Внимавајте со оние кои премногу користат латински изрази,кои претеруваат,голем дел од нив не ни знаат што означуваат тие,и ја сокриваат својата неукост позади нив,а вие ке останете суви и повеке збунети.
Многу прост и искрен совет во врска што мажот бара кај жената, ако е за една вечер гледам 3 работи кај женските гз, цицки и уста, во тој редослед и тоа е тоа. Ако станува збор за поозбилно би гледал дали е психички зрела, да има зелени очи ко мене (за децата, пошто се најретки) и да биде висока (исто генетика за деца). Мислам дека жената треба да биде ослободена од сите работни обврски, јас сум должен да се грижам и да обезбедам добра финансиска состојба.
Дали некој би сакал да ми пише порака во инбокс? Ми треба мислење од објективна личност. Може и женски секако
Оти бе? Јас би да сум му жена. Нозе во вис и баш ме брига. Ништо нема да работам, ама буквално ништо. Нека обезбедува колку сака. Ќе си пијам коктелчиња по цел ден, само џин и тоник нека обесбеди. @cheeeki зрела сум ипрезреана психички, во глава да не си ми. Очи зелени имам. Е сега... колку високо е високо, не знам... Земи ме, барам слуга да ми носи пари додека ништо не работам. Ветувам дека баш ништо нема да работам.
Ми се свиѓа тип што неодамна излезе од врска што траеше едно 3 години. Се плашам да се опуштам, зашто страв ми е да не му е само за да ја преболи бившата.
Еве јас имам зелени Али ниска сум, јбг. И од двајца со зелени очи, може децата да имаат друга боја. А и висина не значи дека од двајца високи, стриктно и децата ќе бидат високи. Полигено се наследува висина Следно претпоставувам ќе ја носиш на генетски испитувања да не носи некоја мутација А ти ако си неплоден...шу прајме?
Да исто предност е Rh- крв, препоралливо АБ- пошто е најретка и јас имам таква. Иако звучи смешно тотално сум сериозен, ако веќе прашуваш.
Цел форум на свадба ќе го каниме, штом маж плаќа... Јас скржава сум Зелени, најзелени што постојат. Имам и слика ставено некаде, слободно барај. И јас барам маж строго со зелени или плави, оти неќам генетика да расипам за очите.