Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.232
    Допаѓања:
    40.050
    Јас нејќам да го поминам животот со луѓе со слаб карактер кои потпаднале на искушението во кое биле ставени и се вадат на "момент на слабост".
    Сакам личности кои кога ќе дојдат во искушение, ќе покажат дециден, цврст став и нема да направат глупост.
    Ми се вадеа еднаш така плачејќи и молејќи дека било "момент на слабост", "немаше ништо повеќе од бакнеж"... Ама јас "те сакам" тебе... "не можам да живеам ако ме оставиш"...

Најдобра одлука што сум ја донел е не потпаѓање под таква манипулација.

Не можеш да се воздржиш? Не ми требаш. Чао. Пријатно.

На Indiegurl, Maya the bee, Guns N` Roses и 18 други им се допаѓа ова.
  2. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Или, кажи си дека сакаш да шврљаш и најди партнер кој нема проблем со таква одлука.

На Maya the bee, Traveler91, Цобра и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Summerbaby

Summerbaby Истакнат член

Се зачлени на:
    31 октомври 2020
    Пораки:
    667
    Допаѓања:
    1.789
    Може некој во ЛП ???

4. kuçuk ❤️

kuçuk ❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2019
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    31
    Здраво дечки би сакала да ми кажете ваше мислење за мојава ситуција. Имаше еден дечко после скоро две години не редовно пишување да се случи да почнеме да се гледаме и да имаме однос после односот јас си се повлеков и престанав да зборам он се потруди да збори со мене ама јас не сакав он после тоа отиде со братучед му неговата девојка и нејзините другарки дечкото и плус што знаеше дека тоа ми смета он отиде, јас пак продолжив да не зборам он пак се обиде да збори ама јас не сакав бев лута. Сега пред некој ден ја прашувал другарка ми за мене а имаше и дешавка кога он викна по мене а јас не застанав него само продолжив а вчера го видела другарка со девојче, девојчето го закачало а он бегал. Јас денес него го видов а он ми покажа со глава за страната кај што седи секоја вечер, бидејќи јас работам и не бев во моментот кога они дошле тука па само го слушнав другар му кога му рече ти рече да дојдеме тука дојдовме и затворено. А претходно негов другар ми кажа дека ако имало ненеш меѓу нас и дека уште толку многу се закача со мене ќе го тепа. Па сега ако може да слушнам ваше мислење за ова би ви била многу благодарна.
    Поздрав

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.800
    А ти што сакаш, да те моли и да трча по тебе? Штом си се повлекла барем кажи му зошто.

На Maya the bee, Guns N` Roses, Cookie21 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Која е потребата да глумиш недостижна и после да дојдеш тука и да бараш совети?
    Те јаде јанза дека го виделе со девојче?
    Од вакви глупи детски игри машките се изопачуваат и после лош, епа лош.

Кажи му дека не сакаш ништо со него,да не се труди залудно околу тебе и дека тоа било секс за една вечер.
    Ослободи да го да не носи товар,не е ништо виновен тој,да не си го троши времето безврска.

На Guns N` Roses, Cookie21, Ivka~ и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Star_dust

Star_dust Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2019
    Пораки:
    1.158
    Допаѓања:
    9.242
    Еве ти мое мислење.
    Остави го дечкото намира, не ти е тој играчка.

8. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    После односот се престанало,се случува после односот магијата да престане,ако престанала тогаш и пак да имате однос хемија нема да има.

9. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Две год "нередовно пишување"тоа е премногу изгубено време за ништо.

На Cookie21, AAKG и Just.do.it им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Precious

Mrs.Precious Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2019
    Пораки:
    3.381
    Допаѓања:
    20.676
    Која ти е поентата? Сакаш да трча по тебе? Кажи му барем зошто бегаш.

На Cookie21 и bicycle им се допаѓа ова.
  11. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Ако се изостават другарите на другарите и нивните другари:Dклучно тука е,поради што, која беше причината ,поради која се повлече од него и почна да го кулираш ,веднаш непосредно после односот со него.

На AAKG му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Не не се работи за глумење недостижна,не глуми недостижна,таа веке му дозволила и ги поминале сите фази вклучително и секс,апсолутно девојкава не глуми недостижна ниту пак тоа и е целта

13. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.021
    Допаѓања:
    41.434
    А која е? Де се лути, де се повлекува, па ја бара ама она глуми недостижна.

На Guns N` Roses и buba4e89 им се допаѓа ова.
  14. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Само таа си знае а ние само предпоставуваме,но веднаш му наметнала свои критриуми,во смисол тој знаеше дека јас несакам таму да оди,пробала да му наметне контрола,или да создаде услови да се самоцензурира дечкои во однос на нејзините интереси,што може да биде многу по не ок од недостижна,или пројава на љубомора,како некоја сокриена патологија,но ништо од ова не мора да биде вистина и точно само предпоставки,се надевам погрешни,во спротивно девојчето и понатака ке си има проблеми со ваков однос.

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Како прво тој не и е дечко,никаде не пишува така. Како второ тие имале секс и таа од тогаш го избегнува без збор.
    Потоа доаѓа тука бара совети затоа што го виделе со девојче. Бара утеха и подршка да и кажеме дека е во право и треба да му глуми недостижна? Не,не е во право. Никој не заслужува да биде третиран како ѓубре, типот се трудел околу неа а она си свиркала. Кажи му отворено дека не го сакаш и завршија приказната. Ем типот нема да троши време,ем таа слободна.

Освен тоа, таа дојде пиша мислење и испари.

На Cookie21 и bicycle им се допаѓа ова.
  16. kuçuk ❤️

kuçuk ❤️ Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2019
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    31
    Гледам дека повеќето мислите дека глумам недостижна и дека би сакала да трча он по мене но не јас не сакам он ни да трча по мене ни нешто слично на тоа ако на него му е поубаво со друга зошто не би го прифатила тоа ипак повеќе ми е мило он кога е среќен. За работи што него му сметале јас сите сум ги испочитувала а он само една работа не испочитува од што кажав дека ми смета. Точно може јас сум крива што се повлеков после односот но јас се чувствував како да сум искористена и се повлеков.
    Побарав совет зошто и после све и покрај тоа што он има девојка сега прашува за мене и се лути пак за работи што не би требало да го занимаат додека иде со друго девојче.
    Фала ви што си искажавте мислење ми значеше и ми помогна.

На Aleksbonito му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Markian

Markian Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2020
    Пораки:
    296
    Допаѓања:
    386
    Зашто мислиш дека кога еднаш веке те искористил,дека ке те фрли тек така.Не ти си му одлична златна резерва ако работите не му одат баш добро затоа сеуште се интересира за тебе ако веке едаш те искористил зашто да не и повеке пати или постојано.Тргни се од дечково со време и таа девојка што ја има во моментов ке му раскине во прв контакт со поголем фраер од него.:D

На AAKG му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Escape83

Escape83 Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2021
    Пораки:
    134
    Допаѓања:
    152
    Што бидна со дечково?

19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Многу ми е глуп муабетот 'ме/те искористи'
    Шо искористува некој, ако и јас сакам да имам секс?

Ти сакаше да имаш секс Кучук?
    Ако сакаше, нема шо да се доживуваш 'искористено'.
    Си сакала, си се ебала.
    Никому-ништо.

На Amellie13, oblace1, TheDongerino и 5 други им се допаѓа ова.
  20. greeneye006

greeneye006 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    Ништо посебно ниту се видовме ниту комунициравме после тоа си продолжи он по свој пат јас по мој.После некој месец се фати со друга сеуште се заедно речиси 3 години.

На Escape83 му/ѝ се допаѓа ова.