Каков и совет да добиеш од тука, одлучува тој кај што ќе ја добие твојата порака. Ако ти кажеме не пишувај,можеби ќе погрешиме. Ако ти кажеме пиши,исто може да погрешиме. Можно е да не ти врати И да дадеме погрешен совет. Најдобра одлука е да пишеш така ќе дознаеш најдобро,па макар и да не ти врати,барем си пробала. Ако не пробаш нема да знаеш,и ќе те копка цело време
Здраво, нов сум на фемина и ги листам темите но мислам дека тука треба да побарам мислење. На кратко да објаснам за мене пред да почнам со проблемот, јас сум машко 25 години досега сум немал никаков сексуален нагон спрема друга личност независно од пол, не сум замарал воопшто за такви работи сум си терал по учење, работа, спорт и друштво, едноставно сум немал никаков нагон за нешто сексуално, да по некогаш сум добивал ерекции но си поминувале како што дошле. Сега на 18,03 дознав дека сум Ковид19 позитивен и имав прилично лоши денови добив еден куп лекарства и витамини и др. сега пред 2 дена се сум во ред ама едно нешто ме мачи неверојатно. Неможам да го објаснам ова чуство на "напаленост" која ја чуствувам, имам wet dreams, имам ерекција и досега маструбирано над 30 пати во овие два дена, мозокот неможам да го фокусирам на ништо цело време сум еден вид на необјасниво чуство на задоволство, се осеќам како животно и ја губам мојата човечност. Неможам да престанам да се чуствувам како нешто да ме скокотка во абоменот ама пријатно е и тоа премногу и мислите ми на само како може да дојдам до некоја мислам дека со јазик од глава до пета ќе ја поминам, неможам да отворам фб и инста бидејки ако видам девојче одма замисли добивам што би и правел и губам контрола. Незнам што ми се дешава на мене се чуствувам дека ќе експлодирам одвнатре ако морам да објаснам е како од 14-25 сите машки што поминуваат јас ги поминувам во 2 дена.Сега ги разбирам другарите кој лиги пуштаа по девојчиња, ама јас незнам што да правам заглавен сум во циклус на напаленост дури и на матичната кога и се јавив ми рече да не се заебавам со нејзе. На 8ми можам да излезам од карантин, ама ако до тогаш вака остане подобро да ме земеше короната ваква жед за женски допир ме излудува се плашам да не мрднам. Кажете ми како да престане ова, неможам срцето ми излага ни телевизија не пуштам едноставно мислам само на девојки, познати и непознати дури сонувам некои што ги и немам воопшто видено, мислам дека ги измислува мојот мозок. Во кратки црти-------> Help me please!!!!!!
Нема порничи само фантазии, пробувам да смирам ама неможам да разберам што ми се случува на мене, незнам кој стручни лица, веќе се јавив на матичната, што би било адекватно стручно лице да побарам. Благодарам, на одговорот.
Помош батка на лекар. Иди на психијатар да ти дае антидепресиви пошо ако не, наскоро ќе треба и на уролог да идеш... Што пак ме потсеќат дека малку невозможно е она 30 пати у два дена, што пак ме потсеќат дека вероватно си тролллл
Ќе се потрудам, мислам барање на помош е нешто корисно? Моментално гледам на што доктор да отидам, матичната мислам дека ја заебавам исто како ти што мислиш дека сум трол, 30 што имам пишано е хипербола не држам број ама искрено прилично боли а не ми иде да престанам.
Пробај да се смириш прво малце, и да се стабилизираш, само ти можеш да си помогнеш на самиот себе. Ако видиш дека не можеш ти самиот оди на психијатар, и ке ти биде многу подобро. Срекно се надевам дека ке успееш во све тоа. Се најубаво