Ти знаеше дека има девојка пред да искочиш на кафе со него, тогаш само он лично ти потврдил. Да, те изневерил ако бил со неа на 7ми август а вие сте раскинале на 15ти. И уште збореле меѓусебе за дали да те остави . Да, се замараш со него (иако знаеш дека те изневерил и знаеш дека има женска). Не ти се згрози од него во моментот кога почна да ти пишува а знаеш дека има друга? Или кога сфати дека си изневерена? Ликов светот да ти го подари на рака не треба да се замараш со него без разлика што ти е прва врска, баш уште подобро, ќе си имаш искуство за понатака и нема да треба да премислуваш постапки на вакви луѓе.
Тој со неа почнал да се гледа и имал некакви намери додека уште бил со тебе во врска, така да, неверство е, да. А што ќе ти смени тоа што прашуваш дали е неверство или не? И нека не те чува за резерва туку избриши го од секаде, не мора блок, само не му враќај. Какви црни пријатели... Можел лесно да те добие назад, каква дрскост и вообразеност.
Тебе те мафта за да нема грижа на совест. Плус што муабет е тоа "лесно би те вратил/добил назад , што ли" Баш втф...ако си лесна, лесно ќе те врати. А технички раскинување за да технички не биде изневерување е 'шио ми га Џуро'. Мисламммм...player . Ќе попатиш малку/многу во зависност колку си осетлива и ќе ти помине. Гуд лак.
Неа ја донесол дома дури бил уште со тебе, тебе ти пишува дури е уште со неа. Нема што да мислиме, кристално јасна е ситуацијава Ментално изневерување бе
Те изневерил. Сака да те држи во резерва, затоа ти пишува. Прекини секаква комуникација. И ако некогаш му текни да се скара со новава и да те бара, немој да си му попуштила. Пак истото ќе ти го напрај ко ќе му здосадиш.
Naogjanjeto na normalen covek mi stana nevozmozna misija. Ne e ni toa, za Tom kruz ke bese mozna. Zosto samo manijaci se lepat na mene? Ili treba da shiram noze pochesto, za pogolemi sansi da najdam nekoj sto vredi? Veke sum is frustrirana maksimalno, se prasuvam dali e vo mene greska ta sto toleriram i trpam vo ime na toa shto jas go osekam za drugiot (a toj ocigledno iskoristuva i uste poveke zema zalet)? Dali premn vlozuvam i toa mazite go gledaat i pocnuvaat da iskoristuvaat? I pls sakam odgovor od mazi, zeni - ve molam bez soveti, sakam iskren odgovor od maska strana.
Поретко е, и затоа некогаш е и магично. Да бидам искрен колку што знам и си разведена со дете и тоа дополнително ја отежнува работата овде, ако е некој посериозен ќе го интересира се за твојата состојба и во какви односи си со бившиот итн. Мене бар би ме интересирало ако сакам да започнам нешто сериозно со тебе. Инаку и мене ми се има случено како и на тебе, секогаш сум директен искрен и на крајот не испаѓа ништо..
Mazite ako se razvedeni i nekogas i deteto zivee kaj niv, za zenite e tesko....i da, mi se slucilo da zapocnam da se do pisuvam so nekoj i zaradi deteto odma se trgnal. Ama takvite mazi ne me ni interesiraat. Neka si odat so slobodni, bez da se svesni deka nekoi od niv - abortirale. Posle abortus nikoj ne odgovara za Plodnosta na zenskoto. Eve, mojot prv decko, pisman se pravi koga i da me vidi. Togas nemav ni dete ni nisto. Se ozeni i so godini nemaat deca. Oti da bese podobar so mene, ova dete mozi ke bese negovo. I uste nesto, sin mi me smena, sin mi me napraj karakterno poprivlecna za site. I Sega sin mi e precka. Ne. Sin mi mi e Edinstvenata familija sto ja imam. Ako nekoj vo mk ne me prifati sose dete, slobodno neka me zaobikoli. Ama ne e problemot zaobikoluvanjeto, tuku svesno vlegvaat vo vrska so rok na traenje i bas mu e gajle za toa dali ke me povredat posle vrska ta. Bildaat ego. I ironijata - site demek baraat iskrenost, gi fakja panika koga ke ja dobijat. Cirkus. Poveke bi davala ljubov na kuce iskreno, otkolku na maz.
Не знам еве општо и уз муабет или се прават ебачи само секс ги интересира или пак мислат дека е навредливо ако речиш пример ја сакам таа и таа и никоја друга, одма ќе те направата пребирлив, педер или ти фали нешто. Постара генерација си, ама од моја гледан точка еве ти кажувам јас на што би се фокусирал најпрвин што ме интересира и каков ти е односот. Отсекогаш сум бил лабав тип, ако има почит разбирање и убави моменти со личноста па зошто и да не, ама изгорен сум, прегорен и морам да дувам и на ладно.
Pa toj uste ako saka da se praj ebac, neka se praj, onoj Sega ke ostani bez seks ako ne plati nekoja. Neka si sedi sam ako mu e poubo. Kako go tretirav nema nikoja. So garancija kazvam. Ako, ako. Ke ostani sam, pa ko ke mu dojdi vreme - sturci ke svirat - ke pochni da bara za ozbilno, ama da ne mu ostanat samo nekoi kurvicinja od niv da bira. Ajde ajde ke se smeam ko ke go vidam so kakva me zamenil. Ima eden kup takvi slucaevi vo mojot grad, posle ke nalepat na nekoja pola grad sho ja ima vozeno (da ne bidam vulgarna). Ama i takvite go zaobikoluvaat. A ti duvaj i na ladno, ne se opustaj, zenite Sega pojke svaleraj brkaat od mazite.
Некогаш викаат не трчај по нешто, за да не изглеаш очајна. Можеби и затоа така идат такви предатори, предатори за секс.. Шо знам..
Ima nesto, nemam taka razmisluvano. Ali moram da se oddalecam od se. Da zazdravam. Posle toa ne sakam nikoj. Duri i da sluchajno nesto se sluci so nekoj, nema da go svatam kako iskreno nesto. Ako mi odgovara ke se zabavuvam, ako ne cao.
Претпоставувам се чувствуваш осамена и мислиш дека ти треба некој за да бидиш среќна. Пробај биди среќна сама, сама со твоето дете. Не знам какви ти се активностите и како стоиш со работа, ама нека ти биди мотив детето.
Edinstveno sto bi me utesilo e da me primat na rabota, aplicirav na edno mesto i tamu dobri pari davaat. I definitivno ke se zapisam na praven vo mojot grad. Pa rabota ke baram vo sk. Dosta mi e ovaa mizerija, sakam da ziveam, sakam mn pari, sakam da se osekam deka imam kontrola nad mojot zivot. Da imam Stan i pari. Da za stanam na moi noze. Da bidam najdobra vo toa sto ke go rabotam. Mokta ke me nahrani, oti Sega sum nemokna za bilo sto. Togas, e togas - ke mi se na polni dusata. Nema da trcam po mockovci. Togas ke sum svoja i nicija.
Твоиве постови.. Под микроскоп сите ги гледаш, олабави малце, или све ти смета или лепиш етикети кој каков е. Зезанција е, не значи дека е манијак, боже сачувај..
Ти сите партнери вака ги анализираш ? Тешко нив ако нон стоп им го пратиш секој чекор и им маваш психолошка анализа зад постапките нивни. Олабави малце