Вие двајцата сте creepy... Тој ти пребарува по соц.мрежи, и зачувува слики ти му рошкаш скришум во телефон и тоа за “ништо озбилно”. Шо ви е бе?
Бегај од него пред да стане полошо. Не сакав да напишам ама @СуперДевојка ти напиша многу добро и ти не ми делуваш стабилно што правиш истражувања низ цел телефон.
Здраво дечки, ми се допаѓа еден дечко многу ама воопшто не се знаеме. Постар е од мене 4 год. Е сега проблемот е што јас би го направила првиот чекор и би му пишала ама ме тепаат мисли што ќе помисли тој и што ако не ми врати воопшто. И онака сум срамежлива по природа и тоа ќе ме докрајчи. Не знам ни што би му пишала и сум под стрес моментално. Во ред ли е да го сторам тоа или сепак нешто друго да направам? Што мислите?
Нема правило кој треба да го направи првиот чекор. Пиши му, нема што да изгубиш, може само да добиеш.
Ко за почеток едно здраво е доволно Ако ти врати, супер, ќе продолжиш со нормален муабет. Ако не, здравје, ќе имаи други момци.
Се сложувам дека однесувањава се премногу надвор од нормалата и на двајцата, ама пак што ако интуицијата ја натерала да го направи тоа за да види со кого си има работа девојкава? Мислам дека и подобро што дознала(макар и на токсичен начин), барем со време да може да се тргне од изродов. Замисли, после 7 месеци дознава дека ја демнел мајка и' или нешто полошо направи? Се ежам од сценаријава, кој знае што му се врти во глава. Само нешто ме мачи во целава ситуација @hellocity , како успеа за толку краток период ти да видиш дека има твои слики во галерија, дека 100 пати ти го отворил профилот (кај се гледа воопшто било каква бројка?), дека ги манијачел твоите и плус чет да читаш со другар? Па и да провериш на инста дека пребарувал бивши? Каква е оваа брзина поголема од брзината на светлината девојко? Што правел тој во тоалет што толку време ти си имала?
Па не де јас да листам чатови од лани туку само последните пораки, а и се тушираше не сум будала да проверувам тел додека оде по мала нужда.
Е па да, се туширал, оправдано. Значи, учиме заедно: кога партнерот се тушира смееме да му чепкаме во телефон и во чатови, кога моча не смееме. Мислам, смееме ама немаме време... Исто и ние кога се тушираме да не се зачудиме ако партнерот ни чепка по телефон. Е сега, не мора многу, само во поновите пораки. Мада ако се бричи имаме време и поодамнешните да видиме. Кога ќе ми текне дека критикувам девојки шо следат кај стегнал лајк и после читам вакви работи, па овие со лајковите златни се бе...
Creepy. Јас не знаев со каков си имав работа се додека еден ден не ми прати видео од другар му како си го дрка на шоља. И тогаш сфатив дека е време за чао,чао. Така да и твоево не е чудно,морбидно е. Што се крпи земјава.
До некаде и го оправдувам чепкањето во друг телефон, имам многу примери на другарки кој така дознале дека дечкото ги изневерува. Секако за да му чепкаш на некој во телефон првен треба да имаш некој сомнеж, а не да биде тоа од досада колку да видиш што прави што пребарува. Тоа што чува слики од тебе и твоето семејсто е доста creepy мислам дека треба да преќинеш одма, дури и нема потреба да го спомнуваш тоа како причина мислам дека повеќе би ја влошило ситуацијата.
Ima eden tip ,postojano doaga na rabota kaj mene i prasuva koga ke odime na kafe onaka kako na majtap ( a sme bile do sega).. megutoa onaka kako na majtap . Ne pokazva kako nekoj maski deka stvarno e zagrean . Dali toa mora da znaci deka nema seriozni nameri ,ili mozebi e zatoa sto premnogu trcaat po nego ?