Еден сосед ме додаде на Инстаграм, ми пиша.Ме прашуваше дали имам дечко и сл.Му кажав дека не сакам врска сега и полека престанавме со пишување.Од тогаш постојано мислам дали е дома и такви ствари.За типот воедно мислам дека е симпатичен и добар дечко, а и дека е глуп со смотана фаца. Што мислите зошто ми се врти по глава?
Затоа што престанал да ти пишува и сега сакаш да го вратиш вниманието што ти го давал. Сега ти е интересен, порано не. Одлучи се, симпатичен и добар или глуп со смотана фаца. Како бе можете така да вреѓате?
Извини што се мешам ама зашто мора одма секогаш да има коментар каква си не мие јасно..што ако напишала дека е смотан. Девојката побара совет, а не ваков коментар. Па човек ништо да не напише тука веке. Ако можеш дај и совет па нејзино си е што ке збори за него. Тука сме да помогнеме ако можеме..
Да провериш хормони? Тестостеронот посебно. Муабетов ме потсети на времето кога бев бремена. Се сеќавам во 4ти месец, ужасна попаленост чувствував. Баш како што објаснуваш. Опсесивни мисли за секс... постојано 24/7. Имаше ситуации кога одвај се запирав да не потиснам некој непознат. Ама дека бремена 'се знае' хормините ти се ремет... Па си викам... можи и кај тебе е тоа случај. Пошто докажаа дека короната делува на мозокот и на сите функции во организмот. Не би ме изненадило да делува и на лачењето на хормоните. И најбитно... немој да паничиш... рачунај го како само уште еден симптом. Доктори, ако си во Скопје, ти препорачувам на клиника за Патофизиологија и Нуклеарна медицина. Матичен може да ти закаже термин.
Освен ако не си шлапало ко мене, па од милост и во фаца да му се обраќаш така на моменти... Знам дека за некои звучи ужасно, но него му е кјут... Ете... колико људи, толико чуди
Фала ти Добро тоа да, не реков дека не се согласувам со тоа, немаше потреба од тоа, нели обично возвракаш на исти начин, ако е кажано и од другата страна глупача, па глуп да кажеш. Обично јас си ги кажувам тие работи на некого ете да кажам од шала, или љубов. Има луге на кои што не им смета, пример смотан, коза хах
Симпатичен, а воедно глуп со смотана фаца? Тука изгуби смисла се. А, и зошто така викаш? Зошто глуп со смотана фаца? Зошто навреди не ми е јасно. Eдит: Сори ама дечкото можеби атомска бомба избегнал.
Крај краева можда се тргнал поради тоа што си му рекла дека не сакаш врска. Ако дечкото ти се свига нормално е да ти се врти по главата. А трето ако сака да биде со тебе ке ти пише. Така да остави го. Тоа што ти е судено само ке си дојде
Аман со тие бед бојс не знам што им е на девојчињава. Кога ги слушам им се чудам. Бед бој вајбс ако им давал прав бил. А што нема да ја гледа и интересите на друго место ќе му се свртени нема гајле, битно е бед бој.
Се надевам да не е нешто ептен лошо, иначе да од Скопје сум не е лоша идеја матичната да ми закаже ама таа мисли дека се заебавам со нејзе изгледа треба да ја сменам, сега за сега ќе гребам ѕидови да се опуштам. Благодарам на одговорот
@Shadowfax можеби телото на тој начин избегнува проблеми како анксиозност, стрес или вознемиреност. Сигурно си под стрес поради короната. Сепак ова е само претпоставка, консултирај се со доктор како што ти предложиле. Колку години имаш? Не мора да ми одговориш. Ме потсеќаш на периодот кога бевме 4то одд и велевме 'иууу овај', а уствари тој ни бил симпатија. Престанал да пишува па сега ти недостига вниманието, веројатно ако денес се појави друг веднаш ќе го заборавиш. Ама ако се работи за посериозно допаѓање или шо и да е, пиши му ти прва. Едит: пак пишав во темата за машки совети, ај банирајте ме.
И ја мислам дека се заебаваш или пак си каснал премногу ѓумбир па и комбинација јатки со мед, па сеа вријаш.
Инсистирај... или смени ја. Колку матни општи лекари има значи Ќе ти помини.. сигурна сум. Не греби ѕидови да не си ги искршиш ноктите. То е типично за недозреани... и јас имав таква 'фаза', ама ми помина.. откако ја нучив лекцијата на гаден начин. Нема поарно од партнер со кого се почитувате еден со друг и со кого се грижите еден за друг.