Не! "Човек како човек...колку и да е убав и згоден секогаш ќе си најде маана на себе". И ние машките сме такви, не е само до женскиот род. Тоа е до човечноста, не до полот.
Имаше пред долги години, во мода да бидат и такви девојки, слаби до коска. Но времињата се менуваат, модата се менува. Доаѓаат други времиња. Дури сега има нова категорија "plus size models". Многу девојки и жени сеуште се огледуваат на тие модели од минатото, кои веќе се и заборавени.
Точно, затоа и и реков, како и се допаѓа нејзе така нека нека си направи. По мое мислење коски и кожа не ми е океј ама во ред свој избор, сепак треба да се земе и што ќе одговара на висината.
Според мене секоја девојка си е убава на свој начин,ако не плени со тело ќе плени со харизма,интелигенција итн. Јас лично претпрочитам женски со облини.
Не ми е јасно која е потребата да ме прави љубоморна намерно за да попиздам? Не се замарам многу ама намерно зборе нешто за да ме направе љубоморна а знае каква сум кога е љубомора у питање...
Izvinete sto kasno se oglasuvam. No mislev vo toj stil, ete toj si ima biznis. I na primer odi vo losa nasoka. Celo vreme ima rabota, i nejke da zbori so se slucilo, kako se slucilo. Nejke da mi kazuva sto i kako bi napravil. Kratko vreme, mnogu kratko sme zaedno. No ova mi smeta, sto ke mi e bilo koj vo zivotot ako nemozam da razgovaram. Mu rekov okej zasega, no ako prodolzime na dolgi stazi ova nema da ide. Mislis deka sekogas ke e vaka. No toj tuka mi odgovori, deka neznae kako i sto bi se slucuvalo.
Нормално дека нема да знае, кратко време сте заедно и можеби не може уште да ти кажува што и како. Можеби утре нема да сте заедно, почекај малку време да мине па ќе видеш дали ќе почне да олабавува. Не може со некој да си кратко време и се да кажува, а и карактер е... И јас сум таква..
Поучена од доста работи. Како и од 100000000 коментари на членовите на кои им сум благодарна до небо и назад. Само да кажам дека се чувстувам ко преродена по токсичната врска - неврска. Имам еден клип од јутуб кој веќе и ми ги доотвори очите. Морате да го слушнете. Позз до сите.
Батали таму. Ако те сакс нема да те прај љубоморна. Второ, можи сака да те иритира нарочно оти знае дека си љубоморна Трето, се замараш.
Ако советите и клипот ти помогнале да ги увидиш грешките, почни да работиш на себе и да не те читаме во темава како членка која залудно бара совети. Се надевам дека досегашното искуство ќе биде солидна лекција од која ќе научиш да носиш разумни и зрели одлуки.
Како да натерам еден дечко што ме блокира да ме одблокира и онака јас не сум крива туку тој се погрешно свати. Со неговите другари сум ок, само он не сака да комуницира или кога зборам со нив на камера некогаш ете им вели дај да зборам со неа и зборуваме.
Па чим до толку не сака да те ислуша и одма те блокирал, што ќе ти е таков? Уште па ќе го бркам, како не.
Зошто треба да принудиш некој да комуницира со тебе после прекин на контакт од негова страна? Дали некој е виновен и кој што разбрал, епилогот е познат. Ако сакал да продолжите, немало така да постапи. Комуникацијата со другарите не значи дека и тој треба да биде дел од дружењето.
И јас бев таква. И велиш да го натераш. Верувај, не треба ти да го тераш. Туку тој треба да се заинтересира. И те молам погледни го видеово.