И јас не знам што се чудите.. Секакви ги има и не се ретки. Еве среќа имате вие што не налетувате на такви.. Само што јас немам ни време ни желба да продолжам комуникација со такво однесување, ништо не му пишувам, на сеен само ако продолжи да замара тогаш блок.
На денешно време има опција блок и никој не може да ти се закачи ко крлеж ако не сакаш... Ете гледам колку не сакаш со тоа што секоја реченица му ја анализираш на форум!
Не знаев каде да пишувам, so одлучив тука да отворам душа Вака преку инстаграм запознав еден дечко од Србија и никогаш до сега не сум запознала таква личност. Значи буквално сме исти! Слушаме иста музика, исти филмови, сосема исти ставови мислења погледи кон светот, дури и личиме и така почесто си пишуваме но не знам дали тоа што сме како една особа е добро или лоша страна. Сепак можеби онлајн така изгледа, се надевам дека ќе се запознаеме повеќе воживо.
Ако се запознвате би ти препорачала на сигурно место во твојот крај. Вака запозавање , извини ама скептична сум. Освен ако не по познаваш преку некој. Онлајн може и принц да се претстави а во живо ..
Веројатно постојат различности кои ќе излезат на виделина после неколку средби во живо, што секако не мора да значи ништо лошо. Напротив, за мене има убавина во тоа партнерот да го запознаеш со работи кои тебе ти значеле многу, а тој не ги видел ниту слушнал, и обратно. Како пример филмови, серии, музика, хоби, патување итн. Мислам дека и со една средба ќе можеш да заклучиш дали е типот за тебе.
Да, преку интеренетот секој не е она што е... Во живо е друго(секако ќе има работи за кои нема да се сложувате или исто да мислите) така да додека не запознаеш некој во живо немај никакво очекување
Мене ми се случи вакво поклопување со една личност се запознавме на социјалните мрежи и се пишувавме абе мислев дека ја пронајдов сродната душа готово темите на моабет ни течеа сами исти интереси, слична музика, слични погледи за животот дури и исти случувања во животот имавме и сето тоа преку допишување. И конечно дојде момент да се видиме во живо и кога тој сосема друг човек Тоа е мое искуство така да немора да значи и тебе дека така ќе ти се случи меѓутоа не се потпирај многу на тие пишуванки. Најубаво во живо можеш да го процениш и откриеш.
Доколку комуникацијава ви е ссмо куцкање, смени малку и инсистирај повеќе video calls, вербална комуникација. Јас сум за old school, нема подобро од тоа.
Фала вии многу за советите Сепак, свесна сум, немам никаква слика и очекување додека не се запознаеме во живо. Се е можно.
Dali bi stapile vo kontakt so nekogo koj ste go povredile vo minatoto? Izbrisena sum od sekade, po negova incijativa. Mojata odluka togas bese edintsven nacin za koj umeev, a go sakav. Koga ke me vidi custvuvam deka ne mu e seedno. Dali bi bilo glupo ako go adnam?
Да. Зошто уште толку да му отежнуваш? Остави го нека си тера по својот пат ти секако си решила патот да не е со тебе.