Колку добри другарки има, срцки. Може и јас некогаш ќе препознаам моја другарка на форумов ако праша за мој проблем
Едно прашајне до сите машки значи се залубив кај мојот директор се знае јас му реков му пишев но тој мене ме неѓира бидејки сум мажена а тој е ерѓен постојано ми вика имаш семејство но секогаш ме гледа скришно таман ќе се свртам тој како да не ме погледнал го тестирав еден ден му реков облечи ја зелената кошула убаво ти стои ме послушал ја облекол му станав досадна ме блокирал на сите апликации почнав со смс со кредит да му пишам потоа му подарив мајца ја прифатилл што треба да правам дали вреди да настојувам?
Леле те памтам. Ти кажавме што да правиш минатиот пат, ти пак пишуваш исто Џабе ќе ти кажуваме. Страшно. Ќе те неѓираме и ние.
Овие можеби ти имаат коментирано што да правиш али прв пат те сретнувам што мака имаш, ја можам само да ти кажам НЕ СЕ СПЛЕТКАЈ КАЈ СЛОБОДНИ МОМЦИ ИЛИ ОЖЕНЕТ док си мажена (незнам дали имаш деца и незнам колку год имаш) но верувај на крај ќе се заебеш ако дотолку ги правиш тие работи.. И друга работа ако имаш мајка правете си муабет, таа добро ќе ти кажи што е добро а што не е.
Подобро друго место работи си колку да не го гледаш и да го заборавиш а повеќе да го посветиш внимание на твојот маж или ако не го сакаш разведете се нека не губи време со глупостите твои а сепак на крај ќе се заебеш и ќе се каеш