Iskreno i jas se prašuvam. Zatoa i malku se dvoumev dali javno da pišam, ama pobitni mi se vašite mislenja od toa.
Епа тогаш размисли зошто дошол на форум. На типот му се брзало за нешто и си нашол можи друга. Тагни го и јавно прашај го, нека кажи одговор. Ве читам сите "се беше супер, се розово се месец дена". Па нормално на почеток се да е супер. Треба да гледате после некое време, а не на почеток. Ама после некое време сите забите ги покажуваат.
Nema potreba od tagnuvanje i slično. I onaka rabotata civilizirano završi samo sakav drugo mislenje. Objektivno.
Да видиме кој е дојден на форум жени да бара. Па ако веќе цивилизирано завршило и можи сте разјасниле, нз шо би ти кажале друго. Ти никаде не си згрешила, не е до тебе. Изгледа тој мн шара наоколу. И друг пат не гледај само на почеток дека е супер, сите така се претставуваат при запознавање во најдобро светло, а реалноста е друга.
Ццц булшит, ако е заинтересиран тоа ќе биде најмалиот проблем, луѓе летаат преку океани за да тие што ги сакаат. Тури му пепел.
Ако завршило цивилизирано зошто ти е мислење? Што би било кога би било...?! Не видел во тебе потенцијал за да се вложи да се запознаете пошо ете сте од различни градови и ти го кажал тоа. Супер.
Тука имаме чиста ситуација,ние можеме само да предпоставуваме,ако е на форумов дечкото нека го даде вистинскиот одговор зашто да не
Прашај го која е вистинската причина поради која изгубил интерес. Пошто он нема муда, имај ти. Ако не одговара, ќе се оладиш.
Добро е што на форумов има повеќе машки членови. Така, ама нејзи ја интересира што погрешила или направила за да не му се допадне.
Немам никаков план,но зашто да се исклучи па и да се најде некоја девојка на форумов,поради што не ми е јасно,и зашто тоа би било страшно и поради што такво ограничување која е разликата на Гс'таграм и тука,освен што тука повеке се цени пишувањето а за да се пишува треба да се има нешто во главата.
Posledno mi bese toa na pamet.Zal mi e sto maskite clenovi,koi gi smetav za bar razumni,taka me sfatija.
Секоја девојка/жена може да го има бил кој дечко/маж, ако знае како да "игра". Доволно е за почеток да ги гледаш како КОЊИ!!!