Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.746
    Допаѓања:
    80.152
    Не ја разбра, праша од машка перспектива, пошто темава е совети од машка страна. Машко мислење дали некој од нив би бил во врска со бивша девојка на другар кој сега веќе е женет. :)

На LadyLollypop, cresa-jagoda, GirlLove и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Tracer

Tracer Активен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2021
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    162
    NE

3. Summerbaby

Summerbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.789
    Хахахахааха :rofl::rofl::rofl::rofl: игледа да
    Инаку @GirlLove се зависи каква им била вската и колку било сериозно нештово.

4. Компир Манџа

Компир Манџа Популарен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    4.007
    Допаѓања:
    5.884
    Ова може да зависи од многу работи.
    Мојот одговор е и ДА и НЕ.

На *Amethyst* и GirlLove им се допаѓа ова.
  5. La profesora

La profesora Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    413
    Sfakas deka si mozela da zavrsis kako zrtva na siluvanje ?Ne znam kolku dolgo ste pisuvale za da steknes takva doverba vo nego za da mu se kacis vo kola i da vozite po avtopat kaj sto nema ziva dusa.A i vo pravo se site toj sto ne saka da te iznese na bel den da te vidat site za se e osven za vrska.

На *Amethyst* и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  6. spacegirl92

spacegirl92 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2016
    Пораки:
    551
    Допаѓања:
    2.949

Од мал град сме и се знаеме сите меѓу себе, така да и него го знаев од порано. А и кај нас автопатот не е како во другите градови, напротив еден куп куќи има од сите страни.

7. Dashing:)

Dashing:) Популарен член

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.802
    Допаѓања:
    2.531
    Едно прашање до машките(и женско ако знае може да ми одговори) зашто станувате сурови кога дознавате дека сте сакани?

На Trajce1981 и bicycle им се допаѓа ова.
  8. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.477
    Зависи до личноста, не можеме сите во ист кош да ги ставете. Сите различно реагираат.

На GirlLove, *Amethyst*, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Dashing:)

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.802
    Допаѓања:
    2.531
    Се извинувам. Ова се однесува на личност што станала сурова. Се прашувам зашто?!

10. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Има и девојки вакви што се.
    Но не знам зошто да сум искрена. Зависи до човекот и неговите причини.

11. Stephen Amell

Stephen Amell Форумски идол

Се зачлени на:
    17 јуни 2017
    Пораки:
    2.338
    Допаѓања:
    26.477
    Бидејќи не ги дели истите чувства. Едноставно.

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.891
    Допаѓања:
    20.113
    Има и девојки такви, шо значи си налетала на таква личност, немала романтични чувства кон тебе освен можеби сексуални или откај знам за мување.

И поарно шо си разбрала порано..

На Dashing:) му/ѝ се допаѓа ова.
  13. La profesora

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    413
    Zatoa sto im dava cuvstvo na nadmok,kontrola ..vo smisol sekako e tuka ke I pravam sto sakam a ona pak ke me saka I ke bide tuka...

На WildMk, cresa-jagoda и bicycle им се допаѓа ова.
  14. Dashing:)

Се зачлени на:
    20 април 2017
    Пораки:
    1.802
    Допаѓања:
    2.531
    Навреме се спасив.. Фала ви на сите за советите :l:

На Ajronmen и Stephen Amell им се допаѓа ова.
  15. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    16.595
    Се сложувам, личност што не ги дели истите чувства станува сурова. Јас на пример доколку е некој упорен а јас не чувствувам приврзаност кон таа личност станувам сурова со цел да ја одалечам од мене, а не затоа што сум сурова личност која сакаат да ја молат.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  16. La profesora

Се зачлени на:
    27 февруари 2021
    Пораки:
    206
    Допаѓања:
    413
    Пред да поставам прашања ,да ги пофалам машките членови кои се покажаа навистина слободоумни по одредени теми ,иако се сомневам дека е така.Пред се зошто ви е толку битно партнерката да биде помлада од вас и тоа што помлада подобро ? Второ колку време треба да помине до првиот однос за да ја означите како 'лесна' ? И трето зошто уживате да ни ги вадите на нос нашите грешки,да ги ставате под микроскоп а очекувате вашите да бидат турнати под тепих и заборавени?Навистина би ценела машко мислење.Have a nice day.

17. hellocity

hellocity Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2017
    Пораки:
    3.082
    Допаѓања:
    6.662
    Затоа што се учени дека мажите доминираат и имаат секакво право врз жените почнувајки од тоа дека жената по дифолт оди кај мажот тој ја зима нели..

На La profesora му/ѝ се допаѓа ова.
  18. TheDongerino

TheDongerino Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    142
    Сакаме помлади зошто женските на наша возраст се веќе доста по зрели и по озбилни него ние на таа возраст и сакаат по зрели мажи.

19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.891
    Допаѓања:
    20.113
    Јас воопшто не сакам "колку помладо толку поарно". Најголемата разлика досега што сум имал или се интересирам за девојка е 4 години разлика, помалда.. Во животов сум запознал само неколку потенцијални да речам за поинтимни.

Секој возрасен маж знае да си ја цени девојката, ако ги има потребните карактеристики, односно да е стабилна и да знае да ги контрлира своите нагони. Не мора да си придодаваш автоматски демек етикетирана ќе бидиш кога тогаш.

Јас сум искрен човек и директен без влакна на јазикот т.е не вртам одколу ваму-таму, секогаш разговарам отворено и сериозно. :)

На IRBBB, *Amethyst* и Wh@tev3r им се допаѓа ова.
  20. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.209
    Допаѓања:
    8.952
    1. Најголемата љубов досега ми била девојка 2 год.постара од мене...така да не ми е најбитно да биде што помлада. Ќе бидам искрен, ме привлекуваат и девојки 7-8 години помлади од мене бидејќи крај нив ментално се враќам назад во времето и заборавам дека се ближам до 30ка, а од друга страна сум им привлечен бидејќи во мене гледаат позрел дечко неголи некој на нивна возраст што секако на машкото му годи. Од друга страна, голем ризик ми е ова и го избегавам, 20 год.девојка треба бајаги зрела да ми е за да можам да се замислам со неа. Така да си се фокусирам личности + - 2 години со кои ќе имам заеднички муабет и мајндсет. Значи поише би се ограниченил да сме на иста бранова должина неголи на годините.

2. Без разлика колку време поминало, не може само едната страна да се карактеризира како "лесна". Затоа целиот концепт на "лесни" паѓа у вода и е многу глуп. Се што правеле, правеле заедно. И двајцата "даваат" и двајцата "зимаат". Никој тука не е у по поволна положба. И двајцата сакале, и двајцата се договориле, и двајцата си го истерале ќејфот.

3. Мене ми е слатко коа девојка ќе направи кикс. Уопште не би и го вадел тоа низ нос. Ниту она е безгрешна, ниту пак јас. Ако има љубов грешките се у втор план. Изјавата ти е малку генерализирање. Еве ја на пример многу почесто сум гледал врски и бракови кај што жената постојано го става мажот у незгодно и му прави проблеми, а од друга страна нему не му е дозволено да праи грешки, и за најмали ситници што ги направил што не и се по ќејф настанувале караници...

Последна измена: 13 март 2021
    На IRBBB, cresa-jagoda, deskarada и 5 други им се допаѓа ова.