Дечко ми купи кола и сакам да му подарам нешто, нешто мало но значајно. Што мислите? Имате ли некој предлог?
Секси миење на автомобилот... мала шала, јас лично обожавам освежувачи за во автомобил со најразлични мириси и форми еве моментално имам освежувач со омилениот клуб .
Бандаши 17ка има да се прерадва мала шала..... Нај идеално е перниче за назад срце на пример, ароматизер за внатре, привезок за на ретровизор, икона... Овие работи се нај идеални како поклон.
Мислам дека полнач за мобилен за во кола е супер идеја. И ќе му послужи, нема на кој не му треба тоа.
По 5 месеци ти текна Како шо ти одговори членот блазкович или како беше, очигледно е дека прво би се тролал.. Да не го видеше немаше ич да ти текни? Мада пробај си ја срејчата, не секој се вреднува доволно себеси
Некое мече или срце како привезок за внатрешниот ретровизор шо е внатре.. Мислам дека имаше и миризливи такви
Полнач за во автомобил Држач за телефон Некој украс за во кола... Навлаки за седишта, церада за кола (не се мали ама се корисни)
Може некое машко да ми пише лп, не би можела толку јавно да го пишам проб, ако толку смета нека се избрише коментарот
Што би значело ако некој константно ви вели дека сака средба и таман кога има услови и ќе потсетиш почнува да изиграва, као демек досаѓаш и да го снемува ( се работи за особа со која пред тоа постојале средби ) ?
Повеќе причини може да има. Мене ми личи како да се обидува со друга, но и сака да те чува тебе ко резерва.
Yes, u r. Fino lepo ke si mu kazis deka bese po greska dodeka swipe-nuvase i da nema zabuni. Popraj si muabet obicno !drugarski! i koga ke zavrsi razg fino lepo sledno i da pisi ne otvoraj.
Имам едно прашање за мажите. Знам дека озборувате жени, ама ги озборувате само за работи поврзани со секс (и навреди), или и други информации споделувате?