Која им е потребата на машките да начекаат пијана девојка и да ја искористат за секс без никакво чуство на вина подоцна, баш ме интересира како размислува машкиот мозок за ова?
Како мислиш искористил? Ова е толку ужасен збор, а толку често се користи и тоа во погрешна конотација. Како може некој да те искористи ако ТИ си се сложила на тоа? Или ти нејќеше, па присилно те натера? Или пак не си во состојба свесно да расудуваш кога си пијана? Така е силување. Но, ако си ти поопуштена и сакаш да имаш секс кога си пијана, тоа не е искористување туку согласност од двете страни и взаемно задоволство. Ако не ти се свиѓа тоа што имаш секс со рандом дечко додека си пијана, што доколку не си не би го имала, немој да пиеш толку.
Прочитав во една тема силување нешто на оваа тема и ми се згади како тоа да немаат никаква совест после таков чин, не девојката викала дека нејке тој ја налегнал стиснал и завршил работа и после мирно спиел, јадел, излегувал. Немој да пиеш толку ауу со ова се кажа
Чекај сега, прашуваш за секс со согласност или без? Пошто ти кажав, ако е без, е силување, за кое се одговара пред закон. Тема таква не сум читал. Мислење на силувател не можам да кажам затоа што не секој машки мозок е мозок на силувател. Доколку е со согласност, тогаш не е искористување и ако ти пречи такво нешто, ќе прекинеш да пиеш и ќе прекинеш да го имаш.
Не можеш да прашуваш мислење од машко за темава затоа што таков чин не прави човек што психички нормално фукционира. Истото може и жена да го направи, така да ако сакаш да прочиташ што ги натерало да го направат тоа имаш безброј литература што говори за тоа што им се врти во глава на луѓето што насилно присилуваат друг човек за сексуален чин или тако звано силување.
Се со шипинг со едно машко,, се имаме еднсш видено, нешто околу внуката праевме муабет и ми вели : Ic nekam da slusam bebe da placi Дали е ова типична машка реченица?
Не класифицирај нема нешто што "сите мажи велат" еве и јас ич не сакам да слушам бебиња да плачат фуј се ежам од самата помисла.
Какво искористување? Мора да бидете разумни. Ако не можете да пиете не пијте! Ако пак сте силувани додека сте биле пијани веднаш да пријавите!
Тоа што сум пијана значи дека дозволувам да бидам сексуално злоупотребена? Дајте дечки сменете ги овие старовремски размислувања.
Еј ајде не ми тресете зелени! Од каде до каде ова го виде во мојот пост? Тоа што сакав јас да го кажам е дека ако мозокот ви се изгубува кога сте пијани не пијте! Какво е тоа искористување во пијана состојба? Тоа што те прашал ајде да имаме секс а ти си рекла да ама притоа не си сакала? Ама ти беше пијана нели? Ти не сакаше? Епа кој к*р ве тера да пиете ако ви се губи мозокот со секоја чашка? Ако се работи за нешто друго реков дека треба да се пријави.