@cheeeki имам другар што ги исполнува сите критериуми - висок, црна коса, зелени очи, АБ крвна група, абе да го грабнеш и да бегаш Да му пренесам за тебе?
Жолти како мочка Зелени и у средината зелени. Ништо жолто, тоа не поминува. Туку, најбитното прашање. Можеш ли да си дозволиш жена ти ништо да не работи? Заработуваш ли доволно за тоа што го посакуваш?
А ти зошто ми зборуваш за машко? И на крај ќе искочи дека ја сум тоа, од кај знаеш кој сум. Трескаш глупости, самата себе се побиваш во пар коментари, но ќе ти простам пошто си ми соочњак и ќе сметам дека си психички зрела, како што кажа и самата и ова ти е само испад, впрочем чим имаш зелени очи значи си добра генетика така да немора да се грижиш, а со 9.000 мислења на форум значи дека бараш правда па следствено си со добра душа. И за вториов дел како може вакви ствари по втор пат да прашуваш; зелени очи-јака генетика, јака генетика-паметен, паметен-многу пари. Зар не глеаш дека сите милијардери и успешни политичари ко Трамп и Путин во свет имаат во најмала рака светли очи.. srecen den......
Значи уште ништо не работиш, чекаш трамп еден ден да станеш Имам јас пари дечко, и јас фино заработувам. Ама радо би ништо да не работам, затоа прашувам. Ако можеш да ме издржуваш уште утре се земаме.
Ти опушти се и не се секирај за тоа, финансии имам биди сигурна.. Би можел но од тебе зависи дали би сакал.
Потсвесно мозокот така реагира бидејќи сите потајно си имаме какви - такви очекувања со некоја личност што не привлекува и многу внимаваме што ќе кажеме или како ќе постапиме за да не не сфати погрешно. Со тие што не не привелкуваат мозокот е опуштен и затоа до некаде знаеме да се откачиме и со ``што на ум, тоа на друм``