сакам нешто да прашам т.е. да ги прашам машкиве членови на форумов: што значи кога девојка се запознава со машко-значи прв пат во зивот ја гледа, а веднаш се фака за градите, блузата исто ко да сака да си ја соблече пред неа такво "факање" мислам
Значи дека е загорен и дека немал време ни да си „олесни маката“ со „ручни рад“ пред да излезе во град
Многу јасно дека се отвараме....може не пред сите, но сите ние си имаме најдобар другар со кого можеме да праиме муабет за се и сешто и е тука да не ислуша во каква и да било ситуација....и ние имаме тешки времиња и нормално е да сакаме да се искажаме на некој што не мачи и што ни лежи на срце
Не сакам да отварам нови теми, и бидејќи тука одговараат машки, многу ме интересира што за едно машко значи девојката да му е добра во кревет? Сакам детали. Тенкју.
Ми се свиѓа делот „сакам детали“ Девојче, секој бара различно, нема универзални правила што важат за 100% од мажите! Сепак 99% сакаат орален секс .... може да си добра во кревет и без тоа, но верувај ми, ќе треба да се својски потрудиш
Епа не ми помогна баш, знам дека треба да се трудиш хаххахаха, само мислев на конкретни ствари, не зборам само за потези во кревет туку за се' заедно.
Чекај бе малку Ирена, прашуваш што за машките е девојка добра во кревет, а потоа бараш и за потези надвор од кревет Нешто не ми се конзистентни прашањата.... Него батали, најдобра работа е да си го прашаш партнерот што тој сака во кревет, или да му предложиш повеќе „потези“ па да знаеш што тој преферира Како и да е, ретко кога се усогласуваш со пратнерот/пратнерката од првпат, после неколку пати успева Поздрав!
Прашањево е лично до Mistery . Сакам да знам зашто дечко , паметен и згоден - како што кажуваш дека си , седиш на фемина и кажуваш твои мислења и совети а не излезеш со некоја девојка или машки и се зезате со машки муабети ? Што добиваш со ова? Не сум со предрасуди но мислам дека ретко машки да сакаат да седат и кажуваат совети . Баш ме интересира
Ќе се дрзнам да прокоментирам на прашањево твое МонаСи: зошто мора да значи дека ако Мистери седи тука и дава совети, не излегува со друштво?
не реков дека излегува , туку тоа време може на друг начин да го искористи , не дека ние жените неможеме ама нели ние многу збориме и сакаме да слушнеме мислења би претпочитала негово мислење , ме интересира , не ми се фрлајте одма
Дечки жалам што ве замарам со вакви глупи прашања и бај д веј прашањево може не е за тука, но има ли некој од машкиве што се разбира во телефони т.е не ми работи копчето на телефонот и сакам да го направам ама сама и по можност вечерва. Итно е бидејки може да дојде во погрешни раце и да ми ги читаат безобразните пораки .
Зашто не излегувам со девојки? Грд сум бе, не ме сакаат жените, у пракса не ме бива .... овие денешниве девојки не се трудат да запознаат карактер па јас иако на стари години - уште невин сум ...аххххх не е лесно верувај....ама затоа у теорија ми нема рамен, лом праам A од кај знаеш јас што праам? Од кај знаеш дека секој ден не излегувам со девојки? Со другари, и се зезаме со машки муабети од типот - еј пер дали ја знаеш онаа симона плавата? ај погоди со кој беше она синоќе? и тако даље.... Ок ајде не генерализираш, но донесуваш заклучоци без никакви факти туку на база само на нешто што го гледаш, т.е. читаш без да имаш некаква претстава што се случува позади (така речено) завесата...Би сакал кога ќе ме запознаеш подобро пак да напишеш мислење во врска со ова За тоа прашање толку, нема потреба повеќе да се докажувам А иначе на форумов сум запознал толку многу прекрасни девојки, полни со енергија, интелигентни, позитивни, со кој што комуницирам секојдневно во буквална смисла на зборот, со некои од нив се дружиме и надвор од форумот, така да верувај дека тоа делењето совети е ако може да го наречам пропратно на се друго што се случува и дека е само едно мааааало парче од целокупната слика
Читај мегу редови што ти вика мона -- Прашањево е лично до мистерс ... Сакам да знам дали ке искочиш со мене на кафе а ја пак го замислувам мистери нешто овака (no offence)
ммм безвезе.... демек ако си активен форумџија и посветуваш време и внимание да советуваш некого - немаш друштво, осамен си, ружен и исфрустриран geek! многу сум против вакви предрасуди.секогаш тргнувам од себе, не поседувам ни една од горенаведените особини, баш напротив а таков е случајот и со ОГРОМЕН број форумџики тука ко што можев да приметам, така да...теоријава паѓа у вода скроз!