Вака... Некако се помирив дека нема да бидам со личноста која многу ја посакувам. Бев прелута, па седнав да ги запишам моите мисли во стил на писмо до него. Писмото е good spirited, баш кажувам дека јас и тој никогаш нема да се случиме, самата се шалам колку е лудо да се добие вакво писмо, давам некои примери за мои размислувања и на крај завршувам со тоа дека ако можеби некогаш се сретнеме тој ќе ме препознае во очите, а можеби и токму заради тоа ќе се заљуби во друга. На крај завршувам со тоа дека ова писмо е моето прифаќање и дека му посакувам сè најдобро. Работата е што цело време си ја задржувам анонимноста. Моето прашање до вас е, дали е добра идеја јас анонимно навистина да го испратам тоа писмо на негова адреса? Како би се чувствувале вие да добиете такво љубовно и непотпишано писмо? Или да останам само задоволна со тоа што го напишав? Не знам вечерва што ми е, обично не ми доаѓаат вакви идеи, но денес како срцето да ми се скрши...
Не сакам ништо да добијам. Тоа е поентата. Ме интересираше како ќе биде сфатено и почувствувано од другата страна. Дали вреди или е creepy. Од љубопитност
Ако сакаш да му кажеш како стварно се чувствуваш, тогаш не сфаќам зашо би му пишувала анонимно? Имаше нешто со дечкото, бевте во врска или само симпатија? Мене некој да ми пише анонимно писмо ќе мислам некој лудак ме следи или некој психопат е опседнат со мене. Колку години си? Мислам дека на братучед ми од шест години, би му текнало да пишува анонимно писмо на симпатијата.
Јас мислам дека треба да го испратиш писмото анонимно. Доколку јас би добил писмо би се чувствувал изненадено и би ме копкало која би била личноста што го испратила писмото и би се заинтересирал за да ја пронајдам
Ako ne ovhekuvash nishto, zoshto da mungo prakjash? Mozhe da izlezesh so nego i da mu kazhesh kako se chuvstvuvash, sekako ako e sloboden i bitna e prichinata zaradi koja velish deka nema da ste zaedno
Od maska gledna tocka: Napisani cuvstva ili mislenja vo stil na pismo bez potpis na koshot na listot nema nikakva smisla. Okej ke mu ja pratis od kade ke znae on deka pismoto e napisano od zensko ili masko ? Ako ne sakas da dobies nisto od nego, zasto da ja ispratis toa lisce na negova adresa ? Anonimno ke ja otvara na primer tatko mu ili majka mu i ke mislat deka e za nekoj od niv, ili bilo koj drug osven deckoto. Vtora rabota : ne zaboravajte zivotot e prekratok za ANONIMNOST. WTF People, take off your masks .!! ne e zivotot skirenka igranje pa da se kries i da se pikas pozadi vrata.
Zosto bivs koj te otfrlil od zivotot po celi 4godini te dodava za friend request? Mislev deka toj e edinstven bivsi so nikad nema da se vratii