Osven deckoti sekoj drug sto ke go prasas si pravis samo klovn od sebe si direktno nego ke go prasas vo lice,a potoa potoa e lesno na lagata i se kratki nozete za brzo ke doznaes se.
Se dodeka seriozno ne rascistis so minatoto ke te pecka zatoa sto ti samata go dozvoluvas toa,od nekoja pricina se uste se nadevas i ostavas prostor za toa a i da ti udira i na psiha,eve ti pomagame kolku mozeme ne si sama daj stavi kraj tocka zaboravi izbrisi go i pocni prv den od utre sosem nov so novi sansi i moznosti svezo onaka mozes ke go storis toa.
Ne mu ostavam prostor. Izbrisan mi e od sekade. No vo srceto uste ne. Pominat e 1mesec.Svesna sum za se. I ne, ne se nadevam. Se soociv so nego, ne ostana nisto za nadez. Ostavam na vremeto, i veruvam vo novite pocetoci, samo mi treba vreme Fala ti na podrskata
Вака генерално до девојките.. дали имате добивано многу понуди и тоа дирекни као ај да се видме ама да го пиеме кафето кај мене со знаци ..знаето што . И после одбивање и потенцирање дека ако искочите на кафе би било у кафич или слично тие повторно си тераат нивен колосек и замарат. А до машките прашањево ми ако ако сте пристапувале така, зошто го правите тоа и зошто очекувате само провод без да видите дали таа особа може би ви одговарала за повеќе или другарка и што знам.
И мене многу ме интересира тоа. И уште едно прашање што е интересно во излегување само за една вечер?
Mnogu e bitno sto navistina sakas, i da se trudis toa da go prikazes. Porano sekogas sum naletuvala na vakvi tipovi, zasto i samata neznaev sto baram, neznaev sto sakam. Podocna sfativ. Ako go presekuvas odman u start, ke iscezne. Nema da ti se lepat takvi. Ne e tvoe da gi opravuvas da te gledaat poinaku. Izgleda naletuvas bas na nesozreani maski, ili nekoi koi se vo fazata na,, samo zabava,, nisto poveke.
Јас одсекогаш сум знаела што сакам и го покажувам тоа на индиректен начин, да не бидам нападна. И не му е сеуште јасно како можат машките да ти симнуваат ѕвезди кога сте излезени и потоа да ги снема засекогаш исто како да не постоиш. Можеби дека не им го давам тоа тие што го посакуваат. Сега почнав малку постари од мене да барам ама очигледно и тие не се созреани.. И они сеуште живеат во тоа за една вечер да ги забавуваш
Не туку јас имам едно објаснување многу почнале сите да гледаат серии и да сакаат да живеат американски/шпански живот. Тоа мислат дека е новото нормално. Не знам каде отиде љубовта, врската помеѓу двајца, бракот се е во бестрага
И јас често се прашувам каде отиде љубовта и зашто повеќе се вреднува сексот за една ноќ или за понатамошна забава само. @Summerbaby иначе и јас многу често ако стапам во комуникација со некое машко добивам директни понуди и тоа јасно дека само за тоа им е дојдено ,а некогаш и индиректни ама само за тоа . Јас веќе се чудам како толку рипаат на тие работи веднаш без да се потрудат пред се да ја запознаат личноста . Незнам незнам
Побогу па јас никогаш не би направила така со некој што не го познавам триста болести има по светов никаква заштита не ти помага хаха Мене ми е убаво да имам еден и да имам 1000000 моменти со него, а не 100000 за едно исто.. Исто, исто... не знам веќе како им е интересно тоа, без разлика на возраста дали постар,помлад не се зрели. Дечишта
И да знаеш што сакаш, да си културна и сè друго пак не ти е гаранција дека ќе налеташ на асален. Ама па, од друга страна е сосема во ред да бараш од некој онолку квалитети колку што поседуваш и самата.
@Elf па ко шо тераат нема да ме зачуди ако одам по пат и некој рандом ми каже сакаш вечер да имаме.. е до толку @Danieel не генарилизраме,прашавме ако некој го прави тоа да даде коментар зошто. Незнам каков повод човек може да добие од девојка која му прави нормален муабет ...