доживува и мисли .. нели затоа е форум
Здраво ме интересира ваше мислење. Бев затрескана во еден, тоест уште сум, нмв и тоа трае веќе долго време. После неколку години решив да искочам со него и беше океј ама јасно ми стави до знаење дека не е моментално за врска, ама сака понекогаш да се гледаме и јас го прифатив тоа. Имавме однос и исчезна на 2 недели се видовме уште еднаш и беше преубаво, почувствував дека и он почнува да покажува чувства кон мене беше мн поразлично, ама после тоа исчезна на 2 месеци, а јас бев спремна конечно да се отворам и да му кажам како се чувствувам. Ама исчезна не ми враќаше на пораките, а ги отвараше. И после 2 месеци конечно ми пиша да се видиме, ама сфатив дека ништо нема да биде од тоа и дека само ме искористува и затоа го одбив... Али сега се каам многу што не му кажав се што мислам, иако знам дека немаше да му е гајле, али сепак можеби ќе ми беше полесно и ќе престанев да го мислам. Дали мислите дека после ова треба да го побарам и да зборам со него или да пробам скроз да го заборавам(има уште мн работи поврзани со ова ама ќе требаше да пишувам два дена а и мислам дека ова е доволно да сфатите)
Немој да го бараш. Доволно јасно ти покажал колку му значиш, постапките говорат се'. А зборовите верувај некогаш е подобро да останат премолчени, само за тебе. Не заслужува да знае дека ти значи, па најдобро нешто што можеш да го сториш е да продолжиш понатаму.
Ама педерски избегал после тоа што го добил ... Кажи му све шо мислиш и терај си понатаму во животот заборави го.. Искажи се нека не те јаде одвнатре тоа неискажаното. Кретен!
Не знам зошто, но постојано самата себе се обвинувам за ова што се случи меѓу нас. Знам дека е мн повреден од претходната девојка и од тогаш немал сериозна врска, и мислам дека ќе беше подобро да му кажам на почетокот се што мислам и до ова немаше да дојде. Мислам дека ме сфатил погрешно, а можеби и се лажам. Инч фала мн за советот секој одговор ми значи❣️
Тој од старт бил јасен. Ти си очекувала нешто друго. И тоа го има па го нема и зошто го имало знаеш и сама. И не, нема зошто да го бараш. Не ги заслужува тие чуства шо ги имаш кон него, а и да би знаел, според ова напишано не верувам дека него многу би му сменило.
Беше јасен дека нејќе врска, но мислев барем ќе останеме во комуникација, а не дека ќе исчезне. Плус прв ми е и го знаеше тоа можеше барем една порака да ми прати следниот ден
Можел ама не сакал. Животот не е романтична комедија кај шо главниот фраер што не сака обврски ќе се заљуби во срамежливото девојче на кое и ја одзел невиноста. Ти кажал од старт што сака, добил и сега нормално бара нова жртва, ти веќе не си му интересна. Џабе си ја мачиш главата. Мое мислење е дека не си требала да легнеш со таков тип, а притоа си невина, pero lo hecho hecho está... Продолжи понатаму и батали го.