Зашто да се прави проста на сила? Ова е 5то одделение фора. Ако сакаш да почнеш разговор со некој, пиши најнормално а не вакви глупости.
Можеш да се зезаш секако, ако претходно имаш некаков муабет со некого. Ама така од нигде никаде, нит ме познава и јас за палачинки да се избацам не бива . Нема ни логика баш во негов чат да упадне за тоа, ако воопшто ништо не постира човекот.
Епа тоа е муабетот од нигде никаде, демек пишала на некоја другарка .. ако се вика типот ИВАН , еј абе на ИВАНА и пишував ... а и сигурно ќе се израдува.
Како да знаеме дали ќе се израдува? Прво ликот има над 30 години, може заебанцииве не проаѓаат кај него. Може ќе си помисли лошо за девојката што почнува ваков без врска муабет. Никој не може да згреши до ТОЛКУ. Според мене, ако веќе пишува нека почне разговор со здраво или нека чека стори. Друга варијанта не ми иде.
Кога сакам да почнам со некој дечко разговор, почнувам најнормален муабет. Не е ова квантна физика ебаго.
Не бе тие ,,по грешка" пишувања, веќе се знае таа финта. Па и на 30 годишен. Пиши му Здраво и разврзи некој муабет што ќе ти дојде во моментот. @Iva9612 зависи тие слики што ги има какви се, дали се од патувања, обични селфиња, не знам... Пиши му што ти се допаѓа.
Ама не, најсериозно. Ќе му отворам профил, ќе видам што го интересира, што сака, и за тоа ќе отворам тема. Колку тупење за една едноставна работа. Моменталниов дечко за кој што сум заинтересирана го чепнав со една негова објава, ете не, супер ни иде контактот, заинтересираност од двете страни. Не се бламирајте со рецепти за палачинки и слично. И дете од 5 години ќе ја провали финтата. Пишај, или иде или не иде, трето нема.
Пиши му. Некогаш и "фаците" враќаат. Само треба да бидеш креативна и иновативна во пишувањето. Јас бев на кратко време "фаца" еднашка па од искуство малку