Во фаза да си ја проба среќата @Dream-Girl доставиму знаење дека сте само пријатели , бидејќи сте и двајцата во долги врски а тоа е многу непријатна ситуација ...
Не сфаќаш погрешно. Добро утро ти пишувал бе. Таквите луѓе што имаат девојка или знаат дека имаш партнер се луѓе што не знаат за граница и да му ја нацрташ. Игнорорај го скрос. Скрос. Како може да постојат луѓе што мислат дека е привлечно ако ми се пушта, а има девојка или знае дека јас имам некој, тоа нема да го сфатам. Може си ја смета девојката за глупава, па да види дали и ти дечко ти го сметаш за таков...
Па баш така... Он ќе биде се похрабар и похрабар...во моментов му е доволен мал потик за да се опушти и да си каже што сака...
Дека имам работа, идам да учам итн. И после некое време па ќе си пише "еј, пак ја, нешто друго да те прашам".
Кратко и јасно одговарај му. И не му кажувај кога ќе се исклучуваш. Само исклучи се. Да не се осеќа дека "си се пишете". Скрос игнор.
Излавам со еден скоро некое време ама ништо озбилно и јас сум пасивна и он неможам да го сванам многу е контрадикторен во односот вака.. Праве се дека не се замара со мене, а оној пат му го зедов телефонот додека беше во вц тој и видов профилот ми го отворил 1000 пати мојот на мојте родители блиски? Има симнувано слики од мене во галеријата а пред мене глуме пасивен и се праве како името да не ми го знае убаво? Што срање е ова
Се срами де. Не е многу самоуверен дечкото. Како се прави дека не ти го знае убаво името, демек заборава како се викаш? Ептен се срами тој изгледа и сака да остави впечаток дека не се замара многу, сеедно дали ќе си ти или некоја друга, а уствари му се свиѓаш.
Неискажлив е некои не сакаат да ги искажуваат нивните чуства и емоции пред други или евентуално пред тебе (можеби чека ти прва да му се отвориш)
Ми мириса на нешто што не треба, ми изгледа на оние: ејј види со рибава вака така, а пред тебе мртов ладен. Искрено мене ми изгледа на несозреан мозок. Се гледаш, не ти е дечко + не знаеш не ти кажал за сликите. А и да ти кажи, неможам да сфатам зошто би освен ти ако не си му праќала преку вибер и ср зачувале сами. Ако прашаш ќе испадни дека во приватноста му рошкаш, и ќе стани се токсично понатака. Понашањето му го разбирам и можи неќи да искажи чувства, за да не ти здосади, зошто му се свиѓаш или повеќе од тоа. Има куп варијанти да размислиш зошто е контрадикторен. Overall сама најмногу можиш да осетиш шо мисли и какви намери има.
Creep .. Јас така да видам морници би ме пролазиле ,не знам дали од претходни лоши искуства со такви опседнати типови ,верувај тоа нема да донесе ништо добро. Биди внимателна.
И тоа е creep ама и ова нејзинава постапка е такоџе Ама ако стаиме на кантар, creep-ер на годината е момакот. Ама ај да глеаме на светлата страна, може сака да ја запознае нејзината потесна и поширока фамилија
Сака нешто повеќе, е сеа дали е тој во фаза на раскинување со девојката или не е среќен или едноставно сака нешто настрана ... Најдобро е да го игнорираш.
Незнам зачувани слики и тоа нормални прикачени од фејзбук зошто би се фалел види ја рибата кога може на фб да отворе и да каже на некој за мене понекогаш мислам и дека е психо баш ке соберам храброст да кажам дека му буричкав по телефоно и ке го натерам да ми каже, му отворив и чат со еден другар нормален разговор, а ова заборавив да го пишам имаше пребарувано на инста мои бивши. Незнам каква намера има
Ти ги знае? Како? Чатови? Профили/слики? Може и од негов. Прашај го, и кажи му следно ако те интересира нешто прашај ќе ти кажам искрено. Со сликите, како машко можам да ти кажам тоа не го правиме во глобала, причина? Unknown. Немам excuse за тоа.
Внимавај многу затоа што опсесија е многу страшна работа многу ,на своја кожа имам доживеано и знам како е почнува така невино наивно и на крај може да заврши страшно ,уште имам трауми од тоа што ми се случуваше. Ова ти е прво ред лајт внимавај многу он никогаш нема да ти признае дека е опседнат со тебе гледај ги само неговите постапки и одлучи што понатака.
Бегај со време, тоа прво. А после научи се дека ниту на стоти дејт не се чепка по туѓ телефон без прашање. Тој хаос, ама и ти не си за браво со постапкиве. Ама дека дечкото изгледа на психо, тоа да.