Мислам дека си избрзала со подаркот за роденден, со оглед на тоа дека не сте блиски и сте комуницирале само 2-3 недели. Со подарокот можеби си оставила впечаток како да го обврзуваш да останете во комуникација , што на некој начин го исплашило доколку немал сериозни намери со тебе, или сака пак да се прави некој мангуп, еве сега нема да се јавувам, таа е залетана по мене.
Незнам мене еве од машка страна ко што пиша и @Stark баш ми е кјут... Му покажала мало внимание, му дала поклонче, ја искрено незнам на кое машко би му сметало тоа.. Освен ако у старт не се надевал дека ќе си најде некој само за онаа работа
Јас не би се чувствувала убаво кога некој на прв дејт би ми купил подарок доколку со личноста не се знам добро и сум била во комуникација многу кратко време. Реално за да му купиш на некого нешто треба да ја знаеш личноста што сака па да купиш подарок, еве да речеме дека било доволно само едно чоколадо како што спомна членката, тоа е доволно во знак на внимание.
Се знаеле 10 години. Не било такво пресно запознавање. И јас го гледам како кјут гест ова со поклонот и мислам дека нема никаква врска истиот. Девојката рече дека разговорот и не им одел баш најдобро, т.е. дека повеќе ќутеле. Мислам дека е тука проблемот, не кликнале добро.
Фала ви на сите, само погрешно ме сфативте. Го земав подарокот зашто се знаеме и како другари излегуваме од 2016..да ни беше прв дејт сега немаше веднаш да му купам подарок. Повеќе беше другарски.
Да де, и јас реков дека нешто не беше онака најнатурал. Ама тоа што го велиш мене ми е океј, не сум затрескана или нешо. Повеќе ми беше да не ме мисли за психо со повикот бидејќи имаме сепак заеднички другари. Фала ти
Дали ви е важно ако некое девојче со вас ја изгубила невиноста? Постојано слушам и од другари и другарки дека тоа им значело многу, мене искрено и не ми значи толку затоа сакам да слушнам и други мислења.
Твоите другари и другарки да немат стигнато во 21 век со времеплов-машина. Оти овие мислења нивни за во 16 век се ..
Дсли би започнале врска со бивша од другар? А другаров веќе е женет и има оформено семејство? Зборувам за човек, 40 години полни.
По тоа што те имам читено мислам дека не си сколона кон жени.Само бараш некој и ајде и ова да пробаш. Мислам дека веќе на твои години би требало одамна да се спознаеш самата себе си.Јас сум за не !