Еми ај пробај го од кај знаеш Спојлер плесни го малиот , па може и ќе изненади Па ќе ни кажеш како било....
Е ме насмеа Да пробам ај, па ќе ви кажам што мајсторче е Јас мислам дека нема ни да го осетам, само да не ме фати некоја смеја на сред секс, ќе остане навреден дечкото. Замислете ја сцената-го гледам и му се смеам :geek: Јако ќе е мајке ми
Фала Мistery, ама ова не оди вака Тој многу прецизно ми кажа-за мајка ми пола збор на велиш, што и да ти рече таа! А, жената ја почитував повеќе отколку било кој, ама таква е жената злобница, и никогаш нема да имам мира од нејзе. Најдобро со повреме да го оставам, ова вака не оди!!!!!! Решение е тоа???
Јас искрено да ти кажам не мислам дека тоа е решение, зашто како и да е ти си со него у врска не со неа...Јас пак би те советуал да зборуваш со него онака да му ги објасниш твоите погледи на ситуацијата и твојата страна ама со смирен тн...
Znaci vo kontekts na temata so flertot . Zarem e mozno nekoj od trening i tepanje vreme postojano da pisuva so tebe virtuelno -znaci zboram sekoj den po 5 saati flertuvanje cat pat koga ke se vidite muabet , a da ne te vika na kafe. Mislam totalno nejasno mi e!
и ја го имам правено истото. Со девојката ептен ми одеше муабет, ама ептен! И секојдневни работи а бога ми и флерт. Ми одговараше и интелектуално и карактерно. Проблем беше што физички воопшто не ме привлекуваше и кога и да станеше збор за гледање од нејзина страна јас бегав или измислував изговори! shitty од моја страна, знам! Не викам дека е така и во твојот случај. Само ти кажувам една можна варијанта... P.S. МИ текнаа уште две можни причини. Првата е да има девојка а втората е да има многу ниска самодоверба. Во првиот случај не иницира date затоа што неќе да си ја повреди девојката а во вториот затоа што можеби му е страв дека откако ќе се видите нема да биде повеќе исто затоа што ќе го запознаеш каков е во реалност. Многу луѓе имаат интернет алтер-его што е значително поинакво од реалното.
Ајде дечки ми треба тумачење.Не озбилно,зошто јас тој машки мозок никако да го разберам. Имав една случка вечерва,ја раскажав во СКД па ќе се цитирам тука. Јас му кажав на дечко ми за ова.И нормално у шала се смеев онака. И он се наљути.Демек причината му била дека сум се смеела мило ми било што овој вака ми кажал И сега ќе можете ли да ми објасните за што се работи? Мислите озбилно тоа е причината што се налутил,или па повредена машка суета,љубомора..? Зошто јас озбилно не гледам причина зошто би се лутел,ако ми беше мене ова нешто значајно ќе му скриев нели,немаше да му кажам...Еее бог да чува
^^Некои работи не можиш и не треба да ги споделуваш со дечкото како со другарите/ките ...Факт е дека дечкото ќе се почувствува некако омаловажено ,како да осеќа некоја конкуренција,без разлика дали има причина за тоа или не ...Не знам , јас барем така мислам . Никогаш не би спомнала пред дечко ми за некој бивши како негде сум го сретнала ,а камоли нешто повеќе,да ми тепа некој ваков муабет. Можи тука голема улога игра и самодовербата на самиот дечко,но сепак да се спомнуваат бившите пред дечкото ,а и општо- е сосема излишно.
Исто како да му велиш: Гледаш? Има некој што е болен по мене, што ме обожава, да да бивши ми е, не сум само во твоите очи кралица, и подобро ќе е од сега да припазуваш максимално со мене, оти малце фали да му ја здувнам со него... Знае тој дека како женско лесно можеш да паднеш на ваквите изјавите на бившиот...ако не веднаш, тогаш при првиот проблем измеѓу вас..затоа е загрижен и лут...бар според мене. Не сум машко али си земав слобода да одговорам...
Ај малце помош од машка страна ... Што кога ќе се заљубиш случајно во другар, тој веќе има некоја со која се забавува, а во меѓувреме дознава за тоа, дека ми се допаѓа...како јас да постапувам, неможам да го заборавам..ете ми се допаѓа и сега... помош
Да претпоставам дека си сингл..си немала дечко или слично за долго време.. најдобар другар .. машко е го знаеш те знае интересно ви е кога се друзите.. ама ти си сама .. и ете тука се појавува слабост.. кај тебе другар ти да го искористиш за мување или слично.. не си го упоропастувај другарството ...другарствотот помегу машко и женско е цудна работа тоа е дар и богатство цени го и чувај го .. !
Мислењето на неговата другарка не допира до него. Дечкото си има изградено мислење за тебе и има доволно карактер да не потклекне на нечие подбуцнување. Не ти го гледам проблемот каде е. Нема потреба од паника.
Ама луѓе ме знае он каква сум више 2ипол години идеме.Не ми е прв пат да му спомнувам бивш и во таков и во секаков контекст. Мислам и он на мене секако. Исто така знае дека при првиот проблем јас ќе му ја здувам со некој,као и увек.И као и увек пак ќе му се вратам Ај бе нек се дуе колку сака,ми е гајле коа нема за што,и така и така ќе се лигави он после тоа.Мисир еден
Мис, јас мислам обратно од девојките. Мислам дека нема потреба од лутење, си му кажала затоа што не ти значел разговорот и не сакаш да го лажеш, тој треба да е горд што те има покрај него, а толку други те сакаат. Не сфаќам зошто не би му кажала ако видам бивш, јас си му кажувам и кога си пишувам со некој. Не за џабе е бивш и со самото тоа невреден за овој да се чувствува како загрозен кога знае колку го сакам. Ама различни сме сите ... И јас сакам да ми каже кога си пишувал со некоја опасна, кога би криел тогаш би се сомневала а вака си се смееме на муабетите што ни ги вртат Е така а ти да си му кажеш, дека без разлика колку и да има околу тебе, ти врти сучи пак кај него, значи го сакаш и нека не биде дете.
Денес ми се случи нешто чудно да речам... не е толку чудно ама пак мене глуаво ми дојде кога слушнав. Со дечко ми седевме, пиевме кафе и си праевме општи муабети, он сега пред неколку дена беше на викенд со друштво и нешто кажуваше дека не си поминале нај нај и јас на зафрканција му реков демек ај следната година ќе си поминете убаво дека заедно ќе идеме, и само ми рече ее чекај до следната година може да се сменат многу работи. Сфатив дека тоа значеше може нема да идеме.. Дали тоа навестува нешто или само така го кажа? Многу ме стави во мисла како да не планира нешто долго и озбилно.. Баш глупо ми падна кога ми кажа така . Вие што мислите.. машки во кој контекст би го кажале и сфатиле ова?
јас не сум машко ама мислам дека машките многу многу не "милуваат" такви ситуации посебно ако ви е свежа врската, може се осетил малку затекнат, зашто нели долгорочни планови навестуваат дека некој сака долга и сериозна врска. Вие сосема е можно и да остварите многу долга и убава врска ама остави да тече....машките не се воодушевени од идејата некој да крои планови за нив Барем тоа е мое лично мислење, не мора да биде и исправно