Да, точно така, некој 1 година и пол не може да најде време да се види со тебе, се' што треба да направиш е да одиш и да го допреш, баш тоа нема ич да изгледа нападно, па до следната средба може и 3 години ќе поминат
Ти пред некој ден регистриран и одма сфати дека си поигрува со тебе? Или можда сосила те тера некој да ја читаш членката и да коментираш? Или можда се уфилма малку дека твој е форумов па треба да те прашува некој пред да пише проблем?
Zdravo, imam eden problem so deckoto. Trebase denes da se vidime, no kako so se pisuvavme nego naednas go snema, nemi vrati na porakata i se dosega mi nema vrateno, i drugarkami mi kaza deka ja igral igrata ima edna igra se vika PUBG i preopsednat e so nea, i zatoa so itaa ja igra istata igra i moze da se vidi vo taa igra dali vo momentot igra, vejke 5 sati mi nema skoro vrateno na poraka neni dojde dase vidime, znaaci kako moze da znae deka mu pisav a da ne mi vrati, koga i dase vidime toj ja igra taa igra, i koga e somene ke vidi deka ima malce prostor od mene, dodeka pravam nesto i ja igra igrata, ke odime kaj nego ja igra igrata, vaka pravese i porano poradi igrata ne idese dase gledame nemi vrajkase na poraki no potoa nebwse taka se smena samiot, pocna da idi redovno ne igrase veke kako so igrase, bidejki premnogu bese opsednat so igrata i jas znam sama kolku e opsednat ke saka da lezam vskut kaj nego i daja igra igrata keme guska i ke ja igra ... No eve go sega pak pocna da bidi opsednat so igrata, bevme edna nedela skarani i samo sedese doma ja igrase igrata mi kaza 24/7, i eve sega pak isto pravi, jas nevelam deka ne me saka, bidejki znam deka me saka no netreba vaka da pravi da me odbegnuva, vejke pocnav da mislam deka e istiot se navrajka, i pocnav da se plasam nesakam da bide istiot sto da pravam?? Moze nekoj maski sovet plis
@Bin4e123 направи му го ќејфот, што го молиш. Не си должна апсолутно ништо да правиш. Остави го да си ја доигра играта, белки ќе му текне на крај.
Пак со овој дечко.. аман што детиште ќе беше тој никако да се изнаигра Не е заинтересиран за тебе/ изгубил чувства. Не ми е јасно што правиш уште со дечково воопшто. Колку пати те излажал и не исполнил ветување за што? За да си ја доигра играта бе. Убичу се значи го замислувам моментов и се газам од смеење. Живеј си го животот девојче а овој остај го нека си игра детето.
Симни ја и ти играта и играјте заедно. А кога он ќе биде слободен, ти биди си зафатена. Нека си проба самиот да види колку е болно и нека си ги среди приоритетите. Една партија од играта трае најмногу половина час. Ќе му се расипе телефонот ќе видиш, јас на последните три телефона ја заебавав батеријата од истата игра.
Почни и ти да ја играш играта, и ако ти се бендиса ќе имате повеќе заеднички работи. Ако не... пушти го на слобода, нека игра дури сака... ко ќе (ако) го надмине тоа, тогаш нека те побара.
Остави го бе нека игра не му се јавувај не го барај , да видиш дали ќе те побара некад и дали воопшто ќе се засити од играње на таа игра... Јас на твое место коа би била би го оставила доживотно да си ја игра играта сам ако веќе не се разбира од збор и чувства.
Тој е зависник од таа игра,нешто ко наркоман,но не е свесен дека е целосно подчинет од таа игра нешто како роб буквално,пробај да му помогнеш да го разбере тоа,не го оставај веднаш потруди се помогни му да се откачи од таа тешка зависност.
Со бившиот прекинавме пред 2 години. Почна да лајка на стари постови мои, на братучеда моја и на сестра ми. Има 29год.. разбирам мене.. ама веќе на фамилијата моја..болен мозок?
Не ми се верува зошто 29 годишен дечко би имал ваков пристап... Како и да е, целта му е јасна. Сака да ти се приближи и пробува на секаков можен начин.
Е тоа де. Ако толку и смета, лесно може да се реши проблемот, ама зошто не го реши, само таа си знае.