Se mislev megju tie dve raboti, ama ja nemam hrabrosta.... Togas mnogu loso go otkaciv mu vrativ dve recenici i na poslednoto negovo prasanje seen. So bi mu pisela spored vas?
I ako dobijam korpicka.... Nema da mozam da izlezam. Najloso od se, toj e drugar na deckoto na drugarka mi. A komsija na sestra mi koja odam sekoj den. Za smeski ke bidam
Спомни и на другарка ти за тоа, дабл дејт да договори, како случајно да се сретнете, нешто така. Секако ако се уште е сам.
Па и ти си му дала корпа. Мислиш тој не се срамел? Сигурно и тој си помислил дека може корпа да јаде ама сепак ти пишал. Јас мислам ако навистина ти се допаѓа дечкото, тогаш вреди да пробаш да му пишеш.
Јас викам да му пишеш ако ти каже нешто во стилот еј дури сега ми враќаш ќе му кажеш па јас имав дечко сега сум слободна ако и ти си може да си пишуваме.
Пред три години се гледав со еден дечко. Дечкото беше и убав и добар, ама сакаше врска, а јас не бев подготвена за врска тогаш, по некое време тој си најде девојка. Ние продолживме да пишуваме и кога почна нивната врска само на другарска база, но бидејќи и пречеше тоа на девојка му се блокиравме. Пред една година ми прати пак понуда за следење и се заследивме само. Сега брзо ми беше роденден тој ми честита и му вратив само фала, ама пред некој ден ми прати слики како вози и некое селфи. Се замислив зошто иако знае дека девојка му е љубоморна ме заследува, ми честита роденден и ми праќа слики? Спојлер Ништо не му вратив на сликите, немам намера да се мешам во врски.
И ја ова мислам дека ќе да е или пак, е пред раскинување... У секој случај пројавува заинтересираност, а поради која причина времето ќе каже...
Добро си изреагирала до сега и продолжи така. Очигледно е дека не знае што сака или можеби членките над мене се во право - раскинал или планира да раскине. Што и да е причината за ова однесување, негово е да ти го каже тоа отворено, а не само да праќа слики и да очекува ти да паднеш у несвест по него. Ако сака да проба нешто, ќе ти пише и ќе почне муабет и тогаш ќе добиеш прилика да прашаш зошто го смени понашањето. Ама до тогаш, продолжи вака, без реакција.
Мислам не е возможно вакви ствари секоја недела да ти се дешаваат со нови типци. Искрено, подобро би ти било да му вратиш нешто реда ради порано, па денес да имаш образ да пишеш... Ама ајде. На таква некоја како тебе, ако ме оставила на seen и после неколку месеци ми пише, само ќе ти плеснам у фаца, ќе те протролам и ќе си се посмеам малце (што би било дегенско од моја страна). Ама сепак, види знам доста другари што немаат интегритет и одма би потрчале ако им пише женско. Така да, вреди, пробај си поголема е веројатноста да успееш него ли да примиш корпиче.
Толку ти се свиѓал што ако случајно не си го сретнела во град, немало да се сетиш на неговото постоење и пораката од пред 5 месеци За пополнување време не треба самопочит.