Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Ta-mara

Ta-mara Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    345
    Не знам дали е до мене, но би сакала од машка гледна точка некој да ми посочи, се зачленив на една страна, почнав да се допишувам со неколку машки, со надеж дека ќе запознаам некој добар и фин дечко, имам една слика ставено сосема пристојна, значи најнормално со сите муабет, но од како ќе помине некое време како да се губи некој интерес а јас сум позитивна како личност, комукативна, сакам да се шалам и се тоа, не ми е јасно која е причината со кој и да почнам да зборам се се завршува за еден, два дена, без некоја посебна причина, не знам што да мислам

2. Dominik

Dominik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2021
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.399
    Не се по муабетот можеби.:?:
    Можеби целат кон друга ствар.:?:

Остани позитивна како што си ќе налеташ на некој како тебе,и тоа што го бараш;)време само:nod:
    И не мисли ништо можеби не е до тебе туку до нив и тоа што го сакаат,замислуваат,посакуваат..

На edna_malecka, Guns N` Roses, Veta и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Ako interesite poradi koj ste na taa strana vi se razlikuvaat,ako ste razlicni svetovi,dva dena se dovolni da se osoznae deka ponatamosna konverzacija e samo gubenje na vreme.

4. Missromance

Missromance Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Nova sum na forumov. Sakam da prasam kade denes se zapoznavaat novi luge, sto celat kon nesto poseriozno kako vrska. Zboram za 26/7+. Site momci na koi naiduvam poslednive meseci, ne se podgotveni za nesto seriozno. Od koa toa stana trend, samo casual sex?

5. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    40.052
    Никаде.
    Затоа што никој од старт не може да ти каже дали од вас двајцa ќе излезе нешто сериозно или пак не кога сеуште не се знаете.
    Дури и тој што цели кон нешто сериозно, не може да каже дали ТИ си правата личност со која може да ја оствари таа цел.
    Денес прво иде кежуал гледање, па потоа ако се изроди од тоа нешто сериозно, океј, ако не, пак океј.
    Ова е како функционира дејтањето денес само прашање е дали некој искрено ќе ти го каже, или пак ќе те завлекува со лаги за да си ја постигне целта.

На edna_malecka, pikabu5, Tinaaa и 4 други им се допаѓа ова.
  6. Missromance

Се зачлени на:
    1 април 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11

Se soglasuvam so tebe. I fala na odgovorot. Jas na primer da iskacam so nekoj, prv pat se zapoznavame. Ako si pominam ubavo, ke sakam pak da go vidam. E sea forata e so, nie zenite dozivuvame deka maskite veke ne sakaat da se trudat. Uste na pocetok ti dava do znaenje, deka saka seks, ili bez obvrski.
    Ja ne sakam nekoj vo prvite 2 nedeli da mi kaze deka saka da se ozeni so mene, ama dovolno e da se trudi, da me zapoznae.
    Ne e taka?

На Orthophill, Black__, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.234
    Допаѓања:
    40.052
    Така е. Се сложувам со тебе за се што кажа. И се надевам дека ќе наидеш на личност која ќе сака да се вложи во запознавањето, и да покаже поголем интерес за тебе, па од тоа да се изроди една љубов.

На Missromance му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Se zapoznavaat sekade tuka na fb,insta,i slicno vo grad,avtobus,na soping,vo park kafik,po pat vo prodavnica,kladilnica na aparati vo bolnica sekade bukvalno sekade mozes da naletas ili na nesto seriozno ili na tvojata ljubov ili na dvete

На cavalli му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Zaboraviv vo cekanje red za vo wc vo kafik i toa se slucuva i slicno ljubovta e nasekade:D

На edna_malecka, cavalli и TheDongerino им се допаѓа ова.
  10. TheDongerino

TheDongerino Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2015
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    142
    И после оти сме испаѓале по кафичи сред пандемија, не се знае пред кое вц ќе ја запознаеш љубовта на својот живот.

На edna_malecka, tinka-mace, Veta и 3 други им се допаѓа ова.
  11. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Кажано во проста форма,но се мисли на суштина повеке,може да биде театар кино ако тоа поубаво ви звучи возејки точак,и многу бескрајни моменти во само еден ден кои ги пропуштаме,нема правило сакав да кажам,ако некоја си пронашла дечко на инста,немора да значи дека сите така,и нашите претстави немаат врска со реалноста,и не само што немаат напротив поради нив пропуштаме многу моменти и прилики само затоа што не личи или изгледа како нашата замислена представа која не постои ,колку и да планираме и мислиме оној момент се ке биде различно од тоа итн и ке заборавев пред wc на дистанца,и оставајте го чисто :D

12. Missromance

Се зачлени на:
    1 април 2021
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    11
    Ne znam dali e do mene, ama nema kako porano, nekoj da se trudi postojano da ti pisuva, da ti se javi na telefon, kako ti pominal denot. Da projavuva zelba da se gledate cesto, vo zavisnost od toa kako dozvoluvaat obvrskite.
    Od mubaetite so drugarkite, nie zenite stanavme dzentlmeni. Posakuvame dobro utro, dobra nok. Inicirame da se vidime, da pieme kafe. Maskite stanaa apaticni, ili nezainteresirani. E sega ako tebe te snema, tuka oni stapuvaat vo igra.
    Neli zavrsi taa igra na lovci i plen do kaj 23/4/5 godini?

13. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не се појавил вистинскиот.

Комуницирајте со повеќе луѓе, излегувајте на кафиња со повеќе луѓе
    И цело време нов да има на повидок, додека не налеташ на некој со кого сте компитабилни.
    Не мора ништо повеќе од муабет и кафе да имаш додека не се појави тоа што бараш.
    Не се ограничувајте на еден.

На edna_malecka, Guns N` Roses, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.196
    Допаѓања:
    8.925
    И на машките и на женските им е поинтересно и повеќе ги привлекува кога некој, баш како што рече "ќе го снема". Шо викаше една професорка, ако не те рецка почни да ја игнорираш ти, и ќе видиш ќе се смени.
    Ја верувам дека многу често вака функционираат нашите мозоци. И машки и женски, едноставно тоа што не ти е најдостапно повеќе те привлекува.
    Не навлагам дали е исправно или не, ова ми е само констатација.

На edna_malecka, Guns N` Roses, Angie1432 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.868
    Ова зависи многу на која возраст си. Тинејџери со вишок време, може да. Од 27-28 натаму ретко кој има нерви и време да си игра со некој кој глумел недостапен. Барем тие што се зрели.

На edna_malecka, Dentina и Markian им се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не мора да значи.
    Сум се нашла во ситуција да се посветам повеќе ако некој ме игонрира.
    Мислам дека егото е во прашање.
    Не е за фалење, ама ми се случило.
    И не, не кога бев тинејџерка

На edna_malecka, Guns N` Roses и Ajronmen им се допаѓа ова.
  17. Celltica

Celltica Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2020
    Пораки:
    4.240
    Допаѓања:
    27.868
    Што знам, јас стварно немам енергија после 8 саата на работа да решавам загатки што сакал да каже некој. Многу помалку време имам за да мислам што сакал авторот да каже и слично. Многу повеќе ценам директност и некој да не ми го троши времето.

На edna_malecka, IRBBB, Black__ и 7 други им се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ценам и јас директност, ама како што реков, ми се случило да ми го повредат егото и да се напнам ко струна.
    Да се разбереме, како и за секој друг аспект, така и во овој се трудам да си го совладам егоизмот, ама не ми успевало секогаш... за жал...

И не е само до имање време. И на работа одев и мало дете имав, ама ете ми чурна глата глупа.
    А немаше ни врска со привлечност.

Глупост невидена. |(
    Немојте да бидете ко мене :$

На edna_malecka, Guns N` Roses и Celltica им се допаѓа ова.
  19. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Мислење од машко, дали кога некоја е премногу заљубена во вас ви е проблем и може да избегате?

20. ThePharmacist

ThePharmacist Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2020
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    765
    Зависи како ја покажува заљубеноста. Ако е нормален начинот ако покажува внимание(не претерано) тогаш не. Но ако е нападна дури и опсесивна во тој случај би се размислиле.

На edna_malecka, Elf, macor24 и 4 други им се допаѓа ова.