Веќе има сфатено дека и ја го сакам, али сакам одоколу да дознам некако, бидејќи сигурно нема јас да му нудам врска офф ке збеснам без него хахах
За џабе бараш совети на секоја тема кога истото мислење ќе го добиеш, премногу очигледно е за што напнува дечкото, ама ти си знаеш. Ќе добиете совети, нема да послушате, секако ваше право си е тоа(не постои некоја што ги послушала советите) и после плачки, вака ми направи, ме остави(драми и тажење по некој си класичен манипулатор), ама многу ме сакаше(да за една недела, две се засакува).
И ти поспоро пиши му. Не ти треба со никој да минеш 24/7... ќе го замразиш по некое време. Намали со страстите. Најди си некоја занимација и не мисли постојано на него.
Onlyfans e za simperi samo, ako ima onlyfans ne si i edinstveniot. Facts. Taka da Hell no so takva devojka. Onlyfans kazuva samo deka e for the streets.
На чело не ти пишува „сум немала дечко“. Тоа не треба да ти е пречка, си немала, си немала, ќе си најдеш и се ќе биде убаво. Биди си своја и не давај до значење на тоа.
Kako da pristapam a da ne izgledam ocajno? Se gledame mesec ipol, vo kontakt sme sekoj den, se gledame po 1 2 vo nedela. Koga sum so nego e bas labavo, najubavo.... No nekako kako da e emocionalno nedostapen. Sto bi napravile?
Nema sto da pristapuvash ednostavno kazi mu sto cuvstvuvash, ako vooposto cuvstvuvash neshto i kraj price.
Месец ипол е премногу краток период за некои заклучоци но сепак тоа е почеток на една врска,кога е се ново и по малку волшебно но еднаш или двапати видување неделно во нова врска ми е помалку чудно.
На оној кој не му се зборува,не му се зборува ниту со непознати ниту пак со познати и прашање е дали со некој му се зборува но од друга страна пак и да зборуваш не е лесно,лесно е да зборуваш нешто колку да не се молчи но сепак да го задржиш вниманието на соговорникот и не е така лесна работа,и не само да го задржиш вниманието туку едноставно треба да има мегусебна конверзација и харизма воопшто не е лесно тоа,така да е по лесно не ми се зборува.
Можеш некој џин тоник или коњак со кокакола а кога јас би излегол на дејт со девојка која ке нарача Скопско без чаша тогаш тоа е тоа
Рано е да пресудуваш, почекај, работите полека ќе си се средуваат, без разлика дали ќе преминете во врска или ќе прекинете да се гледате. Ти само продолжи да си се понашаш најприродно што може, не форсирај и не брзај, ќе си видиш се со време. Само немој да си од типот "ако не ми ѕвони не му ѕвонам, ако не ми пишува не му пишувам и ако не ми речи да се видиме, не му викам". Се што сакаш убаво да ти е со него прави го ама нормално се да биде умерено сепак рано е за да се брза во одлуки и постапки.
Тоа не е полова карактеристика, тоа е до карактерот на личноста. Некои луѓе ќе се навраќаат на некои работи додека си жив/а. Ако сакаш мир, бегај од такви.