Adnigo vooosto ne e glupo,no vnimavaj taa tvoja greska togas da ne ja iskoristi tst da ti ja povtoruva sekojdnevno drzejki te pod postojan pritisok i cuvstvo na vina za toj slobodno da moze da si poigra so tebe bukvalno i na sekakov nacin.
Вчера ме аддна еден тип, so 80s, и ми лајкнува де слики, де постови. Нз дали да му пишам прва.... Е сеа, симпатичен е, ама гледам дека брат му а и тој е сликан со мој бивши по фб.
Од "симпатичните", темиве се преполни... Премногу совети имаш добиено. Не оставај впечаток дека очајно мора да бидеш со некој. Постапките се одраз на твојата состојба. Почни од себе и направи промена што ќе ти биде од полза. Не форсирај. Ништо не се случува пред време.
Се согласувам.. да е го покажува тоа пред луѓето.. ама на форумов океј е да си олесни.Некогаш помиуваат могу луѓе подол период во тој очај.Овде и 100 пати да напише да си олесни.Сите кога ќе им се среди ситуацијата знаат како е правилно.Нема човек што не бил очаен.Нека напише,тука сме да помогнеме.
Се тоа ќе беше во ред да се слушаа добиените совети а не да си тераат по свое и секој пат да се враќаш по совет за истиот проблем. Некои се ептен своеглави и не слушаат воопшто што им е кажано овде.
Зашто дел не пишуваат за да добијат совет, туку некој да се согласи со нивните мислења. Они пред да пишат знаат што "сакаат" да слушнат.
Нема ни да научи. Не сакам да солам памет ама не знам како некои се толку очајни за да бараат партнер по секоја цена, не е срамота да бидеш сам. Ќе почнам да мислам дека е трол.
Zosto nekogo bi reagiral na story od insta, bi prakjal sliki koga ne e zainteresiran? Mi reagirase story, potoa mi prakjase nekoi sekojdnevni sliki. Mu pisav nesto za da se pocni muabet, a tipot me ostaj na seen, a prodolzi da prakja sliki. Nema sliki so devojka, osven ako krie. Why?