Леле не и мене еден ми пишува нема појма моабет ама он битно пишува колку да се рече и само се препуцаваме и ме нервира ...коа неможеш да се разбереш со некој неможеш.. Со сила убавина не бидува. А за привлекување ако знае да напраи моабет некоја тема да отвори океј можеби лично би ме привлекол ама вака безвезе не..
@marija1907 i jas imav takov slucaj. Deckoto stavase storinja poveke od edno devojce so moze da stavi. Bese takov egoisticen, nemase ni K od karakter. Se zamisluvase deka e izgraden tip, a vsusnost bese poln kompleksi. Nedorasnat. Zelen za vnimanie.
Наоѓа теми, ок муабет тераме (се погодивме кај другарка на гости заедно и ради неа бев фина ) Али јас немам никаков интерес спрема него, џабе е
Доколку сакаш можеш да го прашаш и како што ти пишала членката ќе видиш каква реакција ќе има. Што се однесува до тоа што заследува убави женски и ги има во search, мислам дека претеруваш (без навреда). Најнормално е дека ако има инста ќе гледа туѓи профили, а тоа не значи дека не те сака.
Zdravo,imam edno prasanje. Pred nekoe vreme dodadov eden decko na instagram bideki mi se dopadna. Mi vozvrati posle nekoe vreme, pisevme no kratko i mi deluva kako da nesaka na ovaj nacin da siri prijatelstva,premnogu e stegnat.. i sam kaza deka retko toa go pravi,lazni profili imalo kaza i slicno.. jas mu kazav deka ne sum lazna i sekako mu pistiv sliki drugi, sigurna sum deka mu se dopadnav i toj mi prati od doma so maceto i kuceto i slicno da ne navleguvam vo detali.. problem e sto ete zavcera mu pisav posledno jas, i mu kazav deka retko pisuvam prva kako devojka treba mnogu da mi se bendisa za istoto.. denes mi prati reply na story kako demek ogan.. no ne znam so e problemot ne pisuva, mi rece deka saka denovive da se vidime no go nema da pisi.. Kako da postapam?
Љубав у доби короне а? Ако ти се допаѓа пиши му да излезете не чекај, тоа префрлање на топката уништило многу потенцијални врски.
Епа ете ти изреагирал. Врати му и пишувајте. Ако биде - супер, ако не биде - биди здрава и жива Нема врска кој пишал прв а кој последен, не мора да броиш кој колку пати пишал прв. Е, ако пишуваш цело време а немаш многу повратни одговори не се замарај.
Ако толку многу ти се допаѓа, а тој е, како што ти викаш "стегнат", погази ја женската гордост и покани го на прошетка во парк (бидејќи кафичите не работат....). Па што биде, биде. You go girl!
Sam mi kaza deka denovive ke pomini da se vidime.. za istoto uste ednas da mu spomnam mi e nezgodno.. mozi samo da mu pisam opst muabet.. pa kako ke odi taka Blagodaram za odgovorite❤
@Youknow абе девојче ти нели имаше дечко што го направи педер? Или само се залажуваше сама себе си, оти очигледно си сакаш да си мафташ момчиња наоколу? Овој шо че излези, ваљда и овој педерастичен нема да биди.
Ednostavno skoj so sekoj ne mozi da odgovara karakterno. Ako mene ne mi se dopaga toj stil neznaci deka na druga nema da mu bidi okej.. Sekoj treba da go najdi toa sto go bara, mene takov iskreno ne mi e potreben.. toa go sfativ sega se znaevme samo 3 meseci, do sega site sto sum bila bile porazlicni od nego..nikoj gi nemal tie "maniri".
Postov e od drugarka koja nema profil na forumov pa me zamoli da pisam vo nejzino ime............. posleden pat koga bev izlezena vo restoran, veselo drustvo i ziva muzika. peacot lepota...mi se zagleda, t.e. cela vecer ne se trgna od nasata masa(ne deka bevme mn. dohodovni).imase iskri mislam od dvete strani. Potoa pocna korona krizava. Jas izlezena vo market so maska po trenerki dopirna tocka nemav vo izgledot od togas vo restoranot. Se srekavame so licnosta me prepozna me pozdrai poravivme nekoj muabet. rabotava e so ne mozam od um da go izvadam. Mu imav pusteno pokana za prijatelstvo na fb pocekav 1 den nemav nikakov odgovor ni odbivanje ni prifakanje i si ja povlekov ponudata. Imame zaednicki prijateli na fb ako saka da mi go vidi prezimeto za da stapi vo kontakt. Prasanjevo e ima ili nema zainteresiranost od negova strana?
Од ова што го напиша не може да се процени дали има или нема. Требало да почека(ш) за да види(ш) дали ќе прифати. Без разговор ништо.
Нека го додај пак за пријател и нека не ја трга поканата. 1 ден почекала, може интернет немал тогаш. Од ова не знаеме дали е заинтересиран или не, не може да се процени.
Или може отишол на Марс баш дента и го заборавил дома телефонот. Да бил заинтересиран ќе ја најдел сам на фб, ако не можел ќе ја прифател поканата кога таа му пуштила, така да, нека не се надева другарката.
Сосем е можно 1 ден да не се вклучиш, што е толку чудно? И тој може така си вика за неа. И да не е првично заинтересиран, може ќе се заинтересира ако се најдат на фејсбук, стварно не сфаќам зошто тргнала покана. Ај да го чекала 1 недела, ама 1 ден ништо
Јас имам другар кој пее по кафани ,кога ке почне да раскажува за случки со девојки ми иде да си искинам и диплома и да фатам и јас микрофон ,така да јас мислам ,,другаркати " нека го заборави