Ако му ставиш "Узенгии" и добро го јаваш, тој ќе гледа само право. Можеш да го возиш кај сакаш. Многу е едноставно.
Јас лично за себе ќе си одговорам.. Затоа што толку мн ми го имаше испрано паметот дека јас сум крива и сум заслужила, долго време ми требаше да препознаам.
Имал премногу обврски,неможел да и се посвети целосно,не се чувствувал убаво периодот Абе машко ако е вљубен во тебе на стрелање да го носат на тебе ке мисли.
Па што знам искрено. Можеби досадно му било, и онака ти рекол? Или веќе нешто си замишљава. Немам логично објаснување.
Намигни ми,.. Ти ќе му намигнеш и он ќе ти каже некој детски штос. Сака да ти се направи интересен, но штосовиве му се детски и застарени.
Хахахаа Смешно од него. Сака да му намигниш пред сите и да речи ее види ја ми намигна, ее убав сум ја бе Да се покаже дека е најубав и интересен а уствари не е Не знае да се понаша.... Хаха
Има една на сториња 25-26годишна цело време игра и намигнува на крај на рандом српски рап. Мисли дека е секси ваљда Може неа ја гледал Само да се убацам у муабет