мислам дека дечкото е доста неискусен ваљда не ни имал сексуално искуство, веројатно е и срамежлив и што да ти кажам освен нека земе девојчето нека се расоблече до голе коже па ваљда ке бидне нешто нека почне тема за сексот и околу сексот да опипа да види како стојат работите итн итн итн
Што кога дечкото ти вели: бившата в кревет барем знаеше како да ме задоволи! Сте имале ваква или слична случка и што сте направиле? Иначе ова и се случи на моја поранешна другарка, ние многу го обвинивме тој гад, навистина е многу понижувачки. А, на крајот и се виде - ја изневери, и тоа со една никаква
нешто се случува во последниве неколку дена, ама незнам како да реагирам т.е. како да се однесувам затоа ми треба мислење од вас машките члениви на форумов значи вака: го запознав како дечкото на кој требаше да му платам за часовите по пливање,после тоа дознав дека е тренер-самиот ми каза, а денес дознав дека е сопственикот на пливачкиот клуб во разговор сам со призна еднаш се обиде да ме бакне-неуспеа навреме реагирав, ми честита роденден-дојде дури до гардеробата во која се пресоблекував, денес ми понуди да ме испрати до дома(го одбив) ама некако преку часовиве и по неколку шеги си разменивме, и секако ракување со рацете постојано да пукне, здраво... како да го протолкувам сево ова инаку типот е постар 6 години од мене, убав, згоден, прекрасен и е исто Рак во хороскоп
ова барем е лесно од авион се приметува дека типот сака со тебе, али пази да не е некое женкариште и да сака само да добие нешто и послем ју ноу
Нешто сака со тебе а тоа не се часови по пливање . Ќе си излезеш на едно кафе па ако ти е убав муабетот на уште едно па на уште едно и после веќе ќе знаеш и сама што да правиш .
па, уште еден час по пливање останува , ке издрзам ке видиме како ке се одвиваат работите мегју коуч и мене
Прочитав една добра теорија пред малку . Што мислите Вие? Кога станува збор за секс, мажите ти се како возење кола. Прва втора трета.... бавно или споро, ќе стигнеш на крајот! Жените се како печење торта. Исходот зависи од брашното, дали е ставено повеќе или помалку млеко, дали е употребена тајната состојка, дали е мешано доволно темелно, дали е сместена во калап како што треба, дали рерната е добро загреана, дали се пече ни предолго ни прекратко, дали температурата е погодена, дали е ставено доволно шеќер, а да не е ставено премногу, дали е исфилувана како што треба, дали е украсена како што треба. И тоа е рецепт САМО за една торта. Секоја наредна си има поинаков рецепт, секоја со свои правила Комплицирана ви е рецептурата бре!!! Ама затоа го погоди ли рецептот, нема ништо послатко на светов ...
хахаха, баш така, не знам кај го најде ова, ама многу вистинито!!! Вие машките од прва, за три минути сте во трета!!! Женската не ни започнала, а машкото си завршило!!!! На женските им треба повеќе време за загревање, повеќе предигра, мазење, галење, чепкање, допирите да не се ни меки, а да не се ни тврди Се на се, барем половина час минимум!!! И машки-почнете од градите (целото женско тело е ерогено!!!) ама од градите почнува експлозијата да се шири, ехехехех
Директива од гради?? Не би рекол! Пред експлозија прво има одбројување... усни... врат... Ти па, викаш да не брзаме а сакаш одма од најубавото да почнеме. Mалце teasing мора да има претходно
понекогаш дечко ми не може да се воздржи и свршува ако е многу запален уште пред да свршам јас.. но потоа секогаш сака да ми го пружи истото задоволство затоа и многу го сакам хах
Ама од градите започнува да се шири на цело тело. Почни од градите, па после чепкај ваму-таму. Градите ти се како дугме, на нив стегаш за да вклучиш Прво пробај, па врати одговор, ок???
Искрено грл23 јас не би се согласила со тебе ... Ја пре би го гласала вратот како почеток на се и како најерогена зона ... не директ на градите, накај нив се оди полека ... сеа ок не секогаш ама по дифолт така би требало да е. И не е цело тело ерогено, мене на некои места ако ме допреш можеш да ме изнервираш И многу бе пола саат предигра... па како издржуваш??? Јас би збеснала Ама секоја девојка е различна и си сака различни работи, мене едно ми е убаво тебе друго и така ... Но како што кажа wiseguy си имаме ние женскиот пол нешто заедничко, сите од една до псоледна сме ужасно сложени и комлицирани