Многу незаинтересирано делува. Особено кога безразлика на полот ќе почнат да се правдаат за слободното време. Никој не може да ме убеди дека во 8-10 саати работно време се нема 5 мин пауза за да се чуеш со партнерот. Ова со ``заебанцииве`` за корона не вреди ни да се коментира.
Зошто толку не се цениш себе си? И дозволуваш да бидеш така третирана од некој клошар. Значи боље сингл ќе бидам него некој да ме третира ко ѓубре. Не знам уште колку планираш да си губиш време со идиотов и како дозволуваш толку некој да те понижува и третира како ѓубре.
Џабе пишувате совети, на членката у околина и трубат блиските дека морала да се мажи зошто е 30 и многу пребарувала кај маж, во брак сите биле исти и се карале. Мислам дека е под нивно влијание и затоа го трпи овој никаквиот.
Не одам по планини,но некои од френд одат,па добро им велим нормални ли сте што правите по тие планини,ти ми викаат дојди и види,ајде некако со триста маки најдов некој ранец уствари го нарачав и чекаме да има тура,и видов навистина има и возрасни,но повекето девојки планинарки исончани стегнати топ топ,ми стана јасно се ,но пак не одам а тие редовно сеуште,сега поради короната малку послабо.
Се надевам помогнав колку толку,или ако е за некаква утеха и ке заборавев целулит нула имаат мислам планинарките.
@GirlLove постојано бараш совети во врска со тој човек. Или си претерано и неоправдано љубоморна, или тој не ја сфаќа вашата врска озбилно. Расчисти самата со себе кое од овие две работи е во прашање и ресгирај соодветно за еднаш засекогаш да си ги решиш сите слични проблеми. Нема потреба секој месец истиот проблем да го решаваш.
Зошто уште прашуваш за совети кога што и да ти пишат ти пак си тераш по старо? Следно очекувам да се омажиш со него па да кукаш пак по форумов како не ти посветува внимание.
Во врска со то кој треба да пиши прв, дали машкото дали чупето... Мене не ми е проблем, јас ќе пишам, и сум пишала ама не би го напрајла то пак, пошто од мое искуство, ќе му пишиш прва и одма се вообразува. Ние женските сме поинакви... Секако, од секое правило исклучоци па и од ова, ама јас лично не би пишала прва пак, на никого.
Se gledame 3nedeli. Koga sum so nego sum najsrekna na svet. No tipot cudno mi se ponasa. Ima momenti koga e tuka poveke od so treba, ima denovi koga ednostavno go nema, se gubi. Ete sega ima gostin, bukvalno cel den go nema. Ni edna poraka, ni povik. Ima denovi koga e premoren od rabota i od se, i mu vikam nema da se vidime odmori se, toj insistira da se vidime makar na pola saat. Nz sto saka da postigne. Razgovarav direktno i mu rekov, ako ne znaes sto sakas dovolno, ako ne si siguren vo vrska so mene bidi otvoren i direkten no nema potreba od igri. Toj zvucese mnogu sigurno i mi rece uzivaj, sekogas sum direkten ne sum dete sto bi igral igri, ubo mi e so tebe. No zborovite se zborovi, delata se dela. Nz so mu e filmot no mi preci toa sto neznae da pravi balans. Voopsto. Ili jas premnogu napnuvam ili nz. Znaci ili e tuka 100% ili go nema nikade. Poveketo toj e inicijatorot na nasite gledanja. Naprotiv ne sum nekoj so saka celo vreme so nego, no bas ako se ponasa na pocetok so ponatamu. Ama maka mi e, vo se drugo e pogoden za da go otkacam. Spored vas, kako da se ponasam?
Остави го малку да дише. Не може со тебе секој ден по цел ден. Има живот и надвор од тебе. Ете рече и гостин дека има сега, па веројатно повеќе од времето го мине со него.