Мене тоа ми е многу детство као машко друшто е поинтересно мажите имаат смисла за хумор божем ние жените зборуваме за како се сука баница, сум видела многу досадно машки друштва што само трачарат кој која ја ебел и цело време тоа.
Зборат некои глупи муабети, се зезаат, дешавки некои си кажуваат. Ако праат друго нешто и тоа ќе знам пошто сакам да го знам друштвото на дечко ми. Последниве месеци што искачам со машки (само еден е заузет од 7-8 ) никој не се замара за девојчиња или да се развртува. Пример за тоа би ми била мирна главата. Да не го врти вратчето лево-десно за да не му го цвикнам @John Snow @Billy Idol што мажи сте бре вие двајца.Од моиве никој не збори за женски чудна работа. Ептен ако има нешто. Освен блиски другари не сум навикната со други да зборам за девојчиња. Освен ако не ме прашале нешто. Дека најчесто со машки сум па нема шо да зборам за женски
Тоа е секако индивидуално и како што има досадни женски друштва, има и машки. Ама па со тие и не се дружиш често, нели? Е сега кај нас нема правење лице, лажно тешење и мразење меѓу себе. Подиректни сме и не трпиме такви работи како што трпите вие. Не ни одговараат луѓето, не се дружиме. Вие од друга страна, најдобри другарки глумите, а не се поднесувате. @Feminka22 , не збориме пред други женски, посебно не пред девојки на другар. Тие разговори се за "на само".
И во машки друштва го има ова, особено кога ќе се загреат повеќе членови од друштвото за иста женска, па што не се прави против конкуренција. Не е се идеално и во машките друштва затоа повеќето и пропаѓаат по сериозни врски или кога влегуваат во брак, други приоритети се е друго понатаму.
А која е твојата потреба сите да ги ставаш во ист кош на драматични принцези јас сум повеке машки тип на личност и не ме интересира тешење глумење и мразење тоа го правев до 16 година сеа е друго имам луди другари и другарки и тоа едвај 4 и се си кажуваме, а многу сте добри вие машките едвај чекате другаро да раскине со женската за да и пишете..
Немам дечко али со на тие што сум се гледала, да. И ден денес се дружам. И со бифшите и со другарите нивни. Секој ден искачам буквално. И топ се разбираме и се слагаме. Ги знам добро и ги сфаќам и знаеме да си погодиме и муабет и сѐ. Искрено, битно ми е (не премногу ама реално важно е до негде) другарите на дечко ми/тој што се гледам да ме прифаќаат и да ме почитуваат (и јас нив секако). Дека многу е глупо ако е спортивно, типот нема да знае на која страна да иде. Дали поише со женска му или со другарите. Ја сам брат свима, да знаеш Џонка @Billy Idol пф, ако некој веќе збори збори и пред мене.Во мене знаат дека можат да имаат доверба.Нема да кажувам дека збореле сигурно, може ќе им помогнам за нешто како девојче. Цело време реагирам негде.
ЕЕЕЕ кои полемизирања ги имате, еве че седниме в парк че се опијаниме че почниме да тресиме глупости, некогаш доаѓа до подбивања, но се прекинуваше. Пошто се знаеше кој се лути најмногу и свртува на навреди. После правевме муабет на тема женски (ама ја прескокнувавме на заебанција пошо со куро в раце беа и бевме некои ), па потоа ко че седниш да прајш за фудбал муабет лелелелел нема крај. После тоа одиме играме нешто плејстешн, фудбал, билијард.... Па ко че седниш да прајш политика, религија, бизнис муабет, кој од кој попаметен и појак. И така. Мене искрено ако не ми се допаѓа личноста нема да ми биди во никаква близина, барем искрен сум. Али ако ми е интересно, а се има муабет да се прај, дури и мајки да си караме. Еве на лаички начин, накратко..
Добро ми треба машко мислење, ми пишуваат 4 5 бивши нон стоп со години на периоди де не нон стоп не излегувам кога ке ми пишат туку само пишуваат и ѕвонат веке 3 4 години тие истите се, која е причината незнам..
Им текнува на тебе. Значи уште си им во мисли. Некои можеби сакаат пак нешто, некои можеби сакаат само да обноват контакт. Ти си ги знаеш, пробај да процениш ако можеш какви им се намерите. Јас еве уште се мачам.. играме жмурка. -не сум машко пак пишав.. Да не јадам бан само.
Сакаат да се плесните без обврска или уште помизерно си потполнува време и занимација си му макар и за да сврзите два збора.
Све е тоа океј ама јас ако искачам со машко друштво не сакам и женска ми да доаѓа со мене. Ако идеме у couples океј, у спротивно јок.