Убава е мамо ама Rh позитив е Слаби ти иде генетикава ако мислиш дека децата строго ќе имаат својства на родителите
Зошто мислиш дека тролам? Го кажувам мојот искрен став, ако не го задоволуваш критериумот ти си најслаба карика.. Хахахах башш.. Инаку знам дека постои веројатност но таа е премала во горенаведените случаи или значително помала доколку карактеристиките би биле различни.
Јас од фејкот имам,ама па висока сум. Години нешо од-до, брак може втор да ми е? Имам и трите елементи ГГУ( устата со филер , спецификација имам,но мора дополнување) Ти на конто и во сантиметри?
Зошто да трола? Ако може жените да си се изјаснат дека бараат партнер со возачка и кола, та за едни зелени очи и висина ли е проблем? За секое тенџерче, поклопче.
Строго добра генетика, никакви мутации, совршена да си мора. Оди направи тестови, дур овој не нашол друга.
Ништо. И ниска и стара за богатиот милионер наш (барем се надевам милионер.) Отидов на ММ да му кажам дека немаше среќа, пак нема да го оставам
Е тука ме сецна....јас само едно 'очу. Ама па....за миљонче до два ќе чинам гајре , не е сапун матката
Може си во право да. И јас сакам црномањест, кафени очи, мускулчиња, да сака животни..посебно волците. Не мора да е многу висок, така средна висина..Тетоважи обавезно без тоа никако, плава коса јок....
cheeeki Ме потсеќаш на еден дечко, само он беше по плава коса и сини очи...како му беше името, чек да се сетам...а да Адолф.