Ете зошто плус причина да го баталам. Си се пријавил на планинарење со некој другар, ништо чудно и сам да појди мене повредена ногата, к го боли. Ни префрлува сама си си крива ко падна, не гледаш каде одиш. Зошто сум гледала филмови од типот на Shopaholic, Legaly Blond И така. Ај чао сега
Ама може на шала ти кажува така за филмовите, не дека ти брани да ги гледаш. Иначе, ако ти е повредена ногата и не можеш да идеш некаде, сепак не можеш да му забраниш да иде со другарот да планинари, барем според мене.
Знам дека си повредена и дека малку те иритираме ние со коментарите но те молам да размислиш. Ако не ти е пречка неговото префрлање за се океј. Ама повеќе време те читам на форумот и знам дека си од оние кои се замараат и секираат премногу па мислам дека треба да се отргнеш.
Mожеби сите сега ќе ме истепате, ама мене интуицијата никогаш не ме изневерила за вакви работи. Ако некоја девојка доволно долго не ми излегува од глава и не се убедам дека нема ништо, обично сум у право дека сепак тука има нешто. Ако навистина мислиш дека има нешто, притисни го да ти каже или па почекај, само ќе си излезе на виделина..
Не кажав дека не е со име и презиме потпишан на инстаграм туку некое сосем друго. И нормално ќе е сумливо. Јас и таа, еве и двајца другари му се пријатели. Толку. Беше до 19ч на работа и не ни ми се јави цел ден. И сега му пишав ми врати, се возел негде....
Падна муабет у друштво за колега што е долго у врска, а од прва до шеста сите можни колешки ги аднува, ги лајка, им пишува, па дури и се пушта и секаде пробува шанса. Се чудат како женската го трпела ова. Баш од тие типови што следат 2000 женски на инста и едвај нив 300 назад ги следат од култура пошо ги знаат, т.е буквално на се живо и диво се пуштаат. И еве баш си викам, да, океј либерални сме со тоа дечкото да лајка и да следи кој било ама малку вака незгодно е да те брука и тебе и да те зборат вака дечко ти као се понашал. Искрено мене не би ми било убаво ваков партнер да имав. Го пишав у склоп на тоа што често има прашања тука за тоа дечко ми ја следи оваа, онаа...
Дај му уште анален (пошо нели ти барал) и после ќе те уништи психички. Колку сакаш рационализирај и оправдувај го на некој начин, че му нема крај на ова.
Како се чуствуваат машките ме интересира кога ќе дознаат некое девојче дека ги свиѓа, но сепак се одалечуваат од неа, се ладни и не заинтересирани али девојчето да е скроз океј, у смисла да не е некоја дигната... Кои се причините?
Причините се тие дека на тој некиј не му се допаѓа таа девојка. Не е важно колку си ти океј ако не му се допаѓаш- не му се допаѓаш. Simple as that
@GirlLove искрено, ама најискрено ко на своја другарка да давам совет или сестра. Аман бе девојче, остави го додека не е доцна или не останеш бремена додека не му текне да му се испушти во тебе "несакајки" па после да си ја акаш главата од зид. Најсериозно ти викам. Овде никој ништо не ти мисли лошо. Па мајка му стара, сама ќе бидам цел живот отколку некој да ми замерува за се и сешто. Стави си прст на глава и размисли дали сакаш иднина со човек кој е повеќе од очигледно дека манипулира со тебе. Не биди очајна, раскини му, дечки има еден куп, само мораш да се ослободиш од токсините во твојот живот. @BrokenWings16 ако се одалечува не му се допаѓа, логички.
Но сепак мислам, дека треба да даде шанса да ја запознае, нели многу врски почнуваат со "Нема шанса да сме заедно"
Можеби и тој некој е заинтересиран за некој друг. Некогаш не сакаме да дадеме шанса и тоа е океј за двете страна.
Не те свиѓа. Може ако имате исти друштва па се запознавате речимо постепено би било нешто, но и тоа не е сигурно.
Најди си друг симпатија. Море 10 најди си. Не се ограничувај на еден, посебно не на некој што не е заинтересиран.
И мене на времето ми се пуштаа океј дечки, па ги одбивав пошо нема со сила да сакам некој само зашо е океј и не бил дигнат. Едноставно нема хемија и тоа е тоа.
Прочитав дека си битолчанка, хаха ,не дека има врска со советот тоа, ама чупе, клоците на овој... Нормално дека ќе има зборови што ќе ти се променат со начин на живеење, кај мене прва жртва беше " стило" - " пенкало". Типот е серко. Гадинка . Сори. Таков впечаток имам. И најочајна да сум за дечко, фак ит. Клоца.
Не е мое да зборувам таков си е типот изгледа, ама ни на провокативни девојчиња не паѓа, кога ме гледа од срам веќе у земја гледа, не можам ни да го прашам нешто, не сакам да го притискам..Ќе ми помине ваљда период е