@loveandhope ми делуваш како да си решена да го направиш тоа, а на форумов си пишала само за некој да те охрабри и да ти рече да пиши му,извини и тогаш ќе си апсолутно сигурна и ќе го направиш тоа. Без разлика колку и да ти е добронамерна намерата (иако мислам дека потајно сакаш да биде твој, но ни сама ова не си го признаваш), не треба да разговараш со него, остави ги раните во минатото до денес се сигурно залечени, не отварај ги пак.
Ако на машко му кажиш да биде искрен и да каже ако не сака да се гледаме, дека ќе сфатам, ќе се тргнам и нема да го замарам, дали тој ќе биде искрен или може да дава лажна надеж? Многу се приврзав за него и не знам зошто имам чувство дека го замарам и покрај тоа што тој најчесто ми вели да седиме. Не знам колку и дали го разбравте прашањето.
Ако го прашаш да биди искрен ,ќе ти одговори (зависи колку години има ,зш има и некој што се заебава и дава лажна надеж само за да те искористи ама пак ќе кажам зависи колку го познаваш и посебно од 26год+ мислам дека се искрени тие досега што сум сретнала) Чим да вика да седите мислам дека и тој се приврза за тебе така да ,почекај не брзај .. слободно пишете се ,гледајте се во живо
Неможе да се генерализира баш,ако тој те сака ти ке го чувствуваш тоа немора ништо да го прашаш,штом не си сигурна внимавај на деталите кој сте заедно на ситници на кои тој не внимава толку,ако те манипулира тие можат многу да ти кажат,но не му го кажувај тоа само поврзувај си ги деталите и самата ке дојдеш до логичен одговор и без да го прашаш
(Касно пишувам дека не сум активна многу на форумов.) Нее, не бев решена и не го направив тоа. Добронамерна ми беше намерата и не е точно, не сакам потајно да е мој, односно можеби би пробале пак доколку не беше женет, но во ваква ситуација никако. Тотално го почитувам бракот и не сум особа да се меша и да расипува туѓи врски. Ако излезе некогаш некоја прилика за разговор можеби би поразговарала, но вака специјално да го барам за нешто, не, се откажав од таа идеа.
Aj sea baram mislenje za pricava.Ima eden so koj ne zborime,retko ke kaze zdravo u prolaz ili cao ahah koa ke si ide ili pak epten retko ke kaze 2 3 zbora i toa se u prolaz.Na insta go zaslediv i on posle 2 dena prifati i toa samo ja da go sledam.Go imam fateno povekje pati mnogu cesto da me gleda,i kako gleda u mene onaka podolgo nasmean,ednas prasal drugarka dali sum pusela cigari i toa e toa.Nekoj sovet sto da pravam a simpaticen e
Се прави тип кој е недостапен и тежок за фаќање, ако е во врска сигурно има ептен љубоморна цура која ми проверува инста. Или е геј
Интересантан дечко,гледа во девојка долго време насмеансигурна си дека е здрав,но и прашањево за пушење цигари ми е чудно од толку многу можни прашања,ако случајно пушиш цигари а ги оставиш поради него,потоа ке те вози кај сака,тоа се финти знае дека другаркати ке ти го каже тоа.
Незаинтересиран е. Тоа што често те гледа не мора ништо да значи. Штом тој не те заследил тебе на инста, дефинитивно е незаинтересиран.
Еден и вака со мене се понашаше И дури ми пиша Тој само за забава онака бара ,кога ќе ме види пак ќе ми пиши ама џабе не е до то... Сега овој твојот да е заинтересиран за тебе ќе ти пишеше и ќе се однесуваше нормално Ама не е за тебе
Ако е сега љубоморен со тек на годините ќе стане уште повеќе и тука се проблемите од доаѓање кај тебе на работа, конролирање телефон и забрана за дружење но и одење на семинари обуки и сл. ова од ситуации кај блиски другари
Moze e samo inat,moze go nerviram so ne go reckam,poso se ponasa dignato moze ne saka da mu padne krunata ako pise i saka ja da trcam nz ja sum skroz ladna i go ignoriram a i plus primetuvam deka vaka zbori so devojcinja.I sea kako da se ponasam kon nego.Imam cuvstvo deka potajno i me mrazi aaha nz stvarno
Здраво сакам да прашам за мислење, не е проблем или нешто туку само ме интересира вашиот став. Имам дечко година и неколку месеци и секогаш кога ќе се спомне тема брак/деца он некако се повлекува. Не дека јас сакам да се омажам сега и да имам деца сега скраја да е туку чудно ми е што воопшто не сака да збори за таа тема, како да не сака да помисли на такво нешто со мене. Јас го почитувам и никогаш не ја отварам таа тема дури и лошо се осеќам ако случајно се спомне такво нешто меѓу нас ама еве се десило на заебанција или некое видео да видиме со свадби и го осеќам ладен како да не планира никогаш нешто такво со мене па макар и за 15 години. Јас би го чекала и 20 години ама сакам да го осетам дека е сигурен во мене и нашата врска а тоа не го чувствувам. И не сме деца од 15 години, по 23 имаме. Он вика дека сака да е со мене ама со некои постапки воопшто не можам да поверувам дека е така. А дечковци на 28 години од почеток не ми се бркаат искрено.