Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    е сега, не знам каква торта си ти, јас сум чоколадна :rofl:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  2. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    Јас сум торта сладолед. Лесно, едноставно, брзо, а воедно и совршено вкусно :D Плус трае долгоо, а и да се стопи, вкусот сеуште би бил убав. :D Така да, торта за сечиј вкус, ама само еден може да ме јаде. :D Ете таква торта сум. :)

И доста е, малку со оффтопици забегавме. :)

На girl.23 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    Реков секоја торта си има свој рецепт :D :D Ете јас, во сите успешни рецепти што сум ги пробал, главните состојки одат нешто подоцна ;)

4. Festim

Festim Нов член

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    155
    Допаѓања:
    34
    леле па вие со овие тортиве изгладнев а баш сакам торти

5. girlinlove

girlinlove Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    68
    Допаѓања:
    10
    sakam samo edno prasanje: ZA STO NAJCESTO SE LUTAT MASKITE??? fala odnapred :)

6. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    Сепак мислам дека тоа зависи од човекот. Не се сите луѓе со исти карактери, сите имаат различни потреби и размислувања. Ама ајде машкиве нека кажат нешто ;)

7. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    убаво си кажа мартинушка се зависи од карактерот на личноста :)

8. decko

decko Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    60
    Хахахахахах :D

Барем си признавате :)

Иначе, како што рече некоја погоре, директ на гради не се оди. Почнуваш од горе (усни, врат, уши), па полека слегуваш надолу (гради, стомак, внатрешна страна на нозе), малку масажа на стапалата со повремено нивно бакнување, и после се знае, да не бидам вулгарен сега. Works every time ;)

На teddybear и Victorya им се допаѓа ова.
  9. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Најчесто за девојките се кажува дека се романтични и чувствителни...Дали се такви и машките???

Не мислам на тоа да одам да му поклонувам цвеќиња мислам на обични работи, пример дали им значи да се грижиш за него кога е болен, да играте табла заедно, да гледате филмови некои со почуствителна тематика (ај не мора P.S. I love you) . Знам дека сето тоа е индивидуално ама сакам машките на форумов за себе да си кажат дали паѓаат на такви работи или сепак се се сведува на секс секс и само секс.

10. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447

Јас па можам болдираното да ти го свртам и да кажам дека од лични 2 искуства, девојките биле тие што не се замарале со чувства и романтики, и ги интересирале само материјални и/или телесни задоволства. Затоа, ако конкретно те интересира за некој близок дечко, проучи го сама, направи некој од пишаните гестови и види како ќе реагира и според тоа процени дали во иднина вреди да се обидеш повторно. Џабе само ќе ти даваме ние тука одговори, ако на крајот тој изреагира спротивно од тврдењата на сите нас.

11. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Онака општо ме интересира инаку знам дека не се сите машки исти како што не се сите девојки материјалистки како што ги опишуваш . Инаку машко никад нема да призане дека му се допаѓаат роматични филмови (има мали исклучоци) и мислам дека си во право оти треба да се следи неговата реакција во ситуацијата.

12. martinuska

martinuska Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    3.095
    Допаѓања:
    3.748
    За таблата што ја спомна па ми текна. Јас со дечко ми имам играно не лути се човече неколку пати и беше прилично интересно :D мислам дека јас се лутев на крај ;) , еднаш брзо му купив касичка за пари и кога му ја дадов се насмеа и ми рече знаеш да изненадиш и одма ги собравме сите ситни пари и ги ставивме во неа. Така да машките знаат да ценат мали работи исто како и ние. Не се сведува се на секс, секс, секс (барем според мене) :)

На Extraordinary.girl и Victorya им се допаѓа ова.
  13. Extraordinary.girl

Extraordinary.girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    293
    Допаѓања:
    421
    Море и те како знае да покаже емоција и да ја отвори неговата романтична страна :lol:

И тоа е тоа што го сакам кај него, не ми глуми мачо мен, таков го запознав и таков сакам да остане.

Покрај него, осечам се тако бесчувствитело на пати, дека не сум толку по покажување чувства. И не е слабак според мене, туку храбар, и они се луѓе од крв и месо побогу, и они се од иста планета :)

На Nightwalker му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Nightwalker

Nightwalker Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.124
    Допаѓања:
    4.447
    Признавам пред цел форум дека ми се допаѓаат романтични филмови. Честопати носат интересна поука, може од нив да се извлече идеја и/или инспирација за некој гест, а особено ако се романтични комедии, нема утка!
    Ете, чуди се сеа. :lol: шала мала. :)

На MonnaSi, Pelikuna и Extraordinary.girl им се допаѓа ова.
  15. DeepBlue

DeepBlue Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    1.097
    си признавам си признавам има неколку романтични филмови што ми се допаѓаат а од нив Wicker Park ми е омилен :P

16. WiseGuy

WiseGuy Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    99
    За некоја да ми е девојка мора да можам да ги направам со неа сите горе наведени работи ... особено таблa играње :D Па затоа ми е девојка, затоа сме партнери за да споделуваме работи, заедно да уживаме во нив и да се грижиме еден за друг. Дури и некој романтичен филм да се изгледа за нејзин ќејф, никогаш не сум имал против. Не дека ќе ми се скрши машкоста ако изгледам нешо такво :D

Немам јас ништо против секс секс и само секс врска. И тоа е сосема ок се додека работите се на чисто. Ама ондак таа не ми е девојка... туку fuck buddy. Има разлика :!:

На Victorya му/ѝ се допаѓа ова.
  17. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    храбро од тебе
    барем си признаваш :lol:

18. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Ја обожавам некогаш да гледам како тој се мачи тамо да ја добие нејзе па ова па она па и некоја солза ке потече

ама се разбира тоа сам дома тука никој не ме знае така да може да си признаам

у живо да кажам?
    -Самоубиство е подобра опција

19. slatkichKa123

slatkichKa123 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2011
    Пораки:
    598
    Допаѓања:
    342
    Е како да изреагирам кога после секс ми вика: Уф, сега спиење.

Сум го изморила изгледа :rofl: :rofl: :rofl:

20. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    :D Никако, ќе си спиете :rofl: Си го исцрпила.

Туку јас сакам да прашам, можно ли е да постои створење што не пишува пораки??? Знам дека е можно и дечко ми и другарка ми се такви, ама морам да го слушнам и вака од вас ...
    Значи, сакам да ми пишува пораки, толку ли е тешко??
    И најубава порака да му пишам нееее, и најнервозирачка пак нееее. Никако не ми враќа на пораки. Само врти или титка ...
    Е некогаш не сакам бе гласот да му го слушам. Сакам поракааааааааааааа. Од инает ја сакам ама ја сакам. Ете, прееска за тоа се скаравме. И што сега ми се јави и пак се смиривме.
    Не е фер работава, како да го натерам да ми пишува пораки ???
    :wasntme: