Според начинот на кој комунцирате ќе знаеш на какво кафе те вика. Според цитираниот дел ако ти е толку, тогаш воопшто не излегувај со него.Јас не би излегла со бивш на другарка. И зависи типацот колку време е скаран, можи си бара и забава.
И последен на свет да е покрај толку машки не би се плеткала со било кој шо нешто имал со другарка, а јас знам дека имале нешто.
Кога ќе помине периодот на запознавање, коа ќе се навикнете еден на друг, сметам дека тогаш би требало да се запознаеш со друштво. Зашто ако е на почеток и не се знаете толку долго, многу нормално дека ќе си го слуша другарчето на кое не му се свиѓаш. А за на социјални мрежи искрено ми е здосадено да гледам лигавење со 10 слики на ден, па летање у облаци со катанци и планетички. Сметам дека колку помалку луѓе знаат, барем за почеток, е најдобро. Помалку луѓе ќе ти се мешаат, и ако не испадне како шо треба, нема да треба на 100 души да објаснуваш.
Koga ke go dobies ona vistinskoto cuvstvo deka vrskata e jaka i sigurna, togas nema ni da si go postavis ova prasanje!
1 Или те користел кога му било досадно 2 или е личност која не знае што сака па брзо му здосадуваат некои работи, знаеш како викаат, почеток е почеток... 3 биди среќа што си се откачила од таков , сигурна ли си дека не ти се претставувал лажно? И кога викал да дојде , зар не мислиш дека би било пподобро он да дошол прво, без разлика од која причина си дошла во Ск...
Можи малце ќе е глупо мислењево де, ама пак да си прашам. Значи, запишвав со еден дечко, и е префин навистина, немам замерки. Ама многу си сака онакви секси муабети. И не знам како да го сфатам то. Не се имаме запознаено. Пишуваме речиси два месеци.Дали е то показател дека неќи ништо сериозно, туку му е за онака, или таков му е стилот на пишување. Еве, не знам. Што мислите?
Може да му е таков стилот, ама во секој случај, за мене таквите луѓе се неозбилни, несериозни и не би продлабочувала многу однос со него, ама можеби грешам.
Значи никогаш нема да ги сфатам машкиве. Пример, со ваков тип на пишување прв пат се среќавам. Не е навредливо, не е нападно, не е перверзно ама не се имаме ни видено по ѓаволите и затоа ми е ептен без врска. Тој стриктно тврди дека не му е само онака, само за с*кс, а мене баш така ми изгледа. Многу сум збунета.
Па денес секоја девојка има високо образование, патувано, убава работа зошто би се ти чуствувала лошо поради некој кој не те барал, поарно да не те бара отколку да имаш љубоморна врска со некој бидејки не секое машко сака девојка над него, не бирај машки кои не се дораснати одбери некој што ке те тера да раснеш а не да те одбегнува и љубоморе. Јас мислам дека некогаш мажите се плашат и дека нема да имаат доволно финансии да ти угодуваат и финансираат, бидејки веке имаш се и си навикната на висока нога, пример ти ако патуваш во Абу Даби тој да му е најголема дестинација Скопје секако дека нема да те бара за поозбилно бидејки нема да може да ти угодува и да си одговарате, лав со мачка не иде заедно знаеш, има многу причини незнам.
Мислам дека не ме лажеше, ми пракаше слики и од работа и кога беше излезен и слично, сметам дека не ме лажеше за тоа кој е, затоа што ај преку пишување да не го откријам океј, ама по тел додека зборевме немаше ситуација да каже нешто па да не е сигурен што кажал или исплашено да збори од кај е и слично, доста си беше отворен како личност... шо знам..
Дури и да му е таков стилот на пишување, не може така да разговара со непознати девојки. Тоа не е одлика на културно машко. Да правите такви муабети ама да сте во врска или блиски пријатели. Се друго за мене не е во ред.
Oд некој што се немаме ни запознаено во живо ми е малце манијачки и глупаво ова Во врска веќе е друго.
Сепак не е културно од негова страна. Обично тоа е знак и за несериозност за врска или едноставно само за помисла на остварување на една цел. Можеби е во ,,криза''? Се нашалив со последново! Во секој случај не е ок!
90% прават такви "машки муабети " кога сакаат само секс , а тие 10% сакаат да ја тестираат женската ... Ама биди ти факман и сврти му го паметот за 360 степени