Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Poyraz Karayel

Poyraz Karayel Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2018
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    906
    Пиши му обавезно, пробај си ја среќата или уплати Лото исти ти се шансите... :bow:

На senza.parole и Hortenzija им се допаѓа ова.
  2. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.917
    Допаѓања:
    6.732
    @loveandhope ми делуваш како да си решена да го направиш тоа, а на форумов си пишала само за некој да те охрабри и да ти рече да пиши му,извини и тогаш ќе си апсолутно сигурна и ќе го направиш тоа.
    Без разлика колку и да ти е добронамерна намерата (иако мислам дека потајно сакаш да биде твој, но ни сама ова не си го признаваш), не треба да разговараш со него, остави ги раните во минатото до денес се сигурно залечени, не отварај ги пак.

На Albertos, Besmrten, Ladybug98 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. LoveRain

LoveRain Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2017
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    1.423
    Ако на машко му кажиш да биде искрен и да каже ако не сака да се гледаме, дека ќе сфатам, ќе се тргнам и нема да го замарам, дали тој ќе биде искрен или може да дава лажна надеж? Многу се приврзав за него и не знам зошто имам чувство дека го замарам и покрај тоа што тој најчесто ми вели да седиме.
    Не знам колку и дали го разбравте прашањето. :)

4. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    1.051
    Ако го прашаш да биди искрен ,ќе ти одговори (зависи колку години има ,зш има и некој што се заебава и дава лажна надеж само за да те искористи ама пак ќе кажам зависи колку го познаваш и посебно од 26год+ мислам дека се искрени тие досега што сум сретнала)
    Чим да вика да седите мислам дека и тој се приврза за тебе така да ,почекај не брзај .. слободно пишете се ,гледајте се во живо

На LoveRain му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Зависи шо чоек е.
    Ти го знаеш подобро од нас...

На Brinetka и LoveRain им се допаѓа ова.
  6. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Неможе да се генерализира баш,ако тој те сака ти ке го чувствуваш тоа немора ништо да го прашаш,штом не си сигурна внимавај на деталите кој сте заедно на ситници на кои тој не внимава толку,ако те манипулира тие можат многу да ти кажат,но не му го кажувај тоа само поврзувај си ги деталите и самата ке дојдеш до логичен одговор и без да го прашаш

На loveandhope, Brinetka, Guns N` Roses и 2 други им се допаѓа ова.
  7. loveandhope

loveandhope Нов член

Се зачлени на:
    26 април 2021
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    (Касно пишувам дека не сум активна многу на форумов.)

Нее, не бев решена и не го направив тоа. Добронамерна ми беше намерата и не е точно, не сакам потајно да е мој, односно можеби би пробале пак доколку не беше женет, но во ваква ситуација никако. Тотално го почитувам бракот и не сум особа да се меша и да расипува туѓи врски. Ако излезе некогаш некоја прилика за разговор можеби би поразговарала, но вака специјално да го барам за нешто, не, се откажав од таа идеа.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Tih-ana

Tih-ana Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2020
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    239
    Некое машко да ми пише лп?

На Цобра му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Идемејако

Идемејако Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    66
    Aj sea baram mislenje za pricava.Ima eden so koj ne zborime,retko ke kaze zdravo u prolaz ili cao ahah koa ke si ide ili pak epten retko ke kaze 2 3 zbora i toa se u prolaz.Na insta go zaslediv i on posle 2 dena prifati i toa samo ja da go sledam.Go imam fateno povekje pati mnogu cesto da me gleda,i kako gleda u mene onaka podolgo nasmean,ednas prasal drugarka dali sum pusela cigari i toa e toa.Nekoj sovet sto da pravam a simpaticen e

10. Цобра

Цобра Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    613
    Се прави тип кој е недостапен и тежок за фаќање, ако е во врска сигурно има ептен љубоморна цура која ми проверува инста. Или е геј

На Идемејако му/ѝ се допаѓа ова.
  11. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    Не е тој за тебе. Не трчај по некој кој не е заинтересиран за тебе.

На Идемејако и Just.do.it им се допаѓа ова.
  12. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Интересантан дечко,гледа во девојка долго време насмеан:rofl:сигурна си дека е здрав,но и прашањево за пушење цигари ми е чудно од толку многу можни прашања:D,ако случајно пушиш цигари а ги оставиш поради него,потоа ке те вози кај сака,тоа се финти знае дека другаркати ке ти го каже тоа.

На buba4e89, Angie1432, Albizzia и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.463
    Допаѓања:
    7.846
    Незаинтересиран е. Тоа што често те гледа не мора ништо да значи. Штом тој не те заследил тебе на инста, дефинитивно е незаинтересиран.

На Brinetka, raww, ayton и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Kikiccc

Kikiccc Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2017
    Пораки:
    1.178
    Допаѓања:
    1.051
    Еден и вака со мене се понашаше
    И дури ми пиша
    Тој само за забава онака бара ,кога ќе ме види пак ќе ми пиши ама џабе не е до то...
    Сега овој твојот да е заинтересиран за тебе ќе ти пишеше и ќе се однесуваше нормално
    Ама не е за тебе

На Идемејако му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Цобра

Цобра Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2021
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    613
    Ако е сега љубоморен со тек на годините ќе стане уште повеќе и тука се проблемите од доаѓање кај тебе на работа, конролирање телефон и забрана за дружење но и одење на семинари обуки и сл. ова од ситуации кај блиски другари

На Albizzia и Just.do.it им се допаѓа ова.
  16. Идемејако

Идемејако Истакнат член

Се зачлени на:
    3 август 2021
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    66
    Moze e samo inat,moze go nerviram so ne go reckam,poso se ponasa dignato moze ne saka da mu padne krunata ako pise i saka ja da trcam nz ja sum skroz ladna i go ignoriram a i plus primetuvam deka vaka zbori so devojcinja.I sea kako da se ponasam kon nego.Imam cuvstvo deka potajno i me mrazi aaha nz stvarno

17. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.777
    Допаѓања:
    19.600
    Ovfe ixmesani vi se ulogite ne se znae koj kogo brka :P

18. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.381
    Допаѓања:
    20.676
    Се гледа дека не е заинтересиран за тебе.

На cresa-jagoda, raww, Идемејако и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Fallen220

Fallen220 Активен член

Се зачлени на:
    16 април 2019
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    15
    Здраво сакам да прашам за мислење, не е проблем или нешто туку само ме интересира вашиот став. Имам дечко година и неколку месеци и секогаш кога ќе се спомне тема брак/деца он некако се повлекува. Не дека јас сакам да се омажам сега и да имам деца сега скраја да е туку чудно ми е што воопшто не сака да збори за таа тема, како да не сака да помисли на такво нешто со мене. Јас го почитувам и никогаш не ја отварам таа тема дури и лошо се осеќам ако случајно се спомне такво нешто меѓу нас ама еве се десило на заебанција или некое видео да видиме со свадби и го осеќам ладен како да не планира никогаш нешто такво со мене па макар и за 15 години. Јас би го чекала и 20 години ама сакам да го осетам дека е сигурен во мене и нашата врска а тоа не го чувствувам. И не сме деца од 15 години, по 23 имаме. Он вика дека сака да е со мене ама со некои постапки воопшто не можам да поверувам дека е така. А дечковци на 28 години од почеток не ми се бркаат искрено.

20. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Имате 23 или 28?

На Just.do.it му/ѝ се допаѓа ова.