Хаха добро можеби за некој и јас сум на социјални мрежи фаца,и дигната изгледам( што реално не сум) но не сум навикната да пишувам прва, а чудно ми е што баш тој не ме следи хахаха Ви благодарам на советите, и ќе пишам да знаетеее
Ти не си дигната, ти во небо си качена. Почни да пишуваш ете ти кажаа погоре, види кои му се хоби на човекот, што се занимава, и почни тема за тоа ако толку ти се допаѓа.
@Stark Не погрешно мислењее дефинитивно,само се плашам дали ќе врати ме разбираш нели,за сега не пишувам во секој случај благодарам.. @raww , @Hellobeautiful Истото и јас го помислив,неезнам затоа и тука пишав хах , ви бладорам во секој случај, поздрав
А шо ти менува ако врати или не? Изиграваш недостижна пример ти пишуваат многу а ти не враќаш во смисла собираш трофеи? xD Или можеби круната ќе падни?
Не туку незгодно ќе ми е ако е некој зафатен, или пак некои сакаат да се шегуваат да не објаснувам се разбираме мислам.. И секој човек е различен,неможеш ништо да знаеш поздрав друже
Јас имам 4500 следачи на инстаграм и не им враќам само на оние кои ме врзуваат за некои непостоечки бизниси само , а инаку сите девојки кои биле добронамерни им имам вратено и ги ценам за храброста!
Вака, еден бивши од кога престанавме го одследив од инста, а после подолго време и тој ме одследи. Неодамна ми прати понуда за следење, се заследивме и некогаш ми праќа слики.Само ги отварам и ништо не му пишувам. Си имам некои замисли во глава, ама сакам да ве прашам што мислите со која намера го прави ова?
Кој да знае можеме само да предпоставуваме тешко прашање.1-можеби е се уште вљубен во тебе. 2-можеби не му се исполниле баш проекциите за иднината не му оди и ти си му ко сигурна колку толку вероватно знае дека немас дечко.3-можеби одамна немал секс.итн тој најдобро може да ти каже ако го прашаш ако воопшто те интересира сеуште сега за сега толку.
Ке заборавев еден детал со сликиве или е многу згоден па ти ги прака или мисли дека е ,небитно споредиги сите слики мора да има некоја порака во нив.
Сака да останете сеуште во контакт, а поради која причина тоа треба сама да дознаеш ако те интересира .
Ова зависи од какви слики и праќа, ако е на пример као вози у кола , можеби пробува идиректен контакт со девојката за види дали има уште шанса кај нејзе,егото кај секој различно делува и полесно им е да пратат слика наместо да напишат некои, чудни времиња ама тоа е