Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од МАШКА страна за сите девојки

Дискусија во 'Сингл' започната од TheBunny, 17 септември 2010.

1. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Мене ме интересира што најчесто зборуваат машките дали само за спорт или и тие озборуваат за некои женски..или пак за сосем нешто друго..ајде машки одговарајте.. :)

2. BelaDonna

BelaDonna Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Ako mislis za tipicni maski sto zboruvaat ,tesko deka nekoj ke uspee da ni kaze ,bidejki tie ne se na ovoj forum ...a ovie sto se Maski na forumov se .. :x :| :talk: :geek: .. Pa zatoa tesko :?:

3. irena-10

irena-10 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2010
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    882
    секогаш кога ќе помислиш дека збоат само за коли да знаеш дека не е така, сите машки зборуваат за девојки и оговараат многу повеќе од нас, и тие не се веќе тоа што беа, станале баби хахахаха

4. maleckaa

maleckaa Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    17
    ееее бравоо :clap: :clap:

5. skygirl

skygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    153
    Не сум машко, ама можам со сигурност да ти кажам дека оговараат и тоа како! Најголеми трачари се. Дури и повеќе од жени :D

6. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    И дали искрено правите муабет за тоа дали и колку сакате некоја личност, и за тоа дали сте разочарани и повредени некогаш од некого ... или пак не сакате да се искажете меѓусебно за да не ве исмејуваат дека демек сте „папучари“ :?:

7. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Koga sum so drugari i ako zakacime za devojki da zborime, IME mozam da spomnam samo na segasnata devojka sto ja imam...I oni se gore-dole na ista frekfencija so mene vo odnos na toa...A, koga pravevme urnebes so 'raspustenici' porano, se smeevme site cetvorica kako svrknati, koga sedevme zaedno na pivo negde...Ni se ima slucuvano dvajca so ista da bideme vo isto vreme........Da ne pocnam so raskazuvanje :x Sega e toa minato - THE END(se smiriv).. Inace dominiraat muabeti za sport,fudbal pogotovo, koli, tehnika(i pod , lap-topi itn.) So moite drugari e taka,za drugi momci ne znam :) Ovoj pogore 'The bunny' - zajakot,zensko e. Po stilot na pisuvanje se gleda, kako soncev den e jasno.

8. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    ^ ауу нема шанси за ова да зборат со другарите, апсолутно не!
    Кога станува збор за девојки кои се зборат во машко друштво се само оние кои ќе поминат по улица - вреди за зборење :rofl:
    Имам разговарано со другари за ова, за својата девојка никогаш не зборат во машко друштво, не ја делат интимноста која ја имаат со девојката, евентуално со другарки може да зборат за девојката инаку... тешко...

9. bona

bona Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.592
    Допаѓања:
    276
    и јас сум сигурна за ова... со дечко ми кога сме излезени, ако го викне некој другар (на моб.) им вели зафатен сум, со еден другар сум, не го познаваш, бла бла бла, а не им кажува дека е со мене (иако веќе 4 год сме заедно, и сите знаат за нас) :!: ехх мажи |( :P

10. sexy.s

sexy.s Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Ajde be mashki, dosta lazevte :lol: :P

11. babe

babe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2010
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    4
    Хахаха па и мене баш не ми се верува дека би зборувале на такви теми и би се отвориле еден спрема друг за нивните чувства спрема девојките ( или симпатиите ), пред се најмногу би зависело од самата личност, а баш сакам да слушнам и други машки мислења :D

12. Scarlet88

Scarlet88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    328
    Нешто ми смрди овдека.................Јас мислам дека машко како машко, не си ја крше главата на женски форуми, едноставно машка психа, не се замара со женски проблеми :hai: .....а и по стилот на пишување, мн т.н.р.машки овде, 3428752% сигурна сум дека се некои исфрустрирани женски!

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. martinxx

martinxx Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    Мислам дека кај екстремно љубоморните машки тоа им е вродено и нема лек за тоа ,,,па макар била и најверна особа на свет ,,, секогаш ке имаш проблеми ,кавги...

14. martinxx

martinxx Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    како прво секако физичкиот изглед ,,,секој си има свој вкус на девојка-дечко...после тоа секако и доста важно е да имаат приближно исти размислувања
    и на крај доста важно за успешна врска квалитетен секс

На XXX666 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. martinxx

martinxx Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    Има вистина во ова што го кажуваш... барем кај мене ...

16. martinxx

martinxx Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2010
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    12
    два пати му имас простено и пак истото???? хмм машко сум и немозам да те разберам ,,,,мој совет ,,бегај од таа врска,,,,,

17. TheBunny

TheBunny Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2010
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    191
    Еве ме повторно за сите на кои им беше потребно моето размислување! :)

20062006 се наоѓаш во доста поволна состојба во која постојат мал милион начини за да му пријдеш на колегата. Значи потребно е само да се потпреш малку повеќе на твојата креативност на смислување ситуации како “случајно“ да се запознаеш со него. Ќе ти дадам неколку примери па се надевам дека некој ќе ти користи... ако сте во иста група за слушање на предметите ти биди таа малку што ќе закасни па дека “нема“ место каде случајно (или не) седни до него... почни разговор најнормално што-како иде со факсот, кои се неговите амбции, од каде е и сл. Се нека иде спонтано... Ако се истакнува за време на предавањата со свои размислувања додека трае следната пауза искористи го тоа за да почнеш (исто така) разговор... потоа се се надоврзува... следниот дека кога ќе се видите повторно пак најнормално разговарај со него... само ако постои континуираност со дружењето многу е веројатно дека ќе постанеш една од најдобрите негови колешки па и ќе стекне некое позитивно размислување за тебе... друго.. на пауза ако нема што и со кого да прави... повикај го на кафе... сепак колеги сте и нема ништо невообичаено во тоа... ако ништо од ова не ти користи, повторно пиши ми само со малку повеќе детали за да бидам по конкретен. Поздрав

LovelyGirl можам да ти кажам од прилика за што најчесто зборам со моите другари а за останатите не знам... се си зависи од луѓето и друштвото. Во секојдневниот разговор со другарите во гобала највеќе доминираат ЖЕНСКИТЕ(многу нормално). Оговараме (не се срамам да го кажам тоа) и тоа особено за која и што направила. Коментираме за различните вкусови(кој сакал “вакви“ или “онакви“ девојки), за нивниот изглед и се останато. Друго за автомобили, технологија, музика, кариера(што понатаму и како), спорт(кога бевме помали секој понеделник ни беше резервиран за целосна анализа на повеќето фудбалски натпревари, буквално целонеделно “умирање“ од зафркавање :D :rofl: ако нечиј тим изгуби во големо дерби и што уште не, но сега се помалку се наоѓа време).

Scarlet88 ако се сомневаш дали сум машко, т.е. дека лажно се претставувам на форумов, дај некако да стапиме во контакт да излеземе заедно па и лично да се увериши кој сум и што сум, може така? ;) :*

XXX666 а ти другарче ако имаш некоја згодна колешка од работа... нафрли наваму па после прашај ја кој е Зајко! ;) :) Може така?

18. sexy.s

sexy.s Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    1
    Мене ме интересира, зошто вие машките сте толку површни? Мене ми смета на пр. што ми се додворуваат најповеќе заради мојот надворешен изглед а скоро никој не успева да допре подлабоко, да ѕирне што имам во душата... Па не сум јас пластична кукла, имам и чувства во мене! Чекам одговор од посилниот пол, зошто мора да се залетуваат и да се губат во опаковката... :?:

На babe му/ѝ се допаѓа ова.
  19. XXX666

XXX666 Нов член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    35
    Zajce nema problem, ke ti nafrlam zgodni koleski, ama site sum gi prosol :( Ako se zadovolis so potrosen materijal :?: - nema problem...Biraj koja ja sakas...

20. violetblue

violetblue Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    1.838
    Допаѓања:
    5.584
    Дечко 21век е не е веќе во мода да бидеш шовинист, посебно не ако си на женски форум :!:
    „потрошен материјал„ |( а што тоа се троши ако може да ме просветлиш?

На Koalica, Aleks96, shiningstar и 1 друга личност им се допаѓа ова.