Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. peperutce27

peperutce27 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    1
    За разлика од нас, машките се многу поедноставни или не?

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    сакам нешто да прашам т.е. да ги прашам машкиве членови на форумов:

што значи кога девојка се запознава со машко-значи прв пат во зивот ја гледа, а веднаш се фака за градите, блузата исто ко да сака да си ја соблече пред неа такво "факање" мислам :?:

3. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021

Challenge accepted = 2 questions with 1 answer

>>>>>>>>> YES <<<<<<<<<<

:$ :sweat:

4. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Значи дека е загорен и дека немал време ни да си „олесни маката“ со „ручни рад“ пред да излезе во град :lol:

5. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    о сакат и тоа колку појма немаш само не покажуваме јавно за тоа

На seksi му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Многу јасно дека се отвараме....може не пред сите, но сите ние си имаме најдобар другар со кого можеме да праиме муабет за се и сешто и е тука да не ислуша во каква и да било ситуација....и ние имаме тешки времиња и нормално е да сакаме да се искажаме на некој што не мачи и што ни лежи на срце ;)

7. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Не сакам да отварам нови теми, и бидејќи тука одговараат машки, многу ме интересира што за едно машко значи девојката да му е добра во кревет? Сакам детали. Тенкју.

На seksi и zoki-poki им се допаѓа ова.
  8. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Ми се свиѓа делот „сакам детали“ :lol: :rofl:
    Девојче, секој бара различно, нема универзални правила што важат за 100% од мажите!
    Сепак 99% сакаат орален секс :D .... може да си добра во кревет и без тоа, но верувај ми, ќе треба да се својски потрудиш :$

9. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    Епа не ми помогна баш, знам дека треба да се трудиш хаххахаха, само мислев на конкретни ствари, не зборам само за потези во кревет туку за се' заедно. :)

10. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Чекај бе малку Ирена, прашуваш што за машките е девојка добра во кревет, а потоа бараш и за потези надвор од кревет :^) :)
    Нешто не ми се конзистентни прашањата.... Него батали, најдобра работа е да си го прашаш партнерот што тој сака во кревет, или да му предложиш повеќе „потези“ па да знаеш што тој преферира :inlove:
    Како и да е, ретко кога се усогласуваш со пратнерот/пратнерката од првпат, после неколку пати успева ;)

Поздрав!

11. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Прашањево е лично до Mistery . Сакам да знам зашто дечко , паметен и згоден - како што кажуваш дека си , седиш на фемина и кажуваш твои мислења и совети а не излезеш со некоја девојка или машки и се зезате со машки муабети ? Што добиваш со ова? :) Не сум со предрасуди но мислам дека ретко машки да сакаат да седат и кажуваат совети . Баш ме интересира :?:

12. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Ќе се дрзнам да прокоментирам на прашањево твое МонаСи:
    зошто мора да значи дека ако Мистери седи тука и дава совети, не излегува со друштво?

На zhap4e, slobodka, LivingGlam и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    не реков дека излегува , туку тоа време може на друг начин да го искористи , не дека ние жените неможеме ама нели ние многу збориме и сакаме да слушнеме мислења ;) би претпочитала негово мислење , ме интересира , не ми се фрлајте одма :lol:

14. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Дечки жалам што ве замарам со вакви глупи прашања и бај д веј прашањево може не е за тука, но има ли некој од машкиве што се разбира во телефони т.е не ми работи копчето на телефонот и сакам да го направам ама сама и по можност вечерва. Итно е бидејки може да дојде во погрешни раце и да ми ги читаат безобразните пораки :tmi: .

15. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34

ако знаеш да го отвориш внатре тогаш исчисти ја прашината и ке проработи

На martinuska му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.626
    Зашто не излегувам со девојки? Грд сум бе, не ме сакаат жените, у пракса не ме бива :( .... овие денешниве девојки не се трудат да запознаат карактер па јас иако на стари години - уште невин сум |( ...аххххх не е лесно верувај....ама затоа у теорија ми нема рамен, лом праам |( :fubar: :fubar:

A од кај знаеш јас што праам? Од кај знаеш дека секој ден не излегувам со девојки? Со другари, и се зезаме со машки муабети од типот - еј пер дали ја знаеш онаа симона плавата? ај погоди со кој беше она синоќе? :P и тако даље.... Ок ајде не генерализираш, но донесуваш заклучоци без никакви факти туку на база само на нешто што го гледаш, т.е. читаш без да имаш некаква претстава што се случува позади (така речено) завесата...Би сакал кога ќе ме запознаеш подобро пак да напишеш мислење во врска со ова ;) За тоа прашање толку, нема потреба повеќе да се докажувам :) А иначе на форумов сум запознал толку многу прекрасни девојки, полни со енергија, интелигентни, позитивни, со кој што комуницирам секојдневно во буквална смисла на зборот, со некои од нив се дружиме и надвор од форумот, така да верувај дека тоа делењето совети е ако може да го наречам пропратно на се друго што се случува и дека е само едно мааааало парче од целокупната слика ;)

На feemina, baguf4e, girl.23 и 5 други им се допаѓа ова.
  17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Читај мегу редови што ти вика мона

-- Прашањево е лично до мистерс ... Сакам да знам дали ке искочиш со мене на кафе :?:

а ја пак го замислувам мистери нешто овака :lol:

(no offence)

На Go-Girl, FortuneTeller.xD, Hipica и 6 други им се допаѓа ова.
  18. zoki-poki

zoki-poki Истакнат член

Се зачлени на:
    13 август 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    371
    Јипман - Цар си! :lol: :rofl: :D

На Mistery му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Estelle

Estelle Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2010
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    155
    ммм безвезе.... |( демек ако си активен форумџија и посветуваш време и внимание да советуваш некого - немаш друштво, осамен си, ружен и исфрустриран geek! многу сум против вакви предрасуди.секогаш тргнувам од себе, не поседувам ни една од горенаведените особини, баш напротив :D а таков е случајот и со ОГРОМЕН број форумџики тука ко што можев да приметам, така да...теоријава паѓа у вода скроз!

На Hipica, Phyramide, zhap4e и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Linn1

Linn1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    1.221
    Допаѓања:
    1.936
    А, да знаете вие кој е Мистери :lol:

На Angelche му/ѝ се допаѓа ова.