Биди си своја, не треба ништо посебно или си одговарате карактерно или не, на сила убавина не бидуваа
Здраво ми треба совет, можеби ќе испадне глупаво ама незнаев каде да прашам. Во последно време се допишувам со едно дете и се договоривме да се видиме овој викенд. Тој ќе дојди во мојов град ама јас досега не сум имала некој дејт или врска па ме фаќа малку паника. По природа сум и многу срамежлива па кажете некој совет како да се однесувам, да ја намалам барем малку срамежливоста, да се опуштам?
Ако ти тргне муабетот ќе изгубиш срам и има некои сакат и по страмежливи.. само во однос на облеката дотерај соодветно на локацијта и немаш мака секој си има несигурности во себе во некое поле.. биди своја ... среќно и чекам како помина
Срамежливоста не е нешто лошо. А може да е атмосферата таква да ти е комотно и брзо да се опуштиш, зависи и од него. Често, со некој на почеток сме срамежливи па како се зближуваме, се' послободни сме. Не сум машко ама пишав оти машкиов одговор погоре е..
Ви благодарам на советите. Сабота ќе се видиме па ќе ве известам како ќе биде. Добра идеја знаеш и многу други ми имаат кажувано за ова. Треба да се проба.
Ниту е добра идејата, ниту треба да ја примениш. Особено не, на првата средбата кога обостраниот впечаток е репер за понатамошната ситуација.
Верувај немам толкава храброст да испијам 3 скопски, но мислам дека во некои ситуации една чашка никому не штети. Имав таква ситуација порано за една презентација, па за да немам многу трема се напив малку.
Абе и да имаш, повеќе време во тоалет ќе поминеш. Остај тоа, него не размислувај премногу. Колку оставиш да е поспонтано, толку по не-awkward ќе биде.
Ако мислиш дека оваа ситуација е од тие што една чашка на никому не штети, разбиј ја тремата и изгаси жед на жешково
Повеќето се анксиозни пред прв дејт. И со првиот и со 50тиот. Не се опседнувај по цел ден со мисли што ќе биде-како ќе биде. Терај си го денот како до сега, преокупирај го мозокот со други работи. И еден мал совет: Прво кога ќе го видиш, замисли го како кака на шоља. Одма ќе ти поминат сите делузии дека е некој пред кого треба да се срамиш
Мажи, дали би останале со девојката ако одлучи да направи OnlyFans? Најискрено кажете си, само од чист интерес прашувам.
Хмм што значи ова од вас повеќето машки од 18-20 години (најмногу) ми треба мислење ама може и повозрасни секако хахах... Ми вика еден дечко испаѓаме скоро месец не знам 3 недели така нешто.. Иии, ми вика ме сака едно друго, му се свиѓам..Онака сеа последниве 3-4 дена како поспоро да враќа не знам..Премногу сум љубоморна дека не пишуваме 24.7, кога седиме гледам пишува со други демек другарки не знам што..Јас многу се заљубив у негооо оффф... И он тоа го знае, ама посакувам да сме 24.7 заедно и секако да бидеме у врска, не знам дали е таков или сака само провод..